Hayırlı haftalar olsun arkadaşlar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hayırlı haftalar olsun arkadaşlar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün imza töreni ve vedalaşma yapılacak mı. Bilgisi olan varmı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa kotundan çıkıp çıkmama ne zaman belli olur tahmini olan ? Bu konuda yorumu olan borsadan çıkar mı çıkmaz mı ?
Element uydurmayin bi yerlerden böyle bi durum yok ihtimali bile gündemde değil emin olmadan buralara böyle şeyler yazıyorsunuz insanlar etkileniyor
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında böyle bir bilgi yok ama
dün birileri yazmış (ben hatırlamıyorum ) milliyetide aldıklarında kottan çıkarmışlar
zaten bunların koskoca holdinginin bildiğim kadarı ile 1 tane bile şirketinin borsada işlem görmüyo olmasındanda borsayı pek sevmedikleri anlaşılıyor.
kottan çıkmasımı yoksa kalmasımı bizim için iyi olur onu da tam şaapamadım ...
Fiyat Lot Yüzde
1,30 836.340 16,19%
1,31 718.712 13,91%
1,32 420.948 8,15%
1,33 1.253.098 24,25%
1,34 736.801 14,26%
1,35 1.156.844 22,39%
hayret bu sefer yavaş yavaş düşmeden çakmadan gömmeden güzel yükseliyor...
31 subatta.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çalı dibinden izleye izleye dikenler oramıza buramıza battı. hadi güzelim duzeltmen bittiyse öğleden sonra yap hareketini :-) ytd
Düşmek için var sadece düşüyor. Başka yaptığı bişey yok. 2 gün yukarı 20 gun aşağı yeter be lardesim
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışmatışın kağıda etkisi yalan oldu
%70 yaptı düştü %30
şimdide gözü 20 lerde cuma oradan kapatamadı herhalde bugün yarın kapatır
karaktersizlikte sınır tanımazlarsa 1,20 altıda uzak değil sanki ...
ben dohol gectım hala bugun 130lardan mal verıyodu ısteyen dohol 130 altına sarmadı bıle mıpazdaydım aldıgım yerden verdıler ellıme gıtcek hısse 130 lardan malmmı aldırırr
Haber gelirse belki bir tepki verir tavana yakın biryerleri görür
tavan yapacağınada pek ihtimal vermiyorumya
haber nezaman gelir bu kaçlarda olur, hergün eksi kapatan bir kağıt ozamanın tavana yakını şuanki rakamın nekadar üstü olur
bu doğandan kesinkez kurtulmadıkça bi halt olmaz durumunda şuanda
benim gibi bahtsız bedeviyi ozamanda düşük rakamlarla çağrı yapıp borsa kotunda çıkarma ile öperler tam olur ...:28:
Bu borsadan çıkıp çıkmama işi çok önemli ona göre bir yol çizecem şahsen , bir an önce açıklama yapsınlarki biz de ne yapacağımızı bilelim , inşallah çıkmaz çıkarsa işimiz sakat...
Arkadaşlar merhaba. Garanti yatırım üzerinden java matriks trader ile alışveriş yaparken.Garanti ile matriksin anlaşmasının sonlandığını bugün öğrendim. Çok abidik gubidik bir program ile hizmet veriyorlar. Java trader'ı başka bankadan kullanıp da ödediği ücreti yazan olursa sevinirim.
Çıksada bu fiyattan çıkmaz evham yapmayın TEB elinde lotların yarısı var burda durmaz kuruntuya gerek yok YTD
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman nerde verdi kaynak lütfen
satış haberinin düştüğü gün bültenlerinde yayınladılar dostum.arkadaşın birisidde cuma günü burada paylaştı o bülteni...geriye doğru bakarsan bulabilirsin
Alıntı Originally Posted by Derinlik34 Yazıyı Oku
Sayın Bayraklının bahsettiği iş yatırım satış günü açıklaması var . bu 0,78 neye göre hesaplanıyor. hurgz takasında iş yarımının yüklü malı var bu nasıl açıklama anlamadım. ustalardan biri yorum yapabilir mi
Doğan Holding
Kapanış (TL) : 0.87 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 2277 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 3.81 ââ€*â€
DOHOL TI Equity- Öneri :N.R Get.Pot.%: n.a Analist: mkucukmeral@isyatirim.com.tr
Doğan Holding, Demirören Grubu ile yazılı ve görsel medya varlıklarının satışı konusunda görüşmelere başlandığını KAPâ€â•a bildirdi
Satılacak varlıkların işletme değeri 1.1 milyar dolar yaklaşık 8.5x FD/2017 FAVÖK çarpanına işaret etmektedir. HURGZ ve DGZTEâ€â•nin
FD/2017 FAVÖK çarpanları 16.5x ve 19.2x seviyesindedir. HURGZ ve DGZTE için ayrı fiyatlamalar açıklanmadı. Halka açık iştiraklerde
çağrı yükümlülüğü ortaya çıkması olası görünüyor. Halka açık iştirakler için ayrı değerlemer açıklanmamış olmasına ramen işlemin işaret
ettiği çarpanın, halka açık iştiraklerin işlem gördükleri çarpanın çok altında olması nedeniyle halka açık iştiraklerde bir fırsat görmüyoruz.
