A1 üç gündür ihlas i ala ala bizimkine eşitledi. Eşek bayraginj devraldı bizimki
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
A1 üç gündür ihlas i ala ala bizimkine eşitledi. Eşek bayraginj devraldı bizimki
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
baba gitti oglim sen ne yapıyorsun..
Sende soyguncu,hırsız,dolandırıcı,hortumcu,doya doya kul - yetim hakkı yiyen ak parti saflarına geç bak sanada hırsızlıkların,şaibelerin,hilelerin,ahlaksızlıklar ın,soygunların en ince ayrıntılarına kadar öğreteceklerdir seni filinta tüfek gibi yapacaklardır ama dikkatli ol seni trans grubunada seçebilirler artık o da senin şansına istersen bir şansını dene derim daha çok kazanmak istiyorsan biz kaybettik ve pes ettik boş ayakkabı kutuları bize miras kaldı...:evil:
Ailemiz de çok şükür it kopuk yoktur hayır yapan çoktur. Badem olmak için ne yaşım genç ne vicdanım yetersiz ne de kani bozukluğum vardır. bünye kaldırmaz, kusar vücut Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi bos verin 95 e destek atalım benden 500 bin lot alıs girdim simdi doldurun bakam kademeleri..
Çok haklısın zaten benim sözüm iblisleredir sizleri kesinlikle tenzih ediyorum sözüm yanlış anlaşılmasın..Bu nahoş,kirli,kokuşmuş işlerin badem bıyığı,pos bıyığı yoktur bize kadim insan evladı gerek dürüst ahlaklı itibarlı namuslu,şerefli,onurlu,gururlu insanlara ailelere selam olsun saygılar gönderiyorum..selamlar..dua ile kalın..canımız yanıyor 21 yıldır sağlığımız,sıhhatimiz heba oldu dert sıkıntı sahibi olduk..Affınıza sığınıyorum..