Gozu halen aşağılar da 2.40 hedef destek yere düşen bıçak tutulmaz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gozu halen aşağılar da 2.40 hedef destek yere düşen bıçak tutulmaz
teknik + taktik + grafik = sabır = ihtiyat + tasarruf + zaman
evet banada daha düşme görüntüsü olduğu iletildi bir grafikçi tarafından; rakam vermeyeceğim; zarar çok çok büyük; satamıyorum da!! battım.. allah ta çoluğundan çocuğundan çıkarsın bunların!!
(bu arada insanları soyan dolandıran kandıran tiplerin diğer tarafta çekeceği var benim inancıma göre! lakin hemen çoğunun bu tarafta da çoluk çocuklarından çıktığını görüyorum bu gözlerimle!! alahım çocuklarından çıkarsın!! başka da bir şey demiyorum..)
Baska param yok. Bedelli ciktigi gun ben de batarim. Dramatik bir aile faciasina sebeb olur. Bir elim kirilip bir gozum kör olsaydi da almasaydim colugun cocugun rizki buhar oldu. Sadece sabrediyorum elden bi sey gelmiyor
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu işte yonetim dahil kimin parmağı varsa Allah hepsini bildigi gibi yapsin. Yatırımcıya verdikleri zararlar yavaş yavaş böyle çıkıyor işte. Önce kupa sonra şampiyonluk sonra siyasi baskı şimdi de basinda çıkan haberlere göre yönetimin topluca istifası. Bu kadar insanın ahını alırsanız işiniz rast gitmez tabi.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A dan Z ye yönetim sorumlu KEY'i soymaya çalıştılar ve halen soyuyorlar
2,81 şu anda
Degnekcilermi yonetio şirketi anlaşır gibi deil Çok büyük vurgun var bu hissede devletin el atmadı lazım kesinlikle böyle bi soygun yok borsa bu olmamalı şirket 10 yıl geriye gitti değer olarak
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tereyağdan daha hızlı eriyor Allah sonumuzu hayır etsin
"Bir zamanlar köyün birine bir adam gelmiş ve tanesi 10 dolardan maymun alacağını söylemiş. Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymun yakalamaya başlamışlar. Adam, binlerce maymunu 10 dolardan satın alınca ortalıkta maymun azalmış, yakalaması da zorlaşmış. Köylüler, tam maymun yakalamaktan vazgeçecekken, adam her maymun için 20 dolar vereceğini söylemiş. Yeniden heveslenen köylüler, tekrar maymun yakalamaya başlamışlar. Maymun sayısı azaldıkça fiyatı artıran adam, bu kez her bir maymun için 25 dolar ödemeyeceğini ilan etmiş. Ama artık maymuna rastlamak bile çok zorlaşmış. Bunun üzerine adam, fiyatı 50 dolara çıkardığını, ancak kendisinin işi olduğu için şehre gitmesi gerektiğini, yardımcısının onun yerine alım yapacağını söylemiş. Fiyat 50 dolar ama ortalıkta hiç maymun yok; köylüler kıvranıyor. Yardımcı köylülere demiş ki, "O yokken, şu büyük kafeste topladığımız maymunlar var ya, ben onların tamamını size 35 dolardan satayım, siz de patron gelince ona 50 dolardan satarsınız". Köylüler, büyük bir sevinçle tüm birikimlerini bir araya toplayarak tanesi 35 dolardan maymunların hepsini almışlar. Ve başlamışlar beklemeye, şehirden dönecek patrona maymunları 50 dolardan satıp zengin olmak içinÖ Sonra ne mi olmuş; tabii ki ne adama rastlanmış bir daha o civarda, ne de yardımcısına geçmiş olsun ortaklar.
BJK Baskani diyor ki, Besiktasi kimse yikamaz kimsenin gücü yetmez. Ya bi su Borsadaki geldiginiz duruma bakin, yikmakdan beter ettiler, hic ettiler. Kumdan kaleler gibi bir rüzgarlo yerle yeksan oldu, daha neden bahsediyor anlamiyorum, insanlarda biraz utanma arlanma olur!!!
Bugünki tek umut, Tahkim de Besiktas lehine bir yumusama olmasi ile Hissenin de 3 üzerinde fiyatlama yapmasidir...
Ortak bu yıl soygun yılı halen anlamadin mı. Kac defa diyecem yonetim 1 den topladıkları mali garibana kitleyip para kazanma derdin de
Yahudi Rothschild'in borsayı insanlığa faydalı olsun diye icat ettiğine inanmak iyimserliktir. Şuna bir bakar mısınız: "O çokluk kuruntusu sizleri oyaladı, Ta kabirlere kadar gidip ziyaret edişinize kadar..." (Tekasür suresi) Bu ayet insanlığın en temel problemlerinden birine ne güzel parmak basıyor; çoğaltma tutkusu, yığma tutkusu ve dünyevileşme...Açık olan şu: Ayet ile kınanan mal değil, servet değil hatta çoğaltma da değil; çoğaltmanın tutkusu... Bunları biliyorum ama işte, istediğin kadar bil; bilgine yakışır davranmıyorsan hiçbir şey bilmiyorsun demektir. Hata ettim... Hem de çok... (Aman ha, kimseyi yermek için yazmadım zira ben de aynı durumdayım. Öyle şaşırma alameti işte...)
