Komik olmayın insanların vebaline girmeyin bu patron %3 lük paya hisse bası 10 lira verecek parası var
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Komik olmayın insanların vebaline girmeyin bu patron %3 lük paya hisse bası 10 lira verecek parası var
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten başımıza ne geldiyse bu adamlar ve yandaşlarına inandığımız için geldi. Kendileri e ait gizli bir yazışma grubu oluşturmußlar. Orada müritleri var. Birde bizim gibi o müritlere inanan mallar var. Yazıklar olsun.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tutarsızlık yok ben o zaman hisse bulundugum için biliyorum
1-zorunlu çagrı fiyatı 3.77 die hatırladım (devir fiyatı )
2-%97 aşıldıgı için satma hakkı dogdu yine 3.77 oldu dogal olarak en yüksek fiyat
3-0.11 bulunan degerleme carfursa 33 tl fiyattı 3.7 tl denk geliyordu
4-uzman kuruluş raporu kiler 3.29 tl bulmuştu
carfursa %700 bedelsiz açıklayınca 45 tl fırladı kiler de 5 tl tekabül etmişti
arkadaşlar rapor dikkatli bakalım !!
İna göre agırlık %90 -0.031 oranı
Benzer şirketler yöntemi agırlık %5 0.038 oranı
Benzer işlemler yöntemi agırlık %5 0.042 oranı
bu üçlünün en yüksegi 0.042 %100 baz alınsa 10bin kipaya 320 degil -420 olacak maksimum
ayrıca kipa nın gayrimenkul degerlemesini yapan TSKB
Pardon 90 yerine 95 yazmisim hizli yazarken.
Ancak vurgulamak istedigim detay bu degil.ina daha dusuk agirlaklandirilsa ve diger 2 kistas ornegin pd/dd yada belli bir periyottaki borsa piyasa degerleri olsaydi ornegin,cok farkli bir oran cikabilirdi demek istiyorum.
Secilen 3 kriter de,bunlarin agirliklandirma oranlari da hakim ortagi maximum avantajli cikartacak sekilde olusmus diyorum...
Yatirim tavsiyesi degildir
2016 haziran finansbank katarlı gruba satıldı FFkrl satma hakkı ve zorunlu çagrı dogdu defter degeri 5.5 tl idi
oyak yatırım Ekonomik Getiri Metodolojisi uyguladı (WEVA) hayatımda ilk defa duydum 3.77 çıkardı degerleme raporunu
Spk ffkrl yaktın Akfen de yine