Yönetim akıllı olsa bütün hisseler değer kaybettiği bu günlerde kervanı fırsata çevirebilir
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yönetim akıllı olsa bütün hisseler değer kaybettiği bu günlerde kervanı fırsata çevirebilir
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birçok kişilerin nakite geçtigi şu ortamda kervin uçuşa geçse versen çoşkuyu versen çoşku ertan baba nerede hareket orada bereket kum gibi kum gibi kum gibi
Kendileri ne zaman hazır olursa o zaman ok gibi fırlayacak ama Şuan daha hedefe ulaşamadı sanırım SPEK...
hacim düştüğüne göre satan sattı gibi. +++
Yahu kardesle, bu volbor var ya volbor, volborun yatacak yeri yok. Neden biliyomusunuz a dostlar? Bu kadar gariban ky ye 18 guruslardan 20 kuruslardan 30 guruslardan sattirdi. Simdi kalanlara bravo mesajlari veriyo. Soru? O sattirirken son 5 yildan beri kim topladi? Yani 5 yildan beri yaziyo ya kot disi kot disi , sirket gozaltindan cikacak yakinda. Niye kime bilerek bilmeyerek neden hizmet etti? Sormak lazim...gerci kendisi simdi avrupada dir, pardon kadikoyden zeytinburnuna gecmistir. Zeytinburnunu yurdisi saniyo. Onceden kadikoyu avrupa saniyodu. Martilar olmus penguen vay be volbor
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Volbor elma dersem cik armut dersem cikma
Elma
herhalde yine yurt dışında volbor
ama sanki internet sadece bu ülkede var
yurt dışında internetin olmadığını zannediyor
hadi ama kot dışı kot dışı diye sayıkla
muhtemelen şimdi gemiciği ile adriyatik te yol alıyodur, uydu interneti yok mu gemide? hadi onu geçtim artık her martıda bir verici var, artık denizdede internet çekiyo, yapma volbor
esirgeme şu muhteşem yorumlarını bizden