1 dakika dışında yok abi o bile zayıflama ya başladı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
1 dakika dışında yok abi o bile zayıflama ya başladı..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazansinlar başkan başarılar...
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik yalan dolan aynen hocam.. sıkıntı ne biliyor musun basbas bağırdı biz uymadık..zaten teknik ve alt yapı olarak kimse burda yarışamaz borsa sistemi ile..o zaman senin gibi ağzımı za elma tıkayıp susalım mı..kadere boyun mu egelim..
Çok sağlam boş yapıyorsun beni engelle gari..
Bana da laf çarpıtma..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Disrectus a göre abka yalan dolan iş yapıyor..teknik ile o bostech önüne geçemez..
Kimse geçemez teknik ile..
Ne boş adamlar var ya.. başarılar ikinize de ve ben başarılı buluyorum..
6 kişi sonra buraya yazanlarla beraber 8 kişi net delilli kazanmış.. Bravo..
[emoji122][emoji122][emoji122]
yurtdışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 22 ocak'ta : -117,7 milyon usd
basıt dusunmek lazım....haftalıklara bakın....ılk defa 2 hafta once sınyal verdi....bır oncekının altı kapattı...sonra devam etti....yarın...164 kapasa bıle...kurtulmaz....genel yön..168 gecmedıkce asagı...dönusler genelde baskın barlarla olur dunku gıbı...ama bıraz yukarı yapıp umut dagıtmalı
Kimi koparıyor anlamadım ki abi bu pala bizi mi shortcu mu ne yapıyor bilemedim..https://i.ibb.co/4VQQ6zQ/images-6.jpg