2016 yılında 2.12 tl 6,65 tl çıkan hisse 2018 2.84 tl oldu
piyasa değeri 500 mly $ -170 mly $ kadar düştü.. (come to bjk dedikleri ronaldonun sol bacağı kadar yani)
inanılmaz bir baskı var..topluyor mu dağıtıyor mu : Anlamak zor..
Kimse spekten habersiz hisseyi düşürmek için büyük lot satamaz
yapacağımız tek şey acil ihtiyaç yoksa sabırla beklemek..ytd
City de lot vardı 10 milyon civarı sattı garantide 12 milyon civarı var o boşaltıo galiba şimdide takas varsa bakalım ayrıca böle bi çizimim var
http://oi64.tinypic.com/20hqals.jpg
Herkesin yanlışı günlük bakmak oldu yukarıdaki grafikte böle çakalların baskı kurdu hissede aylık bakacaksın grafiğe günlük spek çıkıo gibi yapıp her noktadan mal boşalttı çıkarken teknik dinlemeyen hisse şimdi resme göre 2.18 e doğru gidio Allah bu haçlıların belasını versin yabancı is çeviren... öle görünüo içerden de olabilir benim görüşüm.....
Tabi yonetim yuksekten yagladi mallari simdide hisse dussun diye ellerinden gelen cirkefligi yapiyorlar
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok zor durumlara düşen arkadaşlar; neden zararda ısrar ediyorsunuz? Ben teknik taktik pek anlamam. Kombinesini, formasını alan bir Beşiktaşlıyım. Cuma gün GS yi yeneriz umuduyla, biraz da duygusal davranarak, BJK hissesi aldım. Ptesi sabah hesabı bir açtım ki 2000 TL zarardayım. Hemen sattım hisselerimi ve başka bir hisse aldım 600 TL sini çıkardım çok şükür. 3.10 dan sattım, satmasam şu an nerelerde olduğunu görüyorsunuz. Bence düşen hisse düşmeye devam eder teziyle inatlaşmamak faydamıza olabilir. Allah zararı büyük olanlara sabır versin. İnşallah en kısa sürede toparlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Telafi edilebilir zarar vardir bir de telafi edilemez zarar vardir. Benim zararim ile orta halli ev alirsin. Hadi sat bakalim satabilirsen...Maliyetime yaklassin verecem. Bir daha ne stada ne kartal yuvasina ne de semte ugrayacam...
2000 lira zarar için adam buraya yazarmı
bir restauranta yemek yedim dersin ..olur biter
okumuyormusun insanlar ev araba parası kaybettim diyor
malesef çok büyük bir enkaz var..
allah tüm zararda olan kardeşlerimizin yardımcısı olsun..
ne diyelim
malesef maliyet düşürmeye kalktıkça zarar büyüyor..
bu saatten sonra yapacak bi şey yok nasıl 1,70 den 6 lara çıktıysa yine o umutla bekleyecez
Bu fiyatlardan zaten bedelli falan da yapamaz bedelli yapsa 1 tl olur hisse değeri
sizi tebrik ederim.. burda herkes ağlıyor ama. bu kağıt buralardan gelmişti.. stad ve şampiyonluk beklentisi ile.. şimdide ortada bir beklenti kalmadığına göre düşmesi normal.. bu sene şampiyonluk ümidi kalmadı.. seneye takım dağılır .. seneyede kayıp.. belki bir sonraki sezon.. borsada bazen kangren olunca keseceksin.. özellikle spor hisselerinde bunu çok iyi öğrendim. fanatik olmayacaksın.. taraftarlık başka yatırımcılık başka..
Ya hocam taraftarlık mı bıraktılar. Evet yatırım yaptığımda taraftarlık yaptım. Ama kulübün de geleceğini parlak görmüştüm. Yeni stat, gelirlerde artış, vizyon sahibi yönetim... Ne bileyim hepsi yalanmış demek ki!!! Aldanan mı suçlu aldatan mı?? Şimdi ne diyorum: Beşiktaşlı olmaktan U T A N I Y O R U M Yazıklar olsun...
