4 5 yıl önce 25 30 bine sıfır arabalar 1.5 milyon oldu
Ne kazandık borsadan koca bir 0
Printable View
4 5 yıl önce 25 30 bine sıfır arabalar 1.5 milyon oldu
Ne kazandık borsadan koca bir 0
Bistte reel Bi bok kazanç olmadığı gibi bir de
Tayyibin ekibi dadandı buraya
Bofa denen kurum üzerinden hergun hisselerinizi kendine virmanlayip hunharca aciga basiyor
dolar bazlı hesaplayınca toplamda %150 civarı gözüküyor. bu işler çok göreceli.
ankara susuzda 5 para etmez tarlayı alıp imara verdim site yaptılar dolar bazlı %500 kazandım diyene de helal olsun gardaş derim geçerim :)
pfizer önerisi için teşekkür ederim. artık orda da sağlık fonlarına bakacağız :)
şimdi dayu size ülkemizde uygulanan ve bilinç altına gizlice yerleştirilen yandaş kanalların özelikle uyguladığı gündüz programlarından bahsedeyim çünkü önemli. konu.
beni bilen bilir atayizim dinle işim olmaz. istersen şeytana tap allah kabul etsin.
Türk milletini eğitim ve bazı tv programlarında uzunca süredir tehlikeli bulduğum bir konu
gündüz programlarında müge anlı gibi bazı programlarda ensest ilişkiler resmen konu ediliyor. bu programlar reyting rekorları kırıyor hatta tv değil youtube da bile izlenme rekorları kırıyor.
youtube özelikle başlıklar çok sakıncalı dileyen bakabilir. yok üvey oğlumdan hamile kaldım.. yok dna da gelinin çocuğu dedesi çıktı yok amcasından hamile kaldı gibi gibi gibi.
sokak roportajlarında sistemi eleştireni hapse attıran rütük. bu gibi pogramlara neden ve ne için izin vermektedir ?
:drunk::drunk:
Guerra nickli arkadaşı gördüm
Diğer köydeki ayni kisi mi
Beni tanır
Ne zamandan beri diyordum bunu hatırlar
Bofa = akp
Tek yaptigi biriken yatırımcı sayısı biriken hisse stoklarını tirtiklamak
Nasıl ki emekliyi memuru çalışanı tirtikliyorlar aynısı borsada oluyor
İmam osurmuş, cemaat sıçmış, avluyu bok götürüyor. Hal böyleyken şadırvanda sular niye az akıyor demek abesle iştigal olur. Bu ülkenin borsası hep böyleydi. Şimdi daha kontrollü düdüklüyorlar tek fark bu. Bunu anladığımda borsaya başlayalı 10 yıl olmuştu. O zamandan beri de düzenli olarak borsadan gayrimenkule para kaçırırım. Dünyanın ekseni kaymadıkça bu bist yıllarca böyle devam eder.
Aciga satışın yasak olduğu borsada aciga satıyor
Sadece kendi satıyor
Aciga satışı herkese açsalar bu kagitlar böyle tepeden %40 50 dusmez
Sadece kendileri yiyor
Endeks 1 kagitlar 4 düşüyor
Tek sebebi bu
Aciga satışın herkese açılmama sebebi de bu
3 yaşındaki bir çocuğa bunu 1 hafta izletin çocuk anlar insanların hala idrak edememesi korkunç