Bu tür kağıtla boğazına kadar hamiledir
Ne zaman ne yapacağını kestirmek zordur
Hamilelik testi yaptırmakta fayda var .nokta ytd
Printable View
Bu tür kağıtla boğazına kadar hamiledir
Ne zaman ne yapacağını kestirmek zordur
Hamilelik testi yaptırmakta fayda var .nokta ytd
bu adamlar yani ümit zaim vede ailesi rabbimde daih hic bir gücten korkmuyorlarbunlar öldükten sonrs hesap sorulmayacagına inanmış aile fertleri yazık olsu bunca seneme orta yaş gencligime bütün düşük sermayeli şirketler iki gündür hareketli tek bu aşagıda cünkü uzun yıllardır 12 aylıkta zarar etmeyen şirketi bile hic ettiler bunların önünde genel kurul var o da her seneki gibi olacak ümit zaim paramı kuşa cevirdin allahımda seni ve aileni kuşa cevirsin
Borsa bilgini seni tanimasamda benim gibi iyi niyetle
Borsada yatırım yapan kardeşimsin bende senin gibi
Derine giriş yaptım az miktar fakat bu tahtada kısa orta ve uzun da neler olacak
Sen ve ben takip edeceğiz
Zaim midi bunlar ne zalimlikler düşünürler biliyoruz
Her şey gönlünce olsun
Sabır kardeşim sabır
Nokta
Y. T. D. .ir
Eskişehir yolu 8 km no 156 SPK .......cankaya /Ankara adresine şikayetlerinizi yazın nasıl zarara ugradıgını yazın aklınaza gelen her şeyi yazın mektup olarak atın ama acele edin geenel kuruldan önce şirketi sorgulasınlar yoksa iş işten gecmiş olacak sonra sayfada aglamayın yarım saatinizi almaz vizdanen sorumluyuz tyd.
Kürkte verginin sıfırlanması deri şirketlerine artı yüksek ciro katacagı aşikar basında televizyonlarda baya bir karşılık gördü kürkte verginin kalkmasını muhalefet koz olarak kullandı sanırım derimoddaki hareket bundandı devamını bekliyorum daha önce deri sektöründeki patronlar defalarca kürkten vergilerin kalkması icin hükümete müracaat etmişlerdi geenelde ic piyasaya degil ihracat icin bunun gerekli oldugunu yazılarında okumuştum zannedersem hükümet bu cagrılara cevap verdi iyi de oldu ihracatımıza katgısı olur bunu muhalefet yanlış yere cekiyor cok iyi oldu.bu benim nacizane kendi görüşümdür. ytd.
Seninde a.... Koysunlar,geri zekalı saniyorki 40 ,,50 liralardan bile vermek istemediğim lotlar bunun için çantada keklik,ama aşağıya gelirse alcaklarim dahada olacaktır,varsın derdine kendi yansın o.cocugu.