Printable View
Alıntı: Originally Posted by paramanya marifetli 13 cepteteb 11.25 gözüküyor sitesinde nerden batlktiniz. Cepteteb Uygulamasına girdiğimde reklam olarak gelmişti. Sonra kontrol ettiğimde ben de göremedim o oranı. Yorumlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Alternatif hoşgeldini 13.25 e indirmiş..dolarizasyon yakın
Alıntı: Originally Posted by iyimser Ben 225 K aldım buna da şükür bakalım 2020 de bu oranları görebilecekmiyiz Tabikide goremeyeceksin, bugune gore cok daha yüksek olacak
Alıntı: Originally Posted by Stajyer Alternatif hoşgeldini 13.25 e indirmiş..dolarizasyon yakın Yer gök dolar olmuş, dolardan kolay kolay birşey olmaz. İhracata olumlu katkı yapsın diye belki üç beş kuruş salarlar o kadar.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yer gök dolar olmuş, dolardan kolay kolay birşey olmaz. İhracata olumlu katkı yapsın diye belki üç beş kuruş salarlar o kadar. İyi Zamanda yakalanırsa yıllık faizi verir 1-2 ayda
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Tabikide goremeyeceksin, bugune gore cok daha yüksek olacak Mert bu söylediğin çok zor. Çünkü vergiler artıyor. İşçi, memur ve emekli maaşları düşük. Ekenomi durgun. Nasıl olacak bu iş?
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Tabikide goremeyeceksin, bugune gore cok daha yüksek olacak 2020 de tek hane olacakmis unlu ekonomist oyle dedi .:rules:
Alıntı: Originally Posted by paramanya 2020 de tek hane olacakmis unlu ekonomist oyle dedi .:rules: Ülke benimde ülkem olmasa onun kadar eğlenebilirdim