Doğan Holdingâ€â•de ayrılma hakkı ortaya çıkması yüksek ihtimal gibi görünüyor. Böyle bir durumda ayrılma hakkını (30 günlük ortalama fiyat)
0.78TL/hisse olarak hesaplıyoruz.
Lütfen soruma cevap ver hissenin %50 si TEB in elin 16 yıldır. Ve bu olan bitenden TEB habersiz mi neden satış yapmıyor
arkadaşım ...ortada daha belirsizlik var...ama kottan çıkma durumununda olma ihtimali mevcut.zaten çıkmayacaksa sorun yok...ama çıkmayacaksa neden dohol yürürken bu geri geliyor sıkıntı burda.bu durumun dışında başka olumsuz bir şey varmı hisse için.insanın ajklına mecburen bu durum geliyor...kimsenin kesin bir bildiği yok.iş yatırımın bülteni sadece bu...olur yada olmaz.ama ihtimal dahilinde bir durum.
Anlıyorum seni maalesef bende aynı duygulardayım ama geçmişe baktığın zaman müsterih olmak lazım diye düşünüyorum şöyle bir sasa ya bak banvite bak yeni bir sayfa ve tarihi zirveler kısa da bizi üzecekler gibi görünüyor ama orta vadede çok güzel şeyler vaadediyor YTD
Manipülasyon yapmayı bırakın artık resmi bir belge var mı elinizde bu yaptığınız suç
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kiler carrefoura satıldığında hangi fiyattan satılmışsa o fiyattan çağrı yaptı. Satış fiyatı belli olunca anlarız ne olduğunu laga luga yapmanın anlamı yok.
Yine mi mesaidesin..
ne çektin be... ekmek parası..
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
buralarda Kırımlı üstad vardı. kağıt yükseldiğinden beri bişey paylaşmıyor. artık zamanı geldi üstad yorumlarını
ve grafiklerini bekliyoruz dört gözle.
ytd.
Birileri ısrarlı o yazıyı ısıtıp ısıtıp buraya getiriyor zararda olan satarsa vebalini ahını nasıl alacak ayıptır
allahınızdan bulun
Iki kuruş altan almak için dolap çevirmeye gerek yok bekleyin düşerse alırsınız ama manipülasyona gerek yok
Basska laflari yok cunki...
amaç ne acaba? ikinci dalgadan önce bunun gibi haberlerle ky yi ürkütüp malını koparmak mi yoksa insanlarda (bak görüyonmu hisse çıkacak elindekini almaya calisiyolar) algısı oluşturup satmasini engelleyerek daha da aşağı mi vermek!
valla bunlar şeytana pabucunu ters giydirir.
ytd.
Hurriyet ile dohol fiyat olarak esit sayilir ... dohol satip hurreiyete gecmek icin mi hurriyeti satip dohole gecmek icin mi ne is donuyor burada ikisininde tavan taban fiyati ayni satis olduktan sonra es mi harket edecek
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaw arkadas yaziyi bile okuyup yorum yapamiyormusunuz...o 0.78 fiyat dohol icin ayrilma hakki...yani bu satisa onay vermeyen kucuk pay sahipleri icin 0.78 ayrilma hakki...hurriyet gazetesiyle alakasi yok...hem hurriyeti bu kadar fiyata sattik denmedi ki cagrisi belli olsun 1 milyar 100 milyon dolar dogan medyaya bicilen fiyat bunun icinde dogan gaztecilik te var hurtiyette var cnn de var kanal d var DHA da var var da var
Bukadar iste....
Peki sizce bu 1.1 milyar dolar satış rakamı içinde tv kanallarını yüksek tutup gazeteleri düşük fiyattan sayabilirler mi? İleride demirören e avantaj sağlamak adına ...ytd
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.