Haklısınız. Tavan yazmış ben taban okudum. Doğru demiş.
Printable View
Haklısınız. Tavan yazmış ben taban okudum. Doğru demiş.
25 milyon lotu alan zat bence kağıdı biraz daha yukarılara taşıması lazım burdan kimse mal vermez aksine ha bire kağıt başka ellere üçer beşer gidiyor haberin olsun..😂😂😂😂
Bu hareketleri kağıt yakın izleme pazrından çıktıktan sonra taban yapta görelim Şuan sen çal kendin oyna sıkıysa kapanışta da tabanda bıraksana görelim pazartesi....
Diğer köydeki beyler sakin olalım. Volbor un tahtacı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Volbor bu köyde 4 senedir yazıyor hatırladığım kadarıyla. Tahtacı ise geleli bir yıl olmamıştır.
Bunlar şahsi düşüncelerimdir. Tahmin olarak diyebilirim ki tahtacının beklediği bir haber var.
Danıştayın SON kararı olabilir veya başka bir haber, bilemiyorum. Sadece sabırla beklememiz lazım.
Eminimki zaman azaldı. Bu ay bitmeden tahmini yazıyorum, bu hisse yukarı atar kendini. Sadece 15 gün sabır.
Ben de biliyorum ne aylar geldi geçti. İçimiz kıpır kıpır. Ama eminim ki sona yaklaştık.
Şahsi düşüncem.
Dolar 4.10 olmuş. Külliyen zarardayız. Allah kurtarsın hepimizi.
2014 te bu kağıda spk çağrı muhafiyetini red edince girmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam dolar 2.1 falandı.
4 senede 2 katına geldi.
Fiyatta 50/60 kuruş gibi hatırlıyorum. Yani şimdinin ortalama alsak 1.10 lirası.
Bu sadece maliyt hesabı. Zaten kaçanın gidenin haddi hesabı yok.
Bu arada diğer köydeki arkadaşlarda uyanmış.
sdksmr19, cinali,santai07 neyse boşverin gece gece. Kavgaya gerek yok.