[QUOTE=MUTANT;5856569]Zamansal analizde 9 mayıs ve sonrasi önemliydi hatırlarsanız ben o tarihi ve sonrasında yeni bir yöne evrilecegini düşünüyorum. Asla ytd
Printable View
Hayırdır inşallah...
Tahtayı biraz agresif gördüm...:Sad:
Dün 3,11'i geçti.
Bu gün 3,21'i direk geçti...ve 3,31'e çarptı.
Şaşırt beni, BANTAŞ.
YTD...
Çeyrek bilancosuna dair ipucu mu bu yukarı hareket.
dolar bazında grafine bakarak bugün 5 tl civarı olmalıydı, kendi trendine, ve rasyolarına göre.
Yatırım tavsiyesi değildir.
En azından yönetim kurulu uye sayisi arttirilmamis bu dönem kayda deger bir sey yok genel kurulda.
Net dagitilabilir donem kar'i 62.558.796,32 TL.
...Vergi Usul Kanunu'na göre hazırlanan mali tablolarına göre kaydedilen net dağıtılabilir dönem karının dağıtılmamasına ve Şirket bünyesinde bırakılması hususu görüşüldü.Şirketimizin 2021 takvim yılı karından kanun ve ana sözleşme gereği ayrılması gereken yasal kesintiler vergi ve fonlar ayrıldıktan sonra bakiye karın dağıtılmaması ve Olağanüstü Yedek hesabında muhafaza edilmesi hususu 1 red oyuna karşılık 42.796.577,812 oy çokluğu ile kabul edildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1024769
Bence mukemmel bir karar almislar.
62.5 Milyon TL. Olaganustu yedek hesabina girmis. Bu,her duruma hazir olmak demek.
Kar payi vermedigi zaman bu kazanc hissedari oldugumuz bilancoya giriyor, ve eldeki hissenin degerini net bir sekilde artiriyor.
Hissenin piyasa degeri ise gercek degeri yansitmiyor.
Gercek degere ulasmamasi kimsenin hatasi degil, sadece yatirimcinin cehaleti.