https://www.youtube.com/watch?v=xyaCoei34Kc
Printable View
https://i.hizliresim.com/3oiv7ew.jpg
Biraz önce İzmir'e meteor düşmüş.
Alıntı:
sabiha temizkan
@sabihatemizkan
· 2s
Konya’da Kürt olmak hep bıçak sırtıydı. “Kürt kökenlilik” tamam ama Kürt olmak, yok öyle bir şey. Hep, “Hiç Kürde benzemiyorsun” diye Türkleştirilmeye çalışıldık. Bu barbarlık hiç yakamızı bırakmadı. “Burada tek Kürt kalmayacak” diye 7 kişiyi katlettiler.
#KonyadaKürtKatliamı
Bir hesap, kim olduğu belli değil, takip etmiyorum. Normal şartlarda görsem, ciddiye almazdım, buraya da kesin kopyalamazdım. Kopyaladım, çünkü dikkat çekici bir şey var, Yasemin Çongar Retweet etmiş.Alıntı:
sabiha temizkan
@sabihatemizkan
·
1 sa
Yalan konuşuyorsun diyen olmuş. Tek bir örnek vereyim. Leyla Zana Meclis’te Kürtçe yemin ettiğinde, ikokul 4. sınıfta okuyan kuzenimin sınıfında öğretmen bütün Kürt çocuklarını tahtaya çıkarıp ağzına gelen bütün küfürleri sıralamıştı. Konya’da yaşandı bu!
O zaman işler değişiyor. Yasemin Hanım bir zamanlar Taraf gazetesinde direk TSK'yı hedef almıştı. Başkaları da vardı: Baransu, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan vs. Hepsi Silivri kodeslerini boyladılar. Ama Yasemin Hanıma kimse dokunamadı.
https://odatv4.com/iste-yasemin-cong...202101200.html
Alıntı:
"Esmiş, kükremiş Ahmet Altan... Ama söylediği pek çok şey boş laf, sadece edebiyat parçalamaları. Öyle çok laf kalabalığı yapmış ki... Ama tek bir şeye açıklık getirememiş: Yasemin Çongar'ın kocası CIA'de çalıştı mı çalışmadı mı... 'Çalışmadı' diyemiyor tabii ki. Diyemez ki...
Sadece CIA'de çalıştığını söyleyenlere meydan okuyor... Oysa Çongar'ın eşinin CIA'de çalıştığı büyük bir sır değil ki.
Alıntı:
Nedir AFSA? American Foreign Service Association. Amerikan Dışişleri'nde ya da yurtdışı görevlerinde bulunmuş kişilerin haklarını koruyan, hatta devletle onlar adına pazarlık yapan profesyonel bir kuruluş.
Çongar'ın makalesini yayınladığı Foreign Service Journal da AFSA'nın yayın organı...
Çongar'ın eşi Chris Mason'ın bir de unvanı var: FSO... Bu da 'Yabancı hizmet subayı' demek...
Asker kökenli, Dışişleri'nde görev yapmış biri Chris Mason...
Güney Amerika'daki Barış Gücü'nde gönüllü olarak yer almış. Ancak asıl önemli görevi Afganistan'da... Dışişleri Bakanlığı'na bağlı olarak dört sene boyunca Amerika'nın Afganistan'daki güvenlik politikası üzerinde çalışmış...
Yasemin Hanım'ın değerli eşinin, Afganistan'da nasıl bir hobisi olduğunu deepweb'deAlıntı:
'Dışişleri Bakanlığı'ndayken istihbarat çevreleriyle yakın çalışma içinde oldu, Afganistan'daki aşiretlerin haritalarının çıkarılması gibi gizli projelerde yer aldı. Dışişleri Bakanlığı'nda Afganistan'ın tarihi, kültürü ve kavim-ırk bilgileri konusunda uzman kişi olarak bilir.'
İstihbaratçılarla yakın ilişki içinde olması yeteri kadar açıklayıcı. Ama ille de kanıt isteyene bir sonraki cümle yeteri kadar aydınlatıcı: 'Ayrıca CIA'in Paştun Kızıl Hücresi'nde görev aldı...' Kızıl Hücreler, Amerikan birliklerinin performansını ve etkisini ölçen takımlara verilen ad...
bulabilirseniz, oradan bakabilirsiniz. Buraya yazılmaz. Öyle masa başında oturan biri değil, sahaya çıkmak onun için zevktir.
Görüldüğü gibi pek çok istihbari bilgiyi, 2010 yılında yazılmış bir yazıda bulabiliyoruz. Çünkü, çatışıyorlar, çatışma esnasında birbirlerinin yumuşak karınlarını medya üzerinden açık ediyorlar. En çok göze batan cümle şu:Alıntı:
Yasemin Çongar'ın da Milliyet'in Washington temsilcisiyken Afganistan'a gidip oradan yazı dizileri yaptığı arşivlerde var. Bu örnek Çongar'ın meslek hayatında bir şekilde Mr. Mason'la sık sık dirsek temasında olduğunu gösteriyor.
