Valla dediğim gibi olmuş. Dowu çöze çöze bizde korkuyu verip 88 üstüne attılar.
Printable View
Geçen cuma maliyetli full hisse( 500 bin TL.civarı).Dün zararına satış, bugün seyret. Sinir bozucu..
Ak yatırımın garanti alışı hariç hiç bir şey yok piyasada tamamen yurtdışına endeksli orası gomulurse millet birbirini ezer
Şu an borsada sadece kurtlar kaldı. Yani korkan çoktan sattı, bir de maliyeti çok yukarıda olanlar avar genelde bir kuruş zararına satmayanlar.
Yüksek volatilite şu zamanlarda gayet normal.
Teminat oranlarını galiba yükselttiler, parasız adamların araya girmesini istemiyorlar muhtemelen.
Dün bim tek artı kağıttı neredeyse ve Akbank, Garan'a göre çok güçlüydü, Petkim yine karanlık odada yukarı pompaladılar.
Bugün Bim neredeyse eksi olacak, Garan çok sağlam, Petkim yine vuruşkan.:)
Yani adamlar mükemmel, herkesin tersine göre işlem yapmaya bayılıyor.
Dün sasa'da 3 tur al sat yaptım, kapanışta 4,99 alıp sabah 5,24 hemen açılışta sattım. 10 dak sonra 5,14 oldu emir girdim, 5,14 deyip 1 dak sonra 5,42 oldu, gözlerime inanamadım. Şu an 5,46..
Yani diyorlar ya keşke alsaydım, şöyle yapsaydım böyle vursaydım bunların hiç biri olmaz adamlar sana bana göre işlem yapıyor. Ben kar edeyim onun peşindeyim. Duygularımı aldı bu piyasa yani kardaysam hemen satarım hele %4-5 hiç affetmem.
Dun garani taban yapiyordu bugun tavan yapacak.
Nasil is ya bu
Perşembe bangi jamping günü olabilir.
Şu işsizlik verisinden abuk subuk bir veri gelirse çarşı karışır,
karıştırılır yada.