Borsa tecrübelerime göre hissenin son 10 günlük hareketlerini yorumlarsam (teknik temel vb analizden anlamam, tamamen tecrübe); bu yükselişler ya silkeleme ve mal toplama, yada yükseltip mal yedirme. ben risk aldım ve belklemeye devam
Printable View
Borsa tecrübelerime göre hissenin son 10 günlük hareketlerini yorumlarsam (teknik temel vb analizden anlamam, tamamen tecrübe); bu yükselişler ya silkeleme ve mal toplama, yada yükseltip mal yedirme. ben risk aldım ve belklemeye devam
Birleşmenin bu kadar uzun sürmesi tamamen yönetimin acizliği neyin peşinde olduklarını anlamıyorum bir rapor hazırlatmak bu kadar zor olmasa gerek. Beklemenin sebebini anlamış değilim.Bekleyip göreceğiz.
Şahsi yorumlar ım olup tavsiye içermez...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceki günlere göre kağıt iyi tutunuyor hacim maşallah
2.68 2.69 a set çektiler yatacak yerleri yok bu o.çlarının
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yada ne bende bekliyom yabanci im yorum okumaktan oreniyom yada ne demeki cok kaybetim hep duserken satmaktań bekleseydim bisey olmazdi artik beklemeye karar verdim deger mi diyorsun yoksa sat kurtul mu
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin bir düzene girmesi için acilen birleşme raporunu adam gibi hazırlayıp SPK ya göndermesi gerek yoksa bir gün çıkar bir gün düşer oyalanip dururuz birleşmeden başkası yalan olur bu hissede birleşme olduğunda sıkıntı biter ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten hisse de beklenti sadece birleşme, başka olumlu tek tarafı yok ki, onunda içine ettiler. Belki kuş taşa değerde yeniden temiz bir rapor hazırlanır ve birleşme başvurusu olur ümidiyle ben bekliyorum. Yoksa olumlu tek tarafı yok. Ha birde Erciyas gibi sektörde işi bilen lokomotif bir şirket yönetimi devraldı, belki iyi yönetilir de şirket kara geçer.