-
Beyler eger bu hissede kazanmak istiyorsaniz, yukardaki enka tekfen karsilastirmasinda isaretledigim bilancodan kaynakli hesap sorup paralarimizin geri alinmasi konusunda kamuoyu baskisi yaratmaniz lazim . Insaat kisminda o paralar geriye donmeden ya da surekli kar eder duruma gelmeden bu sirketten bir cacik olmaz . Hesap sorun hesap , attik ust yonetim kurulunun mail adresleri , siz ne yapiyorsunuz bak enka yuzde 20-25 esas faaliyet kar marjiyla calismis son 3 sene siz yuzde 20 zarar yazmissiniz deyin. Cevap isteyin , baski kurun
-
Eşeğe altın semer tak eşek eşek farketmiyor
-
-
Ayni firmalar ancak bu Tekfenin is alacagi anlamina gelmez , yillardir blackrock tekfen hisselerine sahip de su ana kadar ne isi paslamis da ne yapmis . Yeni is falan almasin bu haysiyetsiz onursuz sirket , yeni is demek yeni zarar demek paralarin ic edilmesi demek . Neom diye Pandiri kandiriyorlar orada milyar dolarlik is var vs diye , rekabet edemezler rezil kepaze olurlar orada bu kontrat ve claim ekibiyle , sirketin batisinin resmiyete dokulmesi olur orada is alinmasi . Pandiri kandiriyorlar ya da o da bu isin icinde , Neom u yoksa nereden bilecek pandir , gecen bogazici zirvesinde o projedeki firsatlardan bahsetti . O projeyi calistigim firma yapiyor ki isler tasere ediliyor kismi olarak , cinli firmalar devlet destekli oyle dusuk rakamlarla isi aliyorlar ki bizimkilerin onlarla rekabet etmesi olanaksiz, senin orada siyasi gucun yoksa derin iliskilerin yoksa batarsin .
Bu arada Sizin akliniz aliyor mu sayin Maslak , sen miilyonlarca dolarini alamamissin islerinden, kuculecez diye CEO cikmis kac kere aciklama yapmis , adam sayilari 17 binden 10 bine dusmus sonra gidip milyar dolarlik islere teklif verip is mi alacaklar ?? Is alirlarsa bu CEO ile organize edilmis bir manipulasyon olur ( kuculecez aciklamalari ) alamazlarsa da bu birilerinin koltuklarini kurtarmak icin sirkette kalma taktikleri olarak algilanir benim acimdan. Once buhar olan 500 milyon dolari alsin bu haysiyetsiz kopekler sonra is alirlar
-
Burada sirkette donen dumenleri yazdigimda iyi bilanco var diyenler, niye satmiyorsun sirketi kotuleyip durma diye ozelden mesaj atanlar , bakin sokaktan gecen ondan bundan duyumla balon kagitlar alanlar bile son 2 senede 5 e katladilar, sen hala orta uzun vade kagidi bu diye kendini kandir dur , ben 3 senedir burdayim 1 tane yatirimcisina ortaklarinin hayrina bir icraati olmadi bu sirketin . Haysiyetsiz onursuz hirsizlarla ugrasirken ne dio bu adam deseydiniz birlik olsaydik baska hisseler giderken oyle izlemezdik . Bu saatten sonra artsa da alacak kagit da kalmadi , zaten yakinda endeksi tokatlarlar 20 li rakamlara herkesten once kosar Bu haysiyetsiz sirket .
Insanlarin emeklerini calan , buna goz yuman serefsizlerin colugundan cocugundan ciksin
-
https://twitter.com/hilmibozdag_/sta...Cz-yYxlgfLhdoA
50 tane sirket tavan olmus , cogu zaten 5-10 a katlayan hisseler , biz bir gun yuzde 6-7 de kalamiyoruz cunku sirketi soyan ve tahtanin gitmesini istemeyen hirsizlar buna izin vermiyor
-
Ortak bırak tavanı yüzde 5 yapsa ona da razıyım. Beklenen hiçbir olumlu haber gelmedi. Mecbur 12 aylık bilanço bekleyeceğiz bu gidişle
-
Sayin obstinate
Bize giren kazik bilanco ile falan cikmaz , borsa zirve tazeliyor her gun dunku enerji sirketleri 2 milyar Dolar piyasa degerine geldi bilanco gelse ne olacak ki , insaatta her son ceyrek caldilar 3 senedir son ceyrek bilancolarina sahidim . Bu kadar ralli olurken calmaya devam ediyorlar ki hisse dusuyor baksaniza , ben bu anlami cikartiyorum . Bu hisseyi goturecek 3 sey var biri yeni ihale alinmasi ( Bence alinmasin daha iyi ) ikincisi alacaklarin geri donusu ( bana soylenen 100 milyon dolari alirsan op basina koy 400-500 milyon dolar buhar olan paradan ) ucuncusu de torosun satisi veya halka arzi ( israrla reddediyorlar bu soruyu ) . Ilk 2 sine dair herhangi bi umudum yok ancak 3. Ihtimal icin bu oc sirketi senelerce beklerim . Orada da Tabi ucuza peskes cekilme durumu olabilir o da ihtimal dahilinde . Bana bu kadar kotuluyor neden satmiyorsun diyenler icin cevabim da 150 tl olana kadar burdayim , sonra isterse batsin isterse uzaya ciksin haysiyetsiz kopeklerin sirketi