bu globalde ne mal varmış arkadaş sata sata bitiremedi
Printable View
bu globalde ne mal varmış arkadaş sata sata bitiremedi
Aynı şartlarda FLAP iyi durdu bugün; hatta az önce %4 civarı artıya bile geçti..
GLOBAL METROnun diğer cebi olabilir. Yükünü biraz azaltmak için yapıyor olabilir..Akşama ve yarına yükseilir mi? Bence beklentilerin tersine gidiyor. Düştü, METRO veriyor; birkaç taban yer denliyorsa çıkar kesin..
Bugün 2.7 milyon lot GLOBAL ve ŞEKER trafından 7.50 gibi bir ortalama ile piyasaya verildi. Bundan daha fazla vermek için hissenin 7 altına düşmesi demektir ki; ondan sonra satacak deli bulamazsınız Galip Ağam. Bu sana da zarar verir; hisse belini doğrultamaz bak..20 milyon lotun kağıt olur gider..Daha fazla ah alma..GLOBALi durdur!
arkadaşlar , deniz ve global metronun malını satar bilginiz olsun
tabana yüz bin lot kaldı ver artık bitsin...
Ufak bir miktar 7,03 ten giros yaptım hemen aşağı bastı. Şimdi bekliyorum genelde saat 4 e kadar yapacaksa tabanı yapar yapmaz ise yukarı dönebilir. Saat 4 tem sonra asıl alımı yaparım. Ytd
FLAP devre kesti %8 yukarıda. Ters mantık devam. ICBCde maşeri vicdan METRO ile savaşıyor.. Hisse 8di dün ve iyiydi; şimdi ise 7 kötü..Bekleyene ve kredisiz olana dokunmamalı..bugün nasıl kapanır.. Taban mı 7 üstü veya 7.50 mi? Ben 3 ihtimali de olur diyorum
Dilim varmıyor ama GLOBAL durdu!
Abi neler oluyor...
Geldi yine 7 desteğine dayandı...
2 kere alsat yaptırdı bana
7.00 e 800000 lot alışı girdi yine
7 de 800 binlot destek umarım tekrar kırılmaz...
7 den satılan mal oldu biraz mal giriş yapsa mal alınacak..
7 kırlırılsa çok kötü altı tamamaen boşaldı...
Borsa kulislerinde konuşulanlara göre Takara Murat, Kocakafa Erkan, Ukraynalı Yalçın ve Adanalı Yusuf başta olmak üzere çok sayıda isim yüksek miktarda para kaybetti. Sadece dört ismin kaybettiği miktarın 6.2 milyon lira olduğu söyleniyor.
BU SEFER SERT KAYAYA ÇARPTILAR
Yükselen her hissede açık yaparak tahtayı bozmaya çalışan ekip bu sefer sert kayaya çarpınca ellerindeki avuçlarındakilerini kaptırmışlar. Hissede son günlerdeki sert yükselişin nedeni de bu açıkçıların sattığı hisseleri yerine koyabilmek için her gün yüksek miktarda tahtaya alış göndermelerinden kaynaklandığı dile getiriliyor. Açık yaptıktan sonra hisse yükselmeye devam edince dönüp kapatmak isteyen açıkçıların yüksek miktarda gönderdiği alışların hisseyi her gün yukarı taşıdığı ifade ediliyor. Hisse tavan tavan yükseldiği için açıklarını kapatamayan manipülatörlerin gecelik yüzde 1500 yüzde 8500 faizle borçlandıkları söyleniyor.
AÇIĞA SATIŞIN YASAKLANMASI YERİNDE BİR KARAR
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, ICBCT paylarında açığa satışın ve kredili işlemlerin yasaklanmasının da yerinde bir karar olduğu belirtiliyor. Bugün Borsa İstanbul, söz konusu hissede 11/10/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 25/10/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemleri yasakladı.
Bu karar sonrası temerrütte düşenlerin açıklarının kapatılması için hissede satışların arttığı dile getiriliyor.
http://www.borsagundem.com/haber/man...rpildi/1238184
her hisseye galip lazım
Senede alıcı girmelii...
aşağıda tek alıcı var oda galip
Bugün Borsa İstanbul, söz konusu hissede 11/10/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 25/10/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemleri yasakladı.
Bu karar sonrası temerrütte düşenlerin açıklarının kapatılması için hissede satışların arttığı dile getiriliyor.
doğru ise burası önemli, ağanın hissesinde açık ne cesaret
abi bu kişleri tanıyan varsa spk ya bildirsin hhaaaa şaka lan şaka
7 kırıldı....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...84e2611dc4.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aç kapa aç kapa kapan gibi giren çıkamaz....
taban olmak için elinden geleni yapıyor ytd
açığa satış yok bu haber satanlar yakalandı diyor.
ICBCT hissesinde yüksek miktarda açık yapan Takara Murat, Kocakafa Erkan ve Adanalı Yusuf yaklaşık 6 milyon lira kaybetti
8,17 den 6,60 lara zarar büyük. ağanın el atması lazım.
deniz ve global her kademeye veriyor ağanın adamıysa yandı gülüm keten helva
galip öztürk bu sefer başardı elinde yaklaşık 5 milyon lot kaldı onunda maliyeti neredeyse sıfır.
metrodan alıyor yaklaşık 10 tane kurumdan satıyor.
açığa satış hikaye o açığa satış görünenler galipin diğer kurumlardan sattıkları.
dikkatli olmakta fayda var.
Abi Neden 21 milyon lot METRO da gözüküyor; tamam satsa bile ne kadarını satmış ben o kadar bir satış takaslarda görmemiyorum.. Baktom son 1 ayda net satış EMTROnun alışlarının fersah fersah gerisinde.
dip göründü
hangi takasta 21 milyon görünüyor.
bizim takas yalan söylüyor o zaman.
aşağıya takası yapıştırıyorum dün ve bugünki satılanlar görünmez.
https://i.hizliresim.com/ZOk8V0.png
bu fiyatlardan alan ky var mı ya.. inanamıyorum.. 3,5 iken kimse dönüp bakmazdı. valla buralardan alan her türlü zararı hak eder bence...
bu kağıdı en iyi bilen uyvar41... 3,5 dan aldığım lotu tut demişti bana.. nerde... gerçi 6 larda çıkardım elimde olsa bile..
alıpta zararda olan varsa ona danışsın..
tabiki galip satıyor, global deniz şeker vs, adamın elini takip etmek zor... harcar ... maliyeti desen aşağılarda...bakalım takasta kaç lotu kalacak..
Taban açılabilir...
Tabanda ne kadar var
Arkadaşlar bende yok ama sizin adınıza çok üzüldüm bu galipi devlet koruyor adam suçlu olduğu halde krallar gibi yaşıyor ülkede üstüne birde milletin ocağını batırıyor.