Moral ve güven bırakmadılar
Patron yeniden çıkıp benim
hissem pahalı der diye korkuyoruz
olur mu olur, ky yı düşünen yok
Printable View
Moral ve güven bırakmadılar
Patron yeniden çıkıp benim
hissem pahalı der diye korkuyoruz
olur mu olur, ky yı düşünen yok
Lotlar çok fazla dağıldı... Çok fazla ky var...Bunların bıkması ,bezmesi gerek... Yeniden belli ellerde toplanmalı.. Buraya kadar ki kısım normal...
Anormal kısım patronun bunu açıklamalar ile desteklemesi.. İşte o kısım da sıkıntı var..
İstediği zaman çıkıp olumsuz konuşabilecek ve her fiyattan hisse satabilirim algısını kafalara yerleştirdi...O kurt beyinlere bir kere girdi..
Şimdi asıl ekonomik daralma 2024 de olacak.. O zaman kaç lot satacak kaynak yaratmak için?
Hisse gene gelecekte yükselecektir. Ama eski hareketleri beklemek artık zor...Bundan sonra bilanço odaklı gidecektir...
Net borç/favök ü öncelikle düzeltmesi gerekli. Bunu yatırıma devam ederken ve cirosunu arttıramadan nasıl yapacak o kısım gerçekten de iyi düşünülmesi gereken kısım.
Şu aşağıdaki haberin güzelliğine bakarmısınız. Dün bu haber geldi ama kimse bloomberg gibi güzel yazamaz. Bu patrona yılın değil yüzyılın em yüksek IQ belgesi verilmeli.
Sasa'da hissedar satışı: Erdemoğlu yatırımcılara 46,25 TL’den 59 milyon adet Sasa hissesi sattı
Anlaşılan o ki PTA tesisleri
devreye alınmadan ve bilançoya
pozitif etkilerini görmeden yüzümüz
gülmeyecek. Epey bi beklememiz
gerekecek gibi duruyor.
Bu arada paramız enflasyon karşısında
erimeye devam ediyor
Benim de bildiğim.. Madem bu şirket için borsa yatırımcısından alınan para önemli bir faktör (ki borç ödemeleri hep hisse üzerinden oluyor).. o zaman yeni borsa yatırımcısı çekmek için fiyatı yükseltmeli. Bu şekilde fiyat hareketi olan hisseye yeni borsa yatırımcısı girmez.
Hektaş işe beraber sidik yarışı yapıyor, defter değeri 20 katından en çok lotu ben satarım. Abi niye satıyorsun. Ky bunu 10 yıl işin alıyor sen aptalmısın 2 kuruş kredi bulamadın mı. Yok abi ben kurumsal yatırımcıya sattım. Lan oğlum mamyak, o senin kurumsal dediğin hscb geldi hektaşda 87 milyonu tahtada bize itelemeye çalışıyor. Almayın abi almayın o zaman
Uzun zamandır foruma katılmıyordum sadece yazılanları okuyorum.
Sasa'nın dev yatırımlarından dolayı 2023 yılı hissedarlar açısından kayıp bir yıl oldu.
Ama benim inancım önümüzdeki yıllar sasa adından çok bahsettirecek.
Yatırımcı mısınız yoksa borsa oyuncusu musunuz ? bu konuda kararı iyi vermek lazım.
Hissenin bu sene için şu ana kadar performansı çok düşük gerçekten.
Ama yıllardır hisseyi takip eden biri olarak dönüşünün muhteşem olacağına inananlardanım.
Geçmiş yıllardaki hareketleri de hep böyle olmuştur. Aylarca bıktırır usandırır.
Şahlandığı an dur durak bilmez. Buradaki eskiler bunu iyi bilir.