Açıkcası sormadım. Zaten kamu bankaları çok kalabalık oluyor. Sıramatikten sıra almak , beklemek en az 45 dk. Ben direkt m.t. sine meşgul bile olsa sorumu soruyor ve cevap verene kadar başında dikeliyorum.
Printable View
Anadolu bank yükseltdi mi bilemem ama bana pek güven vermedi. Yani basmane şb. 14,25 diyor, 15 dk. konuşuyoruz, yeminler ediyorlar tüm türkiye de yok böyle oran diyorlar ama Bornova şb. veriyor. O nedenle benim işim olmaz. Zorla müşteriniz olmak istiyorum gibi bir şey oluyor.
Aktifbank saat 17 gibi aradı. Benden yarın parayı gönderip, göndermeyeceği mi sordu. Ben de hele bir yarına çıkalım bakalım neler olacak, yeni oranları görelim, ben sizi ararım deyince 15,50 son dediler. Ama bono istemem dedim. Biz size garantili iş yaparız dediler. Sanki gönlüm de kayıyor gibi oraya...
Anadolubank'tan geçmişte memnun kalmadım. (10 seneden fazla bir zaman oluyor). uzun süreli bir teminat mektubu almıştım. yıllık %1 komisyon ve 4 yıllık anlaştık.Teminat mektubu karşılığı paranın %20 fazlasını mevduat olarak yatırdım ve bloke ettiler. 2. sene komisyonu anlaşmamıza aykırı olarak yıllık %4'e çıkarttılar. O zaman iş hayatımın ilk yılları. O teminat mektubunu başka bankaya götürmek için oraya teminat olarak bıraktığım paranın 2 katını bulmam gerekiyordu. Teminat mektubunu değiştirirken 2.yi başka bankadan almadan 1.ci yi iptal edemiyorsunuz doğal olarak. Bankada bunu bildiği için 2. sene anlaşmamıza aykırı olarak tavan fiyat uygulamaya başladı. 3. yılın sonunda teminat mektubunu geri verdikten sonra mt ye açıkça söyledim bir daha beni bu bankadan arayan olursa küfür ederim ona göre dedim.
3-4 sene önce aradılar, uzun zamandır çalışamıyoruz dediler. Bende ben sizden ayrılırken ne dedim hatırlıyor musunuz dedim. Evet ama artık çok daha iyi şartlarda çalışabiliriz bla bla......., Ben tabii ki söylediğimi yaptım. Zira ben uyarmıştım.