Printable View
İyi geceler...
Selamün aleyküm. Cümleten günaydın. Allah cc gönlünüzdekine göre bir yaşam versin. Size verdiklerine de gönlünüzü razı eylesin.
Alıntı: Originally Posted by esselocan Selamün aleyküm. Cümleten günaydın. Allah cc gönlünüzdekine göre bir yaşam versin. Size verdiklerine de gönlünüzü razı eylesin. Aleyküm selam kardeşim Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah, hayırlı sabahlar.
Piyasa ekside başlayacak
Alıntı: Originally Posted by esselocan Selamün aleyküm. Cümleten günaydın. Allah cc gönlünüzdekine göre bir yaşam versin. Size verdiklerine de gönlünüzü razı eylesin. Aleyküm selam... Amin cümlemizin inşallah... Günaydın arkadaşlar...
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof Aleyküm selam... Amin cümlemizin inşallah... Günaydın arkadaşlar... Yatas 12,93 direncini geçti izliyorum. Ytd
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof Düzeltme yapıyorum ; YATAS ; 12.00 işlem görüyor... 11.60 üzerinde kalması önemli... DİRENÇ ; 12.38 - 12.93 - 13.34 - 13.92... DESTEK ; 11.60...Önemli kanal desteği... Üzerinde kaldığı sürece tutulabilir... Y.T.D. Güzel gidiyor bakalım... Bir yerden kurtarıyır...;)) Y.T.D.
Alıntı: Originally Posted by Eski_prof Güzel gidiyor bakalım... Bir yerden kurtarıyır...;)) Y.T.D. Keşke bugün tavan yapsa. Ytd Brksn, petkm izliyorum. Ytd