Piyasanin bu kadar karin ağrısı yapacağı şey sanırım bedelsiz beklentisi Yuzde 50 bedelsiz verirse cok gulerim sonra da aglarim sonra tekrar gulerim:)
Printable View
Piyasanin bu kadar karin ağrısı yapacağı şey sanırım bedelsiz beklentisi Yuzde 50 bedelsiz verirse cok gulerim sonra da aglarim sonra tekrar gulerim:)
hiç ağlayıp gülmene gerek yok arkadaşım...yatırım yaparken temel teknik kadar sac ayağının önemli unsuru patron meselesi ne yazık ki...bants da patron en önemli kriter ....yazık çok yazık...firmanı halka arz ediyorsun sonra ...sonra...benim benim diyorsun...bırak piyasa değerlesin hakettiği yere gelsin...
Benim ki goy goy biraz yoksa iyi veya kötü kendi kararimiz. Yazan da yok bilanco satışlar o bu herkes totem yapiyor sanirim:) Enflasyon olmasa muhtemelen 1 yil daha beklerdik burda. Anlamadigim diger bir husus buyuyen şirketin bedelsiz ile şirkete ne kazandırdığı. Bu Bntas kasadaki atıyorum 60,4* ml parayi bedelsiz olarak sermayeye eklese ne kazaniyor? Yoksa kambiyo faiz vb gelirlerden geri mi kaliyor? Aselsan senin kadar yapmiyor hasbam savunma sanayinde ihale alacak sanki? Sen bir git once sarkaptan, sartenden pazar payi kap, internetten satışa falan başla, bir temettu paylaş ufaktan haberler gönder ama nerde....
Bist Katilim100 endeksi cok birsey ifade etmiyor ama çıkarılan paylar tamamen hakediyor...Ek 28538
Endeks kızarmaya görsün...
Devrilecek yer arıyor kendisine...
Daha öncede yazdım, Bu tahta güvenilir ellerde değil.
Tahtada ve sahibinde bir parça karakter olur...
BİSTTE tahtasına sahip çıkan yüzlerce patron var.
Birde bu TENEKE ye bakın...Aylardır ne verdinde???
Neyi geriye almaya çalışıyorsun???, HIRSIZ.:vk:
Yine başlar alçak hareketlerine...3,21...3,31...3,41...3,51...3,61.
Hayatta değişmez bir ruh hali...
Endeks isterse 3.000 olsun, Tahta buralarda tırmalar.
Mal toplamayla alakası yok bu lavuğun...
Endeksin çok gerisinde seyrediyor...Öyle bir uyuşturmuş ki, tahtayı.
Aynen fare gibi, üfleyerek uyuşturuyor...
YTD...
Kasabalı sanayıcı nede olsa 2 ustabasıyla uretim yapan firmadan ne bekliyon..kurumsallasma sıfır. Surdurulebilirlik endeksi 0..ibu kadar ucuz hesap pesinde kosarsa ilk dalgada alabora olur...ytd
Gazını çıkardıysan rahatla artik biraz...