sizi bilmem ama ben eski fiyattan 7,5 a denk gelen 2,80 den alıma başlarım:kahkah:
isterse 3 centte gitsin
Printable View
sizi bilmem ama ben eski fiyattan 7,5 a denk gelen 2,80 den alıma başlarım:kahkah:
isterse 3 centte gitsin
hekts su noktaya dusmez, suranin altina dusmez diye sakin dusunmeyin. Boyle diyenlerin hepsinin dedigi yerlerin altina dustu asagi anlamda herhangi bir stop noktasi yok.
Terra luna diye bir coin vardi bilenler bilir 0,01 usd oldu nasilsa dusmez artik diyenleri bile 0,000001 cente duserek batirdilar.
Bistin terra lunasi = hekts
Fiyat tek basina veya dusus orani tek basina benim alim yapmam icin bir kriter olamaz.
Gecmiste bunu defalarca yasayarak tecrube ettim.
En son ISGSY de.
Benim icin gelecege donuk beklentiler de onemli ayni oranda.
Su anda da bir beklenti goremiyorum.
Guven de zor kazaniliyor ama kolay kaybediliyor.
Konuyu uzatmak istemiyorum ama söylemeden geçemeyeceğim.
Coin nedir ki? bir hisseye örnek olsun. Tuvalet kağıdı parçası gibi coin üret sat ne alt yapısı var ne olması gereken bir değeri var.
Bitcoin ve eteryum dan başka bütün coin ler yalan ve boş hikaye.
Hektaş a gelince onlarca fabrikası Ar-Ge merkezleri yurtdışında yatırımları var.
Bir de adı var sadece marka değeri milyar dolar eder. Tabi borsadaki fiyatlamada bunlar bir süreliğine etkisiz kalabilir.
Ama değer değerdir ve günü geldiğinde o değere ulaşır.
Daha birkaç ay önce Milyarlarca dolar tutarında On kat yüksekten alanlar ne için aldılar?
hekts/usd grafiğini açın bakın, çoğu shitcoinden beter.
Baslangic olarak nereyi aldigina gore degisir finansmete abim
Sana bi kiyak yapayim gr altin bazinda uzun vadeli aylik grafigini gondereyim.
http://share.matriksdata.com/shareMa...10241053276935
Ne goruyorsan anlat bize de biz de aydinlanalim.
Manipulasyon 2017 basinda yeni bir yonetimin is basina gelmesi ve OYAK'in tarimda buyuyecegiz demeci ile basladi.
http://share.matriksdata.com/shareMa...10241056029592
2017 basindan hala cok uzaktayiz...
Bir cok assetimizi de kaybettik..
Borclar arsi alaya cikti...
1 Milyar TL zarar yazdik son bilancoda.