Oyle veya b0yle yine bir şekilde 5.74 'e çıkartıp birilerinin eline verdiler.Bu spek milleti ile uğraşılmaz.
Printable View
Oyle veya b0yle yine bir şekilde 5.74 'e çıkartıp birilerinin eline verdiler.Bu spek milleti ile uğraşılmaz.
çimentonun fiyatı 14 liraya çıkmış. biz ha bire zarar yazıyoruz.
bu gün sağlam durdu, böyle iki üç seans dursa 5,88 direncini zorlaya bilir
Günaydın.Siz ne dersiniz bilmiyorum ama sanki dibi görüp yukarıya doğru hareket başlamış gibi geliyor bana. gerek iç gerekse dış ekonomik ve siyasi problemlerinde iyice yoğunlaştığı bir dönemde zor gibi görünüyorsada en azından ümit edelim.
Tüm iyiniyete rağmen açılış yine geriye.Bu sefer tüm kağıtlar geriye.Güncel konular piyasaları iyice gerdi gibi.
Daha dibi bulamamış demekki.Yine aldı başını iniyor.
Hareket başlasa ne olacak. 5.6x bir fiyattayız.
Vade farkını da düşünürsek maliyetlere gelmesi nerdeyse imkansız. Bir mucize gerekli.
Arsa satışı ile bilanço da kar gösterebiliyor.
425 milyon kredi borcu var.
Yani kısaca elimizde patladı.
Zararı azaltma yolu da yok.
Bu borsada bunca yildir ogrendigim tek bir sey var sabir kisa vade kazanci %10 orta vade %50 uzun vade hedefe ulasma ogrendigim bu hisselerin %10 luk bolumunun yukselisini gorup geride kalan %90 lik bolum ne hikmetse goze gorunmuyor iste hata da burada basliyor bo soylediklerimi eski borsacilar gayet iyi bilir ve tecrubelenmislerdir maksadim ukalalik yapmak degil yeni baslayanlara ytd olarak degil edindigim tecrubeyi paylasmakti
Mecburiyetten %35 zararla sattım. Şimdilik elveda. Yine döneceğim.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalanlar ve kalmaya devam edecek olanlar için yoklama alalım .
Ytd.
el mahkum popo gardiyan , bekleşip durmaya devam burdayız osso kardeş
vallahi dibini bulamıyacağız bu rezil kağıdın.Aylardır hep geriye sayan başka bir kağıt varmı allahaşkına?
5.40 a doğru süzülüyor gibi bir izlenim veriyor. ytd
dolara yine fişekliyorlar. ytd
55 i yaktılar.
Cezam bitti mübarek ramazan geliyor gelmeden gene gazlayacam kusura bakmayın arkadaşlar bu ****** çocukları gene önde gidiyor. Çıkarken düşüyor. Düşerken düşüyor. Dibini bulamadı 7sülalesini sikdimin ****** cocukları verin lan beni mahkemeye ******** kaypaklar bedeninize kefen olsun paralarım 8 se ne dir beni süründürdünüz....
Endeks 101200 desteğine gelip dönüyor. Bu esnada kağıtlar 2-3 kademe yukarı aşağı yapıyor. Ancak bu ş...kağıt dönüşlerde yerinden kımıldamayıp, her 101200 endeks geldikçe 1 kademe daha iniyor. Böyle adi kağıt görmedim..
Bu onun bunun çocuklarına küfür de işlemiyor kardeşim.İlahi adalet de tecelli etmiyor.Bedduada tutmuyor.Allah bunlara acının en büyüğünü nasip etsin.Toprak bile kabul etmesin.Bir mezar taşları bile olmasın.Amin
borsanın dinamosu garan toparlanmaya başladı buda yukarı atar inşallah
sazanın biri atladı.ytd
tam toparlayacak diyorum yine orasını burasını dağıtıyor.ytd
Bu nasıl bir uyundur anlamak mümkün değil beklemeye devam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben bidaha öngürüde bulunmayım mı ne burda biraz kalırsa düzeltir diyorum tersini yapıyo garan toparlıyo diyorum satışı vuruyorlar onunda kafasına tam şizofren oldum
şu ara garan iyi yukarı aşagı çalışıyo 8,80 lerden topla 9,15 9,20 9,30 salla iyi para kazandılar bizde bakıyoruz böylece
ne yapsam birazını satsam mı ki. dolar durmuyor. ytd
Maalesef çok yanlış ata oynamışız arkadaşlar.Değişik kağıtlara oynamak vardı,iyi kağıtlardan çıkmamak vardı,dövize yatırım yapılabilirdi.Ama ben ne idüğü balirsiz bir kağıda neyimiz var neyimiz yok yatırınca sonumuz hüsran oldu.Öz olarak GEÇTİ BORUN PAZARI SÜR EŞEĞİ NİĞDEYE.
hepinize ağız tadı ile hayırlarla hayırlı ramazanlar.
Ramazanda tüm afyon m ağdurlarına bereket sağlık ve mutluluklar dilerim... Ibadetleriniz makbul olur inşallah...
SEvgili ACAİBAMCA Niğde Beton ile yıllar önce iş ilişkim olduğu için kağıdınıda takip ederdim .Herşey aklıma gelirdide bu şirketin kağıdının primleneceğini hiç dşünmezdim doğrusu.İşte buda bu işlerden hiç anlamadığımın nedenlerinden biri olsa gerek.
Hepinize sağlık ve güzelliklerle dolu bir ramazan ayı diliyorum.
burdaki tüm dostları insanlıgı hayırlı bereketli barış içerisin de bir ramazan geçirmeleri, temennilerini dilerim
cok az miktar almistim yaklasik bir ay evvel fiyat dusuk zanni ile biraz da hisse ekledim sat alile ama genede zarar ol ustu burdaki forumu takip ediyorum gercekten cok degerli uzun zamandir zararda olan arkadaslar var hissenin egrisi sanki thynin eski fiyat hareketlerini andiriyor temennim dibi degil ustu olur araliklara gore hisse miktarini yukseltecgim tabi bazi hisselerde dusukte ama secim vs gibi etkenler genel gidisati malesef olumsu etkiliyor birde hissenindefterdegeri 3e yakin 9xxx lerden dusen hisssede ilginc herkese hayirli ramazanlar diler zarardaki arkadaslarin en kisa zamanda kar etmeleri temennisiyle yatirim tavsiyesidegildir
Günaydın.Sevgili REHAB sayfaya hoşgeldiniz.Borsaya AFYON'dan şu andaki fiatlardan başladıysanız her halukarda kazanırsınız.Ben maliyeti yüksek olanlardanım...Demem oki siz kazanırken ben maliyet kurtarmaya çalışacağım.Kolay gelsin.
15 Temmuz darbe girişimi sonrası 4.82 den aldım bu kağıdı. Sonra karla sattım tabi. Su an 5.60... Gerisini siz hesap edin. Bence çok ucuz. Burdan alanlar kazanır. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.