Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...96686aef60.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...96686aef60.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0,86-0,87 üstüne oturmadıkça sürünmeye devam...
https://i.hizliresim.com/DOdX81.png
lanet olsun diyip 0,83 den geri sattım çıktım. yükselir giderse nasibimiz bukadarmış deriz. 0,80 e düşerse 0,81 den yerine koyarız.
gerçekten çok sıktı bununla birlikte düşen sabancı 10 lirayı gördü. geçen gün bu 0,84-0,85 iken gsd 0,83 den alınıyordu.
o zaman bunu satıp gsd almayı düşünmüştüm. olmayınca olmuyor demekki...
Tskb 6 aylık bilanço ne zaman açıklanacak , 2 ağustos diye biryerde görmüştüm ama emin değilim. Iyi gelecek deniyor ama bu sefer de endeks müsade etmeyecek galiba . Garan ile endeksi tutup diğer hisselerde satış yapıyorlar. Acaba biz de 0,83 den kaçsak mı , ama bilanço !!!!!!!!!!!!!!!!!!
bilançoya daha iki hafta var. dün 0,83 kapanınca macd sat konumuna geçti dedim ya sabahta alıcı gelmeyince el tetikte bekliyordum. satışı görünce bende verdim
1 haftadır memlektteyim tatil için geldim ülkeme ..borsa tskb ..geçen zamanlarda yazmıştım ..ersin ve suat inceliği**
dikkat edin diye ...bunlar işfinansı**borsadan ..... halil pazarlama ...
bakın işfinans yeni büyük ortak .suat yöneticiydi işfinansta.zeytinci kardeşler d.d altı nominal altı fiyatlardan topladılar borsadaki yüzde 40 payın nerdeyse yüzde 85 ini ,,dünyada**yok .*adama sorarlar**suat ersin adama bide ya dur sana temettü de verelim onlada al sistemi falan ..ne kadarı beleş şirketten hesap etmeklazım sonuç .tskb ve iş iştiraki işfinans içinde hediyesi oldu işfaktöring nerdeyse beleşe yönetim çoğunluğpu kaptırdı zeytincilere..suat terfi aldı tskb ye.---ersin ya dur bende gelim dedi tskb ye kendi kendini atadı oraya ..şimdi arkadaşlar destek köstek falan çizelge atıyo iyide yapıyo..işfinansı inceleyin **sadece bdddk zamanı geldiğinde soracaktır. iş bank tskb şirket kuruyo borsaya açıyoçok karlı çok önemli şirket borsada paylar el değiştiriyo.suat var**işfinansta.suatı izleyin .tskb neden kafayı kaldıramıyo **ne tesadüf destroyer gibiler .**nerede ler orası çöküntü içinde sandıkçılar ***.**??
birde işyatırım var tabi hisselere sahip çıkmalı falan manukyan var tv lere çıkıp duran **akıl daatıyo ..grup şirketleri borsada el değiştirirken görmüyo duymuyo ..ne tesadüf işgirişim falana destek atıyo ..seçmece yani. **sandıkçılar karar veriyo ..**?*
bu arada işbank gruba yeni ortak kazandıran ersin suat ikilisi ne kadar yönetici jestiyonu aldılar acaba bu sene ..
ersin gerçi kovuldu yönetimden de sandığa geçmiş galiba..suat bakalım ne olacak ..
aslında finansal şirketler denetimi çok önemli ..bankalar özellikle iştirak el değiştiriyo bddk sormalıydı ..cimer ne der acaba ...halkın emaneti banka iştiraki el değiştiriyo ..çok önemli dünyada bile örneği yok ..borsada k.y ların canıan okundu yıllarca ki biride bizdik ..zarar görmesin kafasında kaldık da ...başkaları artık kurcalasın ..tskb de ne oluyoda hisse çöküşü yaşanıyo..izlenmeli suat özellikle **ersinle beraber ..eski petrol ofisci gsm ci ..milyarlar kaybettiren ***