Bilemiyorum.
Face to Face olur.
İkinci tur öncesi oy değiştirme listesi assınlar..
Zam ile olmaz..
Araba ev filan teklif etsinler..
Gençlere ayfon..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilemiyorum.
Face to Face olur.
İkinci tur öncesi oy değiştirme listesi assınlar..
Zam ile olmaz..
Araba ev filan teklif etsinler..
Gençlere ayfon..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memur zammını öne alsınlar
Emekli zamlarınıda
Kazanınca zafer kaybedince hile. Şu milletin iradesine saygı duyun artık. 20 senedir defalarca aynı seçim aynı sonuç. Muhalefet yine kaybetti. Bu muhalefet bu mantıkla asla kazanamaz. Aylar önce pozisyinunuzu reis kazanacak diye ayarlayın dedim. 2. Tura kalmasi hiç onemli değil. Sinan ogan ve onun seçmeni asla muhalif tarafta olmaz. Hatta kk ya sağ taraftan kayan oylar bile bi miktar geri gelicek. Körler sağırlar birbirini ağırlar modundan çıkın artık. Gerçi cikmasanuzda fark etmiyor.
KK nın gelişine sinyal veren kağıtlar ki endeks de ağırlıkları oldukça fazla
endeksden o kağıtlardan kuvvetle muhtemel sinyal alacağız ..sandığın nihayi sonucuyla ilgili
YSK verilerin %47 girdiğini söylüyor , iktidar sa her yerde itirazda bulunuyor sistemli bir psikolojik savaş var 2 tarafta oylatın başından ayrılmayın diyor.
ekonomi politikasından iktidara, anayasanın ilk 4 maddesinden de muhalefete çaktı.
Muhalefetin anayasanın ilk 4 maddesi ile bir problemi mi vardı? Bilgim yoktu? Kim ne diyordu ilk 4 maddeye?
müzakereleri sert açtı bence, doğru da oldu bakanlık vs pazarlığından girmedi değerler üzerinden girdi.