Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler listenin başında DERİM diyenLER var
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Printable View
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler listenin başında DERİM diyenLER var
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
Dereceye girenlerde en başa bence üstad acemsahi yazmalisiniz sayın Ayhan 53😀
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Periyodu 3 ay yaptım. Ciddi anlamda yıllarca sıkıştığı bölgenin dışında. Teknik olarak hedef belirlemek zor. Son yıllarda 70-80 katına çıkan ama bunu haketmeyen şirketler gördük. Belki de derim derim hakkını verir.
https://i.hizliresim.com/lOjYlk.png
Kısa vadeli görünüm;
https://i.hizliresim.com/OoA2YZ.png
OBO ve flama çalışırsa çok güzel olur :)
Vay arkadaş gaza gelip tüm portföyü buraya yığacağım.
Yatırım tavsiyesi verecek kadar bilgim yok...
Acemşah üstad 12.47 önemli diye özellikle vurguladı. İlk defa bugün üstünde kapattı. Yarın da böyle giderse tadından yenmez sanırım
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönüllerin şampiyonu üstadım acemsah👏👏👏
Yarın daha stabil hareket beklemekteyim,hissenin sağlıklı yol alması anlamında elzemdir,kopma hareketleri hızlı gitgeller rezerv dinamizmini negatif enerjiye dönüştürebilir
23 üstü desek[emoji2] [emoji2]
GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta görebilirmiyiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hız momentum zamanlama....!
Sun Tzu yu okumanizi tavsiye ederim.
Borsacilarin raflarinda mutlaka olmali..
Gorusler ile gercekler farkli olabiliyor.
gercekte birileri 50 bin lot alip tavan fiyattan ertesi gun satabiliyor daha yukseklerden..
suyun gucu memontum kazanmissa dev kayalar onunde duramaz der Sun usta...!
iste rally ye girmis bir hissede birakin 50 bini 100 binlik taslarda durduramaz..!:)
Piyasa bu kirmizi derimod pabuclarin hepsini istiyor.
Sahin gibi keskin gozlere sahip cok buyuk ve guclu traderler bu durumu mutlaka gormuslerdir..
gun gectikce momentumun gucude buyur rally dir bunun adi..!:)
Selamınızı aldım okuyalı çok zaman oldu çok.strateji stratejidir, savaşta yada borsa arenasında farketmez diyorsunuz!Notumu almış olayım,hayırlı seyirler demek düşer bana..!
Üstad ralli başlasın ozaman yarın tozu dumana katsın yolu açık olsun sabah inşallah sabahtan girmeye calisacagim
ilk seasn açılışında
TABANA KADAR ALIŞ KADEMESİ 1300 LOT AÇILIYOR,,,
1-2 SAAT SONRA 10BİN LOT SINIRINA GELEN TUHAF BİR KAĞı T
Yıllar önce en gözde hissemdi.4.25 den 60 a çok kısa sürede ulaştı. 2 üç aydı sanırım.ama bu derimoddu.aldığını kısa sürede geri verdi.Çok uzun süre oynadım.hiç kaybettirmedi.sonra tekrar girdim 3 yıl önceydi galiba 6-8 arası çoook oyaladı.artık eski derimod olmadığından vazgeçtim.şimdi eski günleri hatırlarttığından paylaşmak istedim.eski dediğim 1994-95 yılları ...miligram mertebesinde temettü verir.zaim bey kimseye koklatmaz.kağıt zaten onun.şirketten para çeker.geri yatırması ise usandırır.geçmiş anılardı .şimdi sizler daha iyi bilirsiniz.Biliyorum sabır taşını çatlatan kağıttır.şansınız bol olsun.
No comment; siz seyir edin ben seyredeyim😬
Ha bu arada momentum demişken acizane öneridir inceleme adına bantaşa bi göz atarsanız demek istediğim netleşebilir
Caniniz sıkılmasın ...kırmızı pabuclar guzel ama siyahinda ayrı bir asaleti var...bu stilettoladan da 100 bin satar bu yaz herhalde:rtfm:
seyredin...!
