Yürrü be kim tutar seni !!!!!
Printable View
Yürrü be kim tutar seni !!!!!
devamını getirmeye hiç niyeti yok gibi.
spk bir uygulama icat ediyor ve ilk sana çakıyor özbal... tesadüf mü ? bence hayır.. evrakta sahtecilik yaparsan böyle olur artık göz önündesin hadi bakalım
Bu hissede bekleyip de para kazananlara helal olsun.
Mal,mal bakıyorum çıkarken de,düşerken de .
Erciyas bakalım ne zamana kadar sık boğaz edecek bizi.
Aynen satışlar zayıftı ama bugün yarın bakalım ne olacak
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 6 aylık takasları paylaşabilecek var mı aramızda arkadaşlar ?
Brüt sonrası neler değişmiş bi bakalım .
Şimdiden tşk.
Devrolma ve birleşme nasıl yapılır gidip ''***USAS******IEYHO*** USAŞ YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş.'' şirketlerinden öğrensinler. Neden SPK bunların başvurusunu iptal etmez. demekki bizimkilerin niyetini sorgulamak lazım yada işbilirliklerini. Yazıklar olsun yaw. Usaş' ın birleşme başvuru tarihi 'Devrolmaya İlişkin SPK Başvuru Tarihi 24.03.2017' yani adamlar 5 ayda işi halletmiş.
Bi arkadaş vardı genel kurula katılmıştı, bilmem ne sohbetinde bi daha SPK ya başvuracaklarını söylemişlerde efendiler, onu müjde olarak vermişti forumda. 3 ay geçti aradan ne yeni bir rapor var, ne başvuru var. Bak millet 5 ayda işi bitirmiş.
Birde bu forumdan bişey anlamadım. Eskiden kağıtta tek kademe yükseliş olsa en az 5 sayfa yazılırdı 1 saatte. Bu gün +12 yaptı forumda tek yorum yoktu. Ya milletin hepsi satıp çıktı ben yalnız kaldım. yada........................