Geçen bir Cübbeli videosu vardı, işiniz bitince sifonu çekin diyordu.
Printable View
Geçen bir Cübbeli videosu vardı, işiniz bitince sifonu çekin diyordu.
Tenis yıldızı Boris Becker'in başı yine dertte
Oral 8x sırasında spermlerini çaldırdı.
Geçtiğimiz günlerde Amerikalı eşine boşanmak için 30 milyon mark nafaka veren dünyaca ünlü Alman tenis yıldızı Boris Becker'in başı, bu kez de Rus manken Angela Ermakowa'nın iddialarıyla belaya girdi. Ermakowa, 10 aylık kızının Becker'den olduğunu söylüyor.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/o...dirdi-39218360
Benzer durumu yaşayacaktım,ipten döndüm. :Sad:
Şu dünyada ne yapacaksan cahilken yapacaksın, sonrasında hiç bir şey masrafa değmiyor. Ne diyordu Ticaret Odası Başkanı "benim tüccarım işini bilir".
Sanki böyle bir şey vardı.
>>>>>>>
https://www.magazinkolik.com/lerzan-...tti-11920h.htm
Şarkıcı Lerzan Mutlu, "Lerzan, 3 bin dolar etmez" diyerek kendisine hakaret eden eski İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Mehmet Yıldırım'ı affetti.
çok amatörlük yaptım bugün..
takaslara bakmayı unutmayın.. :yes:
iyi tatiller
Fark etmez. Bu sözler digital ortama geçti. Bundan onlarca yüzlerce sene sonra bile çocukları bunları okuyacak.
Belki kim bilir bu yüzden torunlar üzülecek.
:)
Bilmiyoruz. Bildiğimiz artık yazılarımız digital de kalıyor.
Saçma demeyin. Ölen kişilerin face book hesabı ne olacak. Veriler silinecek mi diye tartışma var.
Facebook hesabı miras kalmalı mı. Yoksa yok mu edilmeli.
Hisse net viop arşivi ne zamana kadar kalmalı. Veya arşiv olmalı mı.
Admin ler aniden yedek Admin almadan vefat ederse ne olacak...Bunlar anlık olarak önemsiz görünebilir.. Ama bir gün elbet cevaplanması gerekecek.
Sümer tabletleri okunuyor, ama eski hardisklerdeki bilgiler silinebiliyor, yine de hiç silinmeyebilir gibi düşünmekte fayda var.
Ben genelde kendi görüşüm ile alıntılıdağım başka görüşleri ve haberleri >>>>>>>> işaretler ile ayırmaya çalışıyorum.
Twitter'da bazen şöyle şeyler görüyorum, "retweetlerim katıldığım anlamına gelmez" gibi.
Bir süre aynaya bakamadım, kimsenin o duruma düşmesini istemem.