İBB sitesinde tadilat ile ilgili belgeler var ama içeriği ve bizim arsalar ile bağlantı var mı ?açamadım dosyaları.
Printable View
İBB sitesinde tadilat ile ilgili belgeler var ama içeriği ve bizim arsalar ile bağlantı var mı ?açamadım dosyaları.
O tür tadilatlar her ay var. Onun 1000 lik planlarla alakası yok. Bir takım itirazları sonuçlandırıyorlar sanırım. Bu saatten sonra herkes sadece kendi parseli ile ilgili itiraz yapabilir. Bütüne değil. Askıya çıkarsa işimiz tamamdır. Ama bir türlü çıkamadı asklıya. TURGG zaten söylüyor tapuları almak yıl sonunu bulur diye. Ama askıya çıktıktan sonra artık arsa ile ilgili planlama yapılabilir, teklifler gelebilir.
Bizim spek tam beceriksiz çıktı çapının adamı değilmiş mundar etti canım tahtayı...
Bırak git kumda oyna biri gelir merak etme sen.
Yüzbin lotla istanbulda daire alamıyorsun artık .
Sen aklın sıra mal alacan burda daha çok beklersin.
Sayın paydaşım bugün denedim 180 tl ye peynir ekmek gibi veriyor. 1500 lotu hemen verdi. 11 usd bile etmiyor. Halka açıldığında 12.5 USD idi. Yıllar sonra hala açılış fiyatından dolar bazında daha ucuz. O zaman tarla şimdi arsa artık.
Sn bezgin bekir inanın sizin aldiginizi ben tahmin ettim hatta kulaklarınizi bile çınlattım. [emoji16]
Buradan nereye varacağım biliyormusunuz
Eğer ben bile sizi tahmin edebiliyorsam takası toplayıp malı taşıyan ve takasbank verilerine sahip olanlar af edersiniz kıçımızdaki dona kadar bizi biliyordur.
Burada sağlam nakit akışı olan ve altın vuruş için sağlam duruş gösterenler kalmış bu net olarak belli.
Ben şahsen bu arkadaşlar için acıtıcı bir plan kurgusunun üzerinde çalışıyorum.
Onlar vermeye devam etsinler bir buyugumun dediği gibi kaç tl maliyetle kaç lot verecen bakalım yakışıklı malın bitince ne yapacak sin bunu bir test ettireceğim .
Alternatif ve isyatirim pasiften aldi mali. İlkini robot vermişti alternatife. Is yatirima da parçalı bütün kurumlardan verdiler. Lakin bugünkü hacim iyice kuru kaldi ayni 20 liralara bastığı gibi. Valla spek ne kazanmayı umuyorsa en az o kadar kazanacağız. Spek win win yapacak illaki. Milyon lotlari yıllardır tutanlar düşünsün asıl maliyet onlara kol gibi yazmış. O nasıl kara geçecekse bize de Mike Mike verecek o paradan.