Originally Posted by
yalcinnn
erdem06 yazdıklarını okuyorum güzel bilgilerde paylaşıyorsun ve bilginde benimkisinden fazla farkındayım ama ben bu kağıdı takip eden birisi olarak şunları söylüyorum ben kipa yatırımcısıyım ben satıştan sonra 2,26 çağrı gördü kimse kağıdını vermedi 2,56 çağrı gördü gene kimse kağıdını vermedi ki bu 2,56 çağrı fiyatında biraz satışı yiyince kağıt altına milyonlarca alım girdiler bunu yapan kimdi tabi göremedim ama bunları yaşadım ben orada rakamlar verdim ama onlar tabiki şöyle kısacası şimdi migrosu yükseltirken kipayı yerlere vuruyor yönetim ama spk eminimki diyecektir sen migrosu şişirirken kipayı neden bukadar bitirdin diye soracaktır ki 30 40 lira migrosa kipaya da 1,42 1,29 fiyatlar biçilmiş bu rakamlar iki firmanın sermaye yapısına bakılınca ve degerlerine bakılınca zaten komik rakamlar çocugu koysan bu senaryoya güler ki iş yatırım olaylardan sonra 3 milyona yakın lot artırdı kendisini bu adamların hiçmi aklı başında bir çalışanı yok he diptende bu kağıt bu gün 1 milyon fazla satış ta alışta gördü ama benim nacizhane düşüncem kendileri satıp alıyor içeride kaynıyanlarda kaynıyor gibime geliyor yoksa kimse taaa 4 liradan alıp 2,39 dan malını vermez beklemek beninm için en doğrusu teknik olarakta sen zaten yazmışsın :) hepimiz için hayırlısı olsun en fazla 4 ay daha bekleriz .