Güncel tl de oranlar nedir
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Printable View
Güncel tl de oranlar nedir
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Günaydın herkese bugün sizlerden ricam saat 10 dan sonra herkes çalıştığı bankadan fiyat alırsa bu hafta gidişatı anlayalım. Oranları günlük ve aylık olarak alırsanız daha belirleyici olacaktır.
Gecen hafta HSBC sube mudurunden ogrendiklerim.
Tr'den cikma planlari yok.
Bireysel kredi vermiyorlarmis.
Mevduati toplayip kurumsal tarafi fonluyorlarmis.
Tr operasyonlari hala karli gidiyormus.
Faizleri ne degisti de indirdiniz bir haftada dedim.
Sanirim para cok gelmis, karli bi sekilde plasman yapabilecekleri seviyeyi gecmis.
Satamayacaklari parayi hem de yuksek faizden toplamama karari almislar.
Syg,
Evet bu forumda en çok takdir ettiğim ve bilgi olarak faydalandığım arkadaşlardan birisidir. Seviyeli ve saygılı uslup tarzını da ayrıca takdir ederim. Böyle bir karar mı aldı bilmiyorum ama aldıysa sadece bir kişiye kızıp foruma yazmamak çok aşırı duygusal bir davranış olur. Rahatsız olduğumuz kişiye buradan cevap vermek yerine direkt yönetime şikayet etmek daha doğru olur düşüncesindeyim.
[QUOTE=MobilMedya;2711750]Aslında sadece bu banka özelinde değil şu an Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların çoğu aynı durumdalar. Bireysel tarafta kredi hacmi çok küçüldü ve son çeyrekte daha da küçülecek. Bankalar amiyane tabirle biraz tok satıcı rolüne bürünmüş durumdalar.[/QUOTE,
Gecelikte gidip yarını görmekmi mantıklı ! Para pul olmuş
İlk oranı ben veriyim maalesef oranların geçen haftadan bir farkı yok. Vakıfbank 32 gün %25 oran verdi %24 arı hesaba geçtim. Artık istemeye istemeye TL den dövize geçmekten başka çare bırakmadılar. Artık iyi bir kur yakalayana kadar günlükte devam edeceğim. Finansbank dan oran gelince onu da yazarım.