Ama ceza çıkmama ihtimali daha yüksektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arkadaşlar bilanço için son gün ne zamandır ?
Sadece tahmin ediyorum, temelsiz değil ama. Şöyle ki; böyle bir ekonomik ortamda rekabet kurulunun 1,5 yıl önce başlayan bir soruşturmayı ceza ile sonuçlandırması düşük ihtimal. Hele ki şirket ortaklarından birisi Katarlı ise daha düşük bir ihtimal.
Ayrıca, neden ısrarla olumsuz düşündüğünüze anlam veremedim. Borsada yatırım yapmak, hele ki bu devirde, çok riskli. Sürekli kötü ihtimalin gerçekleşeceğini düşünüyorsanız beden borsaya girdiniz ve banvit hakkında bu kadar kötü düşünüyorsanız satın kurtulun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir de şöyle düşünün. Ekonominin durumu ortada. Rekabet cezaları nereye yatıyor? Hazineye...
Sürekli olumsuz düşünmüyorum. Şartları mantık süzgecinden geçiriyorum. Şartlar ne ise onu okuyorum. Emin olun bana olumlu düşürtecek bir durum olsa onu da söylerdim. Ama görünen tablo bu.
Elimde bir veri, dayanağım yoksa susmayı yeğlerim.
Bana olumlu düşünmeme neden olacak bir sebep yok. Öyle bir senaryoda yok.
Haaa brf işlerini toparlayamaz ve banviti satmaya karar verirse, o zaman işler değişir. O da çok uzak ihtimal.
Yoksa bence her çıkış saman alevi gibi sönmeye mahkum.
Kısacası maalesef 1,5 sene önce kaymağı yenmiş bir hisse bu.
Banbanlıyız. Gönül bağı işte, illa portföyümde var.
Kimseyi karalamak gibi bir amacım yok sayın Red kid.
Siz soruşturma var deyince bende geriye dönük 1 yıllık kap haberlerine baktım. Öyle bir haber bulamayınca o şekilde yazdım. 2017 yılında açılan bir soruşturmanın halen devam edebileceği aklıma gelmedi.
Sektör zaten zorda birde üstüne ceza yerlerse durum daha kötüye gidebilir. Bu konuda en sağlam şirket banvit diyebiliriz olasi bir cezayı hafif bir sarsintiyla atlatabilir ama sektorde ki diğer şirketler banvit kadar kolay atlatamayabilir. Bu sebeple Rekabet Kurumu bu durumuda göz önünde bulunduracaktir.
Ayrıca bu sorusturmalar ortalama ne kadar sürüyor bilmiyorum ama çok ciddi deliller olsa şimdiye kadar cezayı keserdi diye düşünüyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2008 yılındaki soruşturma 2 yıl sürmüş, sonunda bütün şirketlere ceza çıkmış.
Dileyelim şimdi çıkmasın ama ibre bizden yana değil görünüyor. Kurum takip ederseniz çok ciddi cezalar verebiliyor.
Ben hissenin bu seviyelerinin dip olduğunu düşünüyorum. Ceza çıkarsa bir miktar daha gerileyebiliriz belki.
Çıkmazsa bilanço beklentili hareket edebilir ama 15-20li ve üzeri seviyeleri çok uzak ve nedensiz görüyorum.
İnşallah şartların değişip güzel şeyleri de söyleyeceğimiz günler gelir.