Şenol hoca valizleri doldurmuş bodrumda tatile çıkmış yakın da tosun gibi bize video atarsa sasirmam
Bizim gibi kerizler sağolsun
Biz de ev araba parası olmadan kesmek mantıklı diyoruz ya zaten. 2000 TL ye yemek yiyen adam araba parası zarar için de ağlamaz herhalde. Ateş düştüğü yeri yakar, Allah sabır versin. Ben burayı okuyup da ders alan olursa diye yazdım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralarda ağlamanın hiç bir anlamı yok... ben kendi namıma 3 sene 5 sene beklerim..
kendi düşen ağlamaz nokta
borç azalır mı bu ülkede. şu haber vardı olursa böyle bir şey bütün sportifler değer kazanır.
http://www.spordb.com/haber/10925/
02.05.2018 - 15:37, Son Güncelleme: 02.05.2018 - 15:48
Tahkim Kurulu'ndan Beşiktaş'a red
Burada kimse ağlamıyor. Haksızlığa karşı durmak, boyun eğmemek, ağzındaki ot ile kesime giden koyun gibi olmamak, soygun var diye bağırmak "ağlamak" değildir. Burası kumar masası değil. Kumar masasında kaybedersen kalkarsın. Yaptığın kötüdür. Kötü bir iş yaptığını bilirsin sonuçları da seni rahatsız etmez. Çünkü "kendi düşen ağlamaz". Ama ben yatırımcıyım kumarcı değil. Nokta...
Hangi haksızlık ? borsanın derinliği olmadığını, spor hisselerinin tamamının batak olduğunu, spekülasyonun kralının yapıldığını bilmiyormusunuz ? hangi soygun.?. kimse bize bu hisseleri zorla aldırmıyor.. çok kazanmak için alıyoruz.. aza tamah etsek gider banka, holding hisselerini alırız öyle değil mi ? nekadar risk okadar yüksek getir.. riske giriyorsak zarar etmesinide göze alacağız..
ya klişe boş cümlelerden sıkılmadınız. normal bir hareketten bahsetmiyoruz. git başka sayfalara bu yorumu copy paste yap yapıştır. burda söylediğin bu boş ve anlamsız kalıyor. 7 liradan kağıdı 2.7 getirmişler 1 seneede. kimse salak değil yeri gelse zarar kes de yapabilir ama. yerini getirmediler. çünkü kağıt başarı kazandıkça düştü. kaçamadık. şimdide kaçamadığımızı bilip basıyorlar. örgüt işi, planlı hırsızlık var burda. açıkçıların önüne geçmiyorlar. kimse hisseyi almıyor. açıkçıları cezalandırmıyor. kasıtlı herşey. çı ka ma dık.. anlamıyormusunuz. buraya böyle gereksiz yorumlarda yazmayın artık. herkes çok rahatsız.
Sizin ağlamalarınız gerekli oluyor.. borsanın gerçekleri de saçmalık oluyor öylemi.. ? Siz ağlamaya devam edin ağladıkca namertlerinde keyfini 2 ye katlayın..
Çok merak ediyorum bu kadar ağlayarak neyi değiştirebildiniz ya da ne bekliyorsunuz.. birileri size acıyıp hisseyi yukarı taşır diye mi hayal kuruyorsunuz.. sizde haklısınız ağlamaya devam edin..
Acaba 6.62 den girseydiniz yine boyle mütesahil davranir miydiniz? Ben daha once borsada yatirim yapmadim. Ama devletin bir kurumu oldugu icin yasal duzenlemelere tabi oldugu icin en azindan teorik olarak yatirim sahasi olarak bildigim icin ve en onemlisi kulubume guvendigim ve gelecek gordugum icin yatirim yaptim. Ben bu siteyi de cok sonra kesfettim. Sitede yazilan "ytd" "ky" gibi sembollerin ne ifade ettigini gunler sonra anladim. Sportifmis falan filan bilmiyordum. Ama hisse senedi nedir bilirim. Tabi ki kara da ortagim zarara da... Firsat maliyetini dusunursek su anda maliyetim de bile olsa zarardayim demektir. Bu kagit borsaya kote edildiginde ozsermayesi negatif degil miydi? Transturk holding bu sebebten kotadan cikarilmadi mi? 2 sene oncesinin statsiz gelirsiz bjk degerine gidiyorsa stat mi yikildi ligden mi dustuk. Bu kandirmaca degil mi? Fiili yatirimda bile zarar ettiginizde en kotu aldiklarinizi paraya tahvil eder zararin bir kismini kurtarirsiniz. Burada yuzde 60 deger kaybi "soygun" disinda nasil aciklanir. Hersey bir tarafa devletin kurumlarina ve bjk ye guvenerek aldanmis olan ben sucluyum oyle mi?
Borsada her hisse manipületif dönemlerden geçer. Örnek için bugun kozal yeter sanırım çok uzağa gitmeye gerek. Aselsan Banvit durumları ortada. Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar örnekler çoğaltılır. Demem o ki karar verdiysen arkasında durmak lazım satarsın satmazsın ayrı da forumlarda ağlamak nedir ..anlamadım anlamayacağım da..
yatırım yapılan para ile kısa vade beklentisi olanlar için üzücü ama kendi adıma sıkıntı yok. Düştükçe toparlamaya devam..
Bukadar düşmesi ve tepki vermemesi şaşırtıcı. Rsi tarihi dip seviyelerinde, böyle bişey yok. Düşüşü fazla abarttılar. Piyasa değeri tspora yaklaşmakta. Bakalım nolacak.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.