topal'in oldugu hicbir maci kazanamayiz baskan.
bu mactan sonra Jailson'u kesip yine Topal'i oynatan TD de art niyet ararim.
Printable View
eger bundan sonraki macta Topal ve Volkan yine ilk 11 de baslarsa, bu sene bir daha mac seyretmem ve kume dusmelerini dilerim Allah'tan! sonunda bunuda soylettiler bana, yoksa bu suluk oyunculardan kurtulacagimiz yok!
Bundan sonraki macta volkan iynamayabilir. Ama harunda kötü
Harunun penaltı dışında da kalecilik yapması lazım
Bahçeşehiri rahat geçmişiz
Rakipler puan kaybedince kopmadık üst taraftan
Medipol Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile oynadıkları maçın ardından Habertürk Spor'a konuştu. Tecrübeli futbolcu, eski takımının yenilgiyi hak edecek bir oyun oynamadığı belirterek "Bu maçta Fenerbahçe'nin konumundan dolayı herkes çok kolay kazanılacak maç gibi görüyordu ama kesinlikle öyle değildi. Fenerbahçe de çok iyi bir oyun oynadı ama kazanmayı başardık" dedi
hakemden az destek attı desen daha güzel olurdu:)
https://i.resimyukle.xyz/0M9KHz.jpg
bu sene sözleşmesi bitecek oyuncular hemen sözleşme uzatalım deencek adam yok gibi
soldado olabilir belki ayew
Kamuoyuna Açıklama
Son günlerde bazı basın yayın kuruluşlarında hocamız Ersun Yanal ile yollarımızın ayrılacağı yönünde birtakım iddialar, haberler yer almaktadır.
Zor bir sene geçiren futbol takımımızın, hocamız Ersun Yanal göreve geldikten sonra artan performansı oyun içi istatistikleriyle sabittir.
Futbol takımımız bu sene ligi bitirebildiği en üst konumda bitirecek; gelecek sezon da hocamız Ersun Yanal önderliğindeki yapılanmasıyla zirve yürüyüşünü emin adımlarla gerçekleştirecektir.
Bu tip hayal ürünü haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan ve camiamızdan hassasiyetle rica ederiz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
gene hocanın arkasındayız açıklaması geldi hoca gidici mi ne:)
Totem yaptım maçı izlemedim ise yaradı
3 hafta maç yok takım daha iyi olacak
Oyuna sonradan giren alper i saymazsak takım iyiydi
Çok koştular iyi mücadele ettiler
Gönülden tebrikler
Bence hiç iyi oynamadı ruhsuz isteksiz oynadı bizim milyarlık eşekler,nerde o eski güzel günler ahh ahh [emoji20]Kadıköy de beraberlik alan takımlar sevinç çığlıkları atardı,şimdi herkes yenmeye oynuyor...
Yinede şükür...
Ersun bizne yaptığımızı biliyoruz demiş maçtan sonra ama ben emin değilim
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, Malatya Merkez Spor Salonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen AXA Sigorta Kupa Voley yarı finalinde karşı karşıya geldiği Halkbank’ı 3-1 mağlup ederek finale yükseldi. Erkek Voleybol Takımımızın, AXA Sigorta Kupa Voley finalindeki rakibi Galatasaray oldu.
Erzurum ve akhisar gider gibi
Göztepe 5 atacağı maçı 1-0 kaybetti buda bize yaradı
[IMG]https://i.hizliresim.com/LlMkdZ.jpg[/IMG]
Balık beyinli kupa almak için CAS yollarını aşındırıyormuş!
Ali Koç'tan itiraf! 'O transferden utanıyorum'
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu sene kötü başkanlık yaptığını söyledi ve sezon başında yapılan transferler hakkında konuştu.
İşte Ali Koç'un açıklamaları;
"Altyapıda eskiden çok hata yapılmış. Altyapıyı oturtsam her sene Şampiyonlar Ligi'ne gidip faiz yükünden de kurtulursak işler rayına girer. Dereağzı'nda yemekhanede çalışan adamın 14 yaşındaki oğlu Porto'da oynuyormuş, halası çocuklar gitmiş oraya. Maaş vermiyorlarmış. Ev kirası ve yemek. Onlarca oyuncuyu 'Ya tutarsa' diye alıyorlarmış. Burnumuzun dibindeki çocuğu alıp götürüyorlar."
REYES VE SLIMANI'Yİ NEREDEN BİLEBİLİRDİM?
"Reyes transferinden utanıyorum. Ama nereden bilebilirdim. 20 yaşında Meksika Milli Takımı'nın kaptanı. Slimani geldiğinde 'En iyi santrfor' dediler. Böyle olacağını nereden bilebilirdim?"
KÖTÜ BAŞKANLIK YAPTIM
"Bu sene kötü başkanlık yaptı diyebilirsiniz. Bu sene bir bitsin... Ben bu sene kötü başkanlık ettim ama ciğeri üç para etmez televizyon yorumcularının ağzına sakız etmem kendimi." (Haber Global)
lig 5. Konyaspor'un puani 35, bizim 31
cok ilginc bir lig oluyor.
lig 5. avrupa kupalarina gidiyormu?
Fenerle kimse başa çıkamaz...
Final maçı trt3 te ve süper maç oluyor setlerde 2-1 öndeyiz 4. Set 13-10 öndeyiz
Hidalgo müthiş oynuyor
15-15 oldu.
Çoştuk bi anda 19-15
19-16 oldu
Bu sene hiç izlememistim hidalgo çok iyi oyuncu
20-18
20-19
Hidalgo ilk kez blok yedi
Nazar değdi 21-2
Yuh 2 eys yedik set sayisi atiyor6s
Cok güzel mac ama seti verecez gibi
Verdik seti olmayacak iş oldu
Son sette 5-2 yaptık
Salak hakemler gs li oyuncunun eline değiyor yetmiyor iceri düşüyor top ve aut veryor Allahtan var var
Mac sayisi atiyoruz
Olmadi ....
14-12 durum 2 kere alamadik
Kupa bizim..