Printable View
Alıntı: Originally Posted by latino O kadar bozuk ki moralim, içesim bile yok![emoji107] Bozuk moral ilede gidiyor meret
fuşki ile devam..... kaçak içiyoruz, musti ile AOSD GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by guneysu fuşki ile devam..... kaçak içiyoruz, musti ile AOSD GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aman kaçak alkol içmeyin.. Sahte mahtedir. Kör eder adamı
Alıntı: Originally Posted by guneysu fuşki ile devam..... kaçak içiyoruz, musti ile AOSD GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Afiyet olsun yarasın..
Alıntı: Originally Posted by thejackalav. Aman kaçak alkol içmeyin.. Sahte mahtedir. Kör eder adamı Kaçak derken, alkol yasak.. :kahkah: Dr yasak etti de, Dr un haberi yok iken içiyorum. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by guneysu Kaçak derken, alkol yasak.. :kahkah: Dr yasak etti de, Dr un haberi yok iken içiyorum. Eee napçan kaçak yazınca kaçak içiyoruz .. Bende de karaciğer yağlanması var. Enginarı meze yaptım ondan.. :)
Meyhaneler de kapalı hala şehireskide :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Meyhaneler de kapalı hala şehireskide :) Bizde heryer açık meyhane Bol.. Ama Türkçe masa dostu yok