10,34'den 9,50'ye devre kesti.
Akşam brüt kararı gelmesi bekleniyor sanırım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
10,34'den 9,50'ye devre kesti.
Akşam brüt kararı gelmesi bekleniyor sanırım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tekrar devre kesti.
Tekrar tavana kilitledin ya helal olsun sana Speck
Garantı tırt olmus kımsenın beklentısı kalmamıs anladıgım kadarı ıle
selamlar
https://s12.directupload.net/images/201228/t9az6da2.jpg
üç aylık takas
Hadi bakalım ......
Ah be tahtacı ben yemem sert oynamayı seviyorsun ipler benim elimde diyorsun biliyoruz ve bekliyoruz...
Bakalım bugün 12.72 üzeri kapanış gelecek mi?
Bekliyoruz ve ilave yapıyoruz acelemiz yok
Bu ortamda repo yaptık misali oldun en azından ve nakitle diğer fırsatlara zemin oldun daha sonra gelirim tşk garfa
Çok beklettin hakkını ver bakalım garfa
Ver baba ver taşırım baskı büyükse hedefte büyüktür
Bakalım bedelsizi açıkladıgın zaman kaç lira olacaksın....
buralar yakında şenlenir gibi ama bakalım kimseye al sat tavsiyesi değil düşüncemi söylüyorum..
Dün tabandan bir atak yaptı ama sonrasında büyük başlar emir yığdı tabana. Tekrar kalkacak gibi olunca emirleri artırdılar. Sanki yükselmesini istemediler.
Kayıtlı sermaye tavanı arttığına göre bedelli veya bedelsiz sermaye artırımı gelebilir diye düşünüyorum.
79 milyon koskoca garanti için az bir sermaye. Hızlı şekilde bu rakamı artırma imkanları var.
AL_ALMA_SAT_TUT tavsiyesi değildir.
Alt pazar sakat tamamda Garanti Bankasi gibi bir devin factoring firmasinda tahtada boyle seyler oluyorsa diger tahtalari dusunemiyorum.İnsallah edenler bin beterini bulur.2 defa devre kesmek cok yakisti dogrusu.insanlari soyma duzeni...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu karla en az 25 tl olman gerekli.Çok baskılıyorlar.Ama çıkışıda sert olan bir hisse.Sabreden kazanacaktır...
burda kimse kalmamış sanırım demekki zaman gelmiş olabilir mi aceba? bakalım neler olacak kimseye yatırım tavsiyesi değildir.
Bence Alt Pazar bile çok bu kağıda , işlem düşüklüğünden gözalatı pazarına atması lazım Spk nın gunde iki defa 10 dk işlem yeterli , Garantı bankası da alsın şirketini başına çalsın o kadar cok seviyosa şirketini , birisini köşeye mi sıkıştırdılar ne yaptılarsa kağıdı her ringin bir köşesine çekip habire yumrukluyolar artık kimse o yatırımcı , kağıt yıl içi en yuksek gördüğü gunden itibaren kağıda basmışlar 3 4 aydır yuhhh , hacmin 10 15 k olan kağıtlarda dikkatli olmak lazım , yatırım tavsiyesi deildir...
Beklemeye devam 79 Milyon ödenmiş sermaye 6 aylık yaklaşık 65 milyon net kar geldi vergiden önce brüt kar 75 milyon civarı idi , sene sonu büyük ihtimal ödenmişin iki kat kar gelicek , tahtada in cin top oynuyor günlük 10 15 K toplam hacimler , yatırım tavsiyesi deildir...
Bu tahtada yamyamların tahtası tahtaya geleni kaynar kazana atıyolar hemen yamyamlar ...
kimse yazmıyor. unutulmuş bir hisse. bilanço karlılığı güzel. ucuz hisse. FK/7.60 sektörün en karlısı ve en ucuzu..
teknik olarak dipten yükseliyor ve alçalan trendi kırma denemesi yapıyor..
https://www.hizliresim.com/8dyovt5
5-20 kısa dönem hareketli ortalamalar,
https://www.hizliresim.com/qnjjyhm
SPK küçük yatırımcıyı ağır zarara soktun. oynaklık var diye tek fiyat sistemi yaptın. oynaklık çok daha kötü oldu..
100 lot la girdim .de ne bicim kagit bu.Atsan atilmiyor satsan satilmiyor.Koskoca böyyuuk BBVA nin kagıdı degilmi bu..hic ama hic yakismiyor.alin hisseleri cikin kottan..Oysa ben bir emekli bankaci olarak bunlarin cok iyi isler yaptigini dusunuyorum.Bankadan kredi alamayan bunlardan aliyor...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK bülteni yılın son haftasındada GARAN onayını gönderemedi.GARAN nın,QNBFB gibi temsili bir pay ile gerçek fiyatına hareket etmesini bekliyor sanırım.SPK nın geciken omayı tüm finans sektörünü kilitleyen bir durum arzediyor.Umarım yetkililer biranönce onay bildirimini yaparlar.Naçizane değerlendirmem.YTD.
dutluk mu desek buralar ? uzun zamandır ses soluğu çıkmadan arada bir yukarı gidip gelen bir kağıt bakalım bu sefer ne yapacak izleyelim. yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşlar bu garfa ne zaman alt pazara alındı bilen var mı ??