Demek ki; önümüzdeki dönem Yasemin Hanım'ın ismini çok duyacağız.Alıntı:
Dışişleri Bakanlığı'nda Afganistan'ın tarihi, kültürü ve kavim-ırk bilgileri konusunda uzman kişi olarak bilir.
https://www.youtube.com/watch?v=rp7q4Khkvm8
İzmir'de emlak fiyatlarının nasıl arttığını hepimiz biliyoruz. Forumda ''İzmir'e taşınalım'' diye çok mesaj gördüm. Özellikle 15 temmuz sonrası mesela İstanbul'dan, Ankara'dan çok taşınan oldu. Mesela forumun renkli ve tanınan şahsiyetlerinden babo(bıkmışbroker)nun böyle bir mesajını hatırlıyorum.
Ben o dönem, hatırlayanlar olabilir, şöyle yazıyordum: İtalya'da Santorini yanardağı patlayabilir. Aylarca kül püskürtür. Dünyanın dönüş yönü sebebiyle ve aynı hizada olmalarından, İzmir, Ege şehirleri hatta daha güney bölgeleri kül kaplayabilir.
Meteor düştü haberi istihbari, maksatlı bir haber.
İstanbul veya Ankara'dan bıktıysanız, yine başka bir büyük şehri veya insanların yoğun yaşadığı yerleri değil, insanların az olduğu, tarım ve su potansiyeli olan yerleri tercih ediniz.
$ da pek atraksiyon yok bu aralar. Bitcoin 30k ile 40k arasında güzel git gel yaptı epey ekmek çıktı ordan sağolsun, ara sıra farklı ve güzel mecralarda takılmak gerekli. İyiki varsın satoshi nakamoto :)
Santorini İtalya !!!!!!
Ateşi bol olsun !
Öyle kamera karşısında asker tokatlamakla, elinde silahla sokakta artistik poz vermekle olmuyor bu işler.
Bunların alayı bukalemun, geçmişinde bulaşmamış adam yok !
Şunu iyi bilinki kim ağzına fetöyü dolamış ona buna fetöcü diye çemkirip tribün şovu yapıyorsa, esas en hakiki fetö oç si kendisidir ! Bi ara bu forumda da vardı bi tane dallama, muhalif video paylaşan herkese fetöcü yaftası yapıştırmaya merakli itin teki. fetö şovmenleri sizi, alayınız oç hepiniz yediniz içtiniz şimdi arkanızı dönüp kaçtınız birden vatanperver oldunuz kirli geçmişinizi akladınız değilmi ? kodumun davaroları.
FETÖ'den tutuklanan işadamı: Hüseyin Avni Coş da vardı
FETÖ'ye idam isteyen Coş da FETÖ soruşturmasında
Şimdi bu forumda yıllardır yazıyorum ve 2018 sonrasında yazdığım yazılarda; Afganistan,Pakistan, Çin Uygur Bölgesi yani Afpak bölgesinde TSK'nın kullanılacağı, bu sebeple Türkiye siyasetinin bu amaçla düzenleneceğini defalarca yazdım. Ülkücülerin güçleneceğini, Tayyip Erdoğan'ın yeni dönem için uygun olmadığını, yeni başkanın ülkücü olacağını hatta Meral Abacığın başkan olacağını belki yüz kez yazmışımdır. Fakat son zamanlarda Hulusi Akar öne çıktı. Başkan bu iki isimden biri olacaktır, başka ihtimal yok. Biri başkan olursa diğeri tasfiye olmaz, iki numaralı koltukta oturur.
Yapılacak seçimde ülkücülerin Meclis'te çoğunluğu sağlamalarının tek yolu var, CHP'nin ülkücülerin kontrolüne girmesi.
https://www.youtube.com/watch?v=P5ECCRVUf8o
Şimdi bu başlıkta yeri yoktur diye yazılar şikayet edilip siliniyor ama başlıkta belki %70 alakasız konular tartışılıyor. Şimdi bu bir tespittir, doğrulandığı için ve bir kaç gündür buraya yazdığım için ve tabii ki çok okunan bir başlık olduğu için buraya yazıyorum.
Öncelikle Tanju Özcan ülkücüdür. Aday gösterildiğinde de yazmıştık. Mansur Yavaş ülkücüdür. Seçimi kazandığında çevresindeki 20 kişiyle ''kurt işareti'' yapıyordu. İmamoğlu da onlar kadar bariz değil ama ülkücüdür. Babası amcası
sülalesi ülkücü abi. Yukarıdaki videoyu dinlediğimizde, Tanju Özcan'a Atatürk milliyetçisi ya da Ulusalcı diyemeyiz. Şimdi bu adam düpedüz ülkücüdür. Aynı mesajın içine 2 video koyulamıyor, bu yüzden Tunç Soyer'in videosunu diğer mesaja koyacağım.