Istedikleri anda zaten isim isim biliyorlar kimde ne var ne yok. O çok soru değil o kadar paranoyak olmaya gerek yok. Ama pasif direniş hoşuma gitti.
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Istedikleri anda zaten isim isim biliyorlar kimde ne var ne yok. O çok soru değil o kadar paranoyak olmaya gerek yok. Ama pasif direniş hoşuma gitti.
https://hizliresim.com/9m3qD3
İşlem hacmi 72 bin..iş-garanti-merill tahtayı ısrarla baskılıyor,dünkü alıcılar ortalıkta yok şimdilik...
subat basından beri citi 1.230.000 lotu neden sattı bunu düşünmek lazım...bize ucuz gelen ,ucuz alana acaba pahalımı gelmeye başladı...ya da endekste düşüş bekliyorlarda önce hacimsizlerimi boşalttılar...bunlar cevap bekleyen sorular...benim gördügüm bu hissenin zamana ihtiyacı var rüştünü ispat için...ortak satışı ne alemde acaba arayıp bilgi alan var mı?
Uzun zamandır elimdeydi verdim gitti açıkçası. 0.80 den beri takibimdedir. Bu adamlardan bir bok olmaz çok özür dilerim. Hepinize bol kazançlar dilerim...
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar yönetim tarafından silivriye gönderilmiştm 1 saat kadar önce salıverildim, elimde silver yok , yokluğumda adımı anan, anmayan tüm arkadaşlara selam ve sevgiler.
Bugun Aslinda Dundu ve Yarinin Sinirinda filmlerinin BIST versiyonudur aslinda bu kagit... Citi gelir, milyonu gecer, yabanci aliyordur ooo!!! Bir bakmissiniz sonra gidivermis...Neden gelmisti, ne ara gitmeye karar verdi ? Son 3 yilda kac kere gelmistir kac kere gitmistir kimse sorgulamaz... In cin top oynarken kimse yanasmaz, zirvelerde bir dunya balik takili kalir agda, once hepsi birden uguldar muthis bir gurultu kaplar ortaligi, bir kalabalik bir curcuna ki sorma gitsin!.. Sonra yavas yavas cirpinislar durur, sesler kesilir ve lanet edilerek terkedilir, kadere razi olunur, yine sessizlesir ortalik. Bilanco kotu gelir yuzde 15 yapar, BIST tarihinin en iyi bilancolarindan birini aciklar, tepetaklak gider, mal yine yigilir birilerinin kucagina... Ben deniz aynali sqzan, her seferinde dusmekten yorulmasqm da aglara, bildigim icin senaryosunu bu filmin, ayni gunu sayisiz kez yasayan Tom Cruise misali ne yapacagimi bilirim.Satarim maliyetine bakmqksizin qncqk boyle alirim hirsimi kendimce, zugurt tesellisi de olsa bir nevi... Cunku, bilirim ki bu kagit her zaman alttan alma firsati vermistir, vermeye de devam edecektir... Aci olan ise ayni seyler biktirici sekilde tekrar ediyorsa da artik illallah dedirtmisse de gecen zaman omurden gitmektedir aslinda, omur torpusunun sozluk karsiligidir aslinda...Daha kotusu ise firsatlar birer birer yan seritten hizla gecerken el sallamaktadir, sen ayni gunu ayni ani sayisiz kez yasama caresizligini tum hucrelerinde hissederken... Bol kazanclar, saygilar
Yatirim tavsiyesi degildir...
Anel Telekom da Türk Ticaret Kanunu madde 531 e göre 21 ky birleşip dava acmislar ve ilk duruşma dün görülmüş. Şirketin feshini istemişler. Halka açık şirketlerin pay oranının yüzde 5 I ile dava acilabiliyor. Mahkeme fesih yerine sirketin gerçek değeri üzerinden davacı pay sahiplerine karar tarihine en yakın tarihteki gerçek değerlerinin ödenmesine veya daha farklı bir karar verebiliyor. Bırakalım spk falan fos. Biz burda yüzde 5 ten fazlayız. Bu konuyu tartışmaya açalım diyorum. Ytd
Ben varım Mastori yeterince sıkıldım silverin yiyip tutan yıldıran hareketlerinden ne yapalım nasıl yapalım??
Ytd değildir