Reis ne dedi şey için "ben de sinyalimi belli yerlere vermiş oluyorum" yani reisin mesajını alanın para kazanmaması zor ihtimal reisin izinden giden kazanır :)
Printable View
Reis ne dedi şey için "ben de sinyalimi belli yerlere vermiş oluyorum" yani reisin mesajını alanın para kazanmaması zor ihtimal reisin izinden giden kazanır :)
Reis 30 milyon dolar somaliye hıbe ediyor , ne tesadüfki Albayrak grubu somali liman işletmesini alıyor.:)
Vakti saati geldiğinde harbiden bu ülkede bunlar olmuş mu diyecek çok insan olacak.
En azından benim de iş hayatım ve çevremdeki özel sektörde olup iş insanlarından duyduklarım çok çok hikayeler barındırıyor.
Bu yüzden bu hikayeler hükümet değişirse o zaman daha çok konuşulacak emin olun iş dünyasında korkudan konuşmayan çok.
Bu yüzden hayatım boyunca hep şunu düşünerek hareket ettim Allahında bir hesabı vardır.
longcular için anlık degerlere göre...157 olası.....shorcular için ise 155 850 tepeyse.....154 ıhtımal dahılınde
İstatistik kurumuna 3 başkan yardımcısı atanmış.
Günlük seneryo yazayım bu sabah dolarcı badem spor değişik oyunla girdi kaç gündür dolar aşağı 2. seans sonu yukarı oynardı.
Bugun oyun yukarı hareket dolarda , borsada doldur boşalt ,dolar bu hareketi ile 50 günlük ortalamaya değip aşağı geliyor .
2.seans kapanışa doğru dolar aşağı 8.53-8.52 doğru yapıp 144 üzeri pıst kapanışına oynaya bilirler.
böyle bir seneryom mevcut.
Dün alışını gördüğüm küçük bademcik bu gun sahadan çekildi, Verecegini düşünüyorum.
Endeks şortları az zararla garanti şortla değiştirdim garanti daha mantıklı geldi maliyetim 9,45