https://tr.wikipedia.org/wiki/Ulusla..._Finans_Kurumu
Uluslararası firmalara garantörlük yapıyor gibi geldi bana %8.05 link paya sahip olması sağladığı finansmana karşı bir güvence olabilir diye düşünüyorum .
Printable View
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ulusla..._Finans_Kurumu
Uluslararası firmalara garantörlük yapıyor gibi geldi bana %8.05 link paya sahip olması sağladığı finansmana karşı bir güvence olabilir diye düşünüyorum .
Sunla olan bağı pirintaşın matbaa bölümüne ait olan bazı varlıklarının arsa makina kooperatif hissesi gibi ticari ve iktisadi bütünlüğün satışı bu satış karşılığı olan paranın ortaklara kar payı veya bedelsiz olarak verilmesi gerekirdi paranın şirketin büyümesi ilgili işlerde kullanılacağı belirtilmiş bu devrolan şirket olarak devralan şirketten karşılığında devralan şirketin hisseni veya paranı aldım demiyor bir bedel var milyon Euro'luk net bir açıklama yapılmamış nipponda gebzeden tuzlaya taşınıyor isim Nippon turkey oluyor sicilde 886035 oluyor
İnsan babasından kalan mirası bile kardeşlerin izni olmadan satamıyor veya devralamıyor bu tür şirketlerde varlık satışlarında önemli nitelikteki işlemler yönetmeliğine uyulması gerekir patron ben sattım oldu diyemez varlık satışları hisse sahiplerine ya para olarak verilir yada hakkı olan payına düşen oranda hisse verilir.
nippon zaten kiracı değilmiydi gebzede işler kötüye gidince tuzlada fabrika kiraladı ve depolama işini orda yaptı diye tahmin ediyorum.öküz öldü ortaklık bitti diye anadoluda bir atasözü var sanırım japonlarda bu atasözüne göre hareket edip kendilerini garantiye aldı.printaşla resmi bir bağı varmı sence.
Bence var, şirkette sanki birde eşşeği boyama işinde uzman birde Kayserili var gibi öküzünde eşşiğinde ölüsünün bile para ettiği bir dünyada yaşıyoruz bireysel yatırımcı olarak bizim bir lotumuz bile kayıt altında tüzel kişi printaş olarak onunda elde ettiği lotlar kayıt altında nama yazılı a grubu veya b grubu imtiyazlı veya adi kanun kapsamında olsun veya olmasın mkk kuruluşu hepsini biliyor belki uyanık geçinen patronlar birilerini kandırdığını düşünebilir ama büyük patron hangi şirketi boşaltığını hangi şirketi doldurduğunu hangi şirkette operasyon yapacağını geç te olsa görüyor. Bu şirket mahkeme kararı ile borca batık olmadığı halde borsaya dönmedi neler dönüyor belli değil ortak sayısı 2400 kanun 500 üstündeysen borsada işlem göreceksin diyor 6102 ye ilave olarak 6362 kapsamına alıyor ve yönetmelikleri önüne koyuyor hakim ortak borsaya dönmek istemiyorsa olabilir yönetmeliklere uyar yapması gerekeni yapar.
şirket içi boşaltma doldurma demişin nasıl oluyorki. ?