Ek 14450
😬 bende onu diyorum kışın ortasında insanlar pabuç giymesin sağlıkla giysinler daha vakit var
burada ne kadar teknik paylaş sakta asıl gerçek paranın tekniği yaptığıdır... paranın takibini iyi bilmek lazım... 7.50 -- 12.40 arası en az 300 bin lot el değiştirdi.. bu alınan lotları şuan satmaya çalışsalar 7 leri tekrar boylarız. hatta aşağısı bile olabilir.. böyle sığ senette 300 bin gibi lotu almanın bir nedeni vardır vede o miktar mutlak satılmak için alındı, kazanç için alındı...
alanlar ne biliyor ki o kadar mala girdi?? ve daha öncesi ellerinde bu hisse var mıydı??? bu soruların cevabı çok yazıldı :)
ver mehderiiiiiiiiiii:halay:
geç artık şu 13.70 ii
Satış kacdan olacak acaba :)
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şahım bizi zirvelere taşı rabbim razı olduğu kullarıntan eylesin amin
40-50 rakami utopik gelebilir ancak derimodun yillardir 20 yildir yatan bir hisse oldugunu unutmayin
sn mdal zaman zaman sn kumar beylerde bu durumun olabilecegini iyi bir derimod yatirimcisi olarak vurguluyorlar.
parekendede belli bir ciro hacmine ulasan sirketlerin el degistirme ederi ciro x 2.2 katsayisidir..
boyle olunca birlesik olarak 500 milyon ciroda x 2.2 =1.1 milyar tl deger cikar
bu carpani yariyariya dusurdugumuzde ise
500 x 1.2 = 600 milyon sirket ederi cikar.
2ye 1 oraninda pazarlama konfeksiyon oraninda derimodun hakki yaklasik 200 milyon degerlere varir bununda hisse birim ederi yaklasik 40 tl ler mertebeleridir.
sunuda ekleyelim 2012 yilinda %100 daha kucuk bir derimoda girisim sermaye sirketleri birlesik olarak 200 milyon dolar teklif etmislerdi
borsadaki derimodun hakkina 70 milyon dolar dusuyordu..
patron o rakamlari o zaman dahi begenmemisti..
simdilerde buyuk holdingler ayakkabi zinciri pesinde...
ve orta vadede buyuk cirosu olan sirketler en az otomotiv sektoru kadar degerli..!
Şahım 1 milyon lot alıcılar devrede galiba?
Acamsah arkadaşım saolll ben sattımmm Allah razıolsun
hızına dayanamadılar:)
Sayın borsamagduru hocamızın dediği gibi kahve molası 😀
derimoddaki tüm arkadaşlara ben mehmet 4335 benden daha eski kimse yok benden daha iyide hisseyi bilen biri iddia ediyorum yok dün hisse alanlar bugün satsalar karda olabi,lir ama ben hala cok zarardayım yıllardır yerinde uyudu beni şeker hastası tansiyon hastası pisikolejimi bozdu cigeri beş para etmez hisseler gözüme baka baka ona yirmiye 30 a kırk katladı en basiti ayen ona datagate 30 a hatta bir senede 5 e logo 35 e denge bir masa sandalye idi şirket aldı 2 tl dem 10 a katladı birsenede kimse görmez derimod bir başını kaldırdı herkesin gözü o başta bırakın acemşah beyin dedigi gibi hak ettigi yerlere gelsin bundan 5 sene önce bile 10 tl. gecmişti ben hissenin hak ettigi yerlere gelmesi gerektigine inanıyorum her şeyin hayırlısı bazı cakallar var o kişi kendini bilir onun sözlerine itibar etmeyin benim yazılarımdan o kişinin kim oldugunu eskiler bilir yaradanım ne derse o olur gerisi hikaye son sözüm şu olsun eger bu hisse biraz başını kaldırdıysa Acemşah beyin cabası coktur kendisine cok tşk ediyorum.ytd.
40 - 50 liralik hisseyi 8 liradan beri satiyorlar...:)
bu fiyattan sattiginiz icin asil biz size tesekkur ederiz ..siz sagolun..!
Trader kardeslerim hata insan icindir.. hatadan donmek zordur bilirim . hata nin fiyati her gecen zaman pahalilasiyor..:)
herkesein kendi karari tabi.. her gun hafifliyor hafifledikcede gidiyor..!
Oooov bizimkiler burdaymışlar :)
şubat roket ayıı,,,