Printable View
Daha yeni şehire döndüm ..
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Daha yeni şehire döndüm .. Hoş geldiniz... Ben bekliyorum meyhaneyi
Ya bu sofrada bikaç saat takılan yok mu? Millet geliyor bi tek atıp kalkıp gidiyor.. Eskilerde böyle değildi.
Haydaaa herkes Eskişehir’e gelmiş benim haberim yok :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Haydaaa herkes Eskişehir’e gelmiş benim haberim yok :oleyo: Elimden iraki kolisini kapan, arkadaslarin degilmiydi?:notr: Selim bey darilmasin deye boyle yaziyorsun, darilmaz o, at su dere kiyisi fotograflarimi!:yes:
Alıntı: Originally Posted by thejackalav. Ya bu sofrada bikaç saat takılan yok mu? Millet geliyor bi tek atıp kalkıp gidiyor.. Eskilerde böyle değildi. Sabaha gadar buradayiz, hep biz!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sabaha gadar buradayiz, hep biz! Bana da köşede bir sandalye ayarladı sn. DeliKAN... Eşlik etmek isterim uzaktan.. Yanaşmak tabii zaman ister.. Eskilerden bilirim bu sofrayı..
Alıntı: Originally Posted by thejackalav. Bana da köşede bir sandalye ayarladı sn. DeliKAN... Eşlik etmek isterim uzaktan.. Yanaşmak tabii zaman ister.. Eskilerden bilirim bu sofrayı.. Eski derkene, ben 14 senedir idare ederim bu mekani?:notr: Ben bebeykenemi, gelmistiniz?:kahkah: