Abi olan oldu biten bitti pasta atabilecek biri varsa sevabına atsin
Printable View
Abi olan oldu biten bitti pasta atabilecek biri varsa sevabına atsin
Yabancı son 3 ayda yaklaşık 8 milyon lot almış. Buna son iki gün dahil değil. Yabancı payı düzenli yükselmiş. Bugünkü satış çok anlamsız... Çok abartılı ... Finans yatırım 6 milyon civarı satmış. İş, Ak, ICBCT almış. Çoğunluk 'diger' kısmında... Henüz almadım. Gecen ki 4.80 lere geldiğinde de niyet ettim ama yine almadım. 6.80 e kadar gitti. Bu sefer uygun bir yerden almayı planlıyorum. Önce kağıdın bir yerde durup dengelenmesi gerek. Sonra alım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer hareketlere nazaran stop patlatmaya benzemediği,son günlerde hissede olan para çıkışı idi. Bu haftaya bu para çıkışı ve 5-10 değilde daha fazla kademe kaldırarak yükselişle başlaması sağlıklı olmamış.Dolaşımda ki pay oranı belli indir kaldır yine eski zirvelerini zorlayabilir.Saçma olan Dünyanın en büyük bankası olarak lanse edilen bankanın bu tarz oyunlara alet edilmesi.Patron sazı eline almalı ki itibar edilsin...YTD
Bugün çok saçma bir dip yaptı diyeceğim ama tahta yapıcı hergele acayip kurnaz çıktı. Dünden bu yana neredeyse her kademede beş yüz bin lot işlem yaparak bu tuzağı hazırladılar. Dün ve bugün ilk seans bitinceye kadar epey bir uyanığa irili ufaklı mal aldırdılar. ve ikinci seans kurduğu tuzağı uyguladı yani bir boksör gibi direkt daldı ve alanları nakavt etti. Sanırım bugün yukarıdan sattığını aşağıdan yerine koymadan tekrar yukarı hareket etmez.
not: böyle kademe hareketini büyük patrondan asla habersiz yapamazlardı, yani patronla spek el eleydi. yarın vurkaç yapılır mı yapılabilir. ama çok riskli bence uğraşmaya değmez. resmen rulet gibi. YTD.......
1.Banka hissesi endeksle yükselmeli.
2.Endeksin 100 bini aştığı yerde yükselişi kadar doğal ne olabilir?
3.Çıkmayabilirde ama %20 lik taban ve tavan eğer bir haber yoksa özellikle banka hissesinde ancak bizim gibi bir ülke borsasında olur.
4.Yabancıya kızarız çok zamandır tüm ülke çalkalanıyor GALİP operasyonda diye peki nasıl ??
5.Cezalı ve kaçak biri viski parasını ly den alıyor bunada göz yumuluyorsa vay bu borsada olan yatırımcıyım sanan zavallılara...
3 ve 5. maddeler bu borsanın bitik olduğunun tam anlamıyla kanıtıdır, bencede