Evet Sn.Cmurat. En azından bunu gördük....
Printable View
O kadar düştünki hangi sermaye seni yukarı çıkartacak merak ediyorum...
17.29 *3 = 51,87 Tl yapıyor....
Hangi arkadaş 109 dan aldıysa şansını şey edeyim 1 ay beklese yarı fiyattan alırdı :)
Bizde yedik... Bu kağıdı 400 günde topladılar haberle yukarı sürüp satışı verdiler.
Sasa 2016 yılı piyasa değeri 1 milyar tl
Şu an piyasa değeri 240 milyar tl.
Erdemoğlu istese, servetinin sadece yüzde 1 ile ( yüzde 10 bile demiyorum) bu opersayonları yapanları tarihin tozlu sayfalarına gönderir. Bunlar, Erdemoğlunun yaptığı servet ile kıyaslandığında, küçük paraların peşindeyken, Erdemoğlu milyar dolarlık iş adamı oldu hem de son 5 senede.
Türkiye'nin en zengini 5,3 milyar dolarlık servetiyle İbrahim Erdemoğlu oldu
https://www.odatv4.com/guncel/turkiy...lu-oldu-278620
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yiyor ama çalışıyor diyolla....
Alacatel , türk telelom ile sözleşme yapmış. Alctl tavan oldu şu an.
Sistem, Donanım, Yazılım, Bakım ve Destek Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi kapsamında toplamda 46.322.225 ABD doları tutarında, PON ürünlerine ilişkin satış, bakım ve destek hizmetlerini içeren yeni bir iş emri imzalanmıştır.
Hani yurtiçinde yerleşiklerin birbirleriyle dolar la sözleşme yapması yasaktı? Bu Alcatel nasıl dolarla sözleşme yapıyor?
Yoksa yasak lar sadece biizm şirket için mi geçerli?
Millet şakır şakır dolarla sözleşme yapıyor, tl ile değil.
2 sene önceki turkcell kazığını hala unutamıyorum. Tam dolar dolar kurunun ve enflasyonun uçmasından önce , tl ile yapılmıştı sözleşme.
Çözümlerini, ürünlerini bedava fiyatına satma hastalığı var bu şirkette sanırım.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1141646
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Bilanço yarın gelir mi aceba?
Gecen sene 26.04 de açıklamışlardı. B.züğü sıkan açıklar.....
Ülkede böylesine yüksek enflasyon varken, değil 3 aylık bilançoyu , bu sene sonu yıllık bilançoyu da umursamıyorum artık . Ben 2 sene daha yani 2025 yılı bilançosunu beklemeyi düşünüyorum.Hedefime erken gelirse de satarım, orası ayrı.
pardon yanlış sayfa olmuş...
Hazır gelmişken Allah be..... versin kağıdaı bu hallere düşürenlere
diyip çıkıyorum.