Onların doları varsa bizim MAALTımız var :)
Printable View
Onların doları varsa bizim MAALTımız var :)
Kesinlikle 👍👍👍
Ayces'i götürmeyip, Maalt'ı nefessiz götürdüğü zaman başlarız gibime geliyor... Onun harici kendi başına oynuyor.
Bu sefer emekli et beni haber falan yolla.. yoruyorsun
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan yapmış. Haber mi gelecek acaba?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse fiyatı diplerde ve hisse tavan olmuş. Neden tavandan o kadar mal satarsınız ki ey küçük düşünen arkadaşım...
Bu insanlar geçtiğimiz Ağustos turist akını varken neden hisse gitmiyor diye ağlayanlarla aynılar... Ortada faal bir otel var mı, otelin arsasının değeri ne kadar, kongre merkezi, marina olabilme ihtimali, Divan'la birleşme hikayesi, sermayesi ve sayabileceğim bir çok detay.
İşin güzeli Maalt'ta tek tek lot sayılabilecek kadar ince dokudu. Satmaları benim ve benim gibi düşünenlerin işine gelir.
Ahlatçı satıyor 5000 lot oldu
Hissede bizden başka kimse kalmadı galiba. :)
Öyle gözüküyor 😀
Zabaha gadar burdayız😂
Tavan yapmayıp, mal dağıtıyor. Hoşuma gitmiyor böyle yapması... 170-180 arası bandını yukarı kaydırdığını düşünüyorum.
Bu şirketi bilenlerin kafasında olan rakamlar için bir süre 230-250 bandında beklemeye devam edebiliriz diye düşünüyorum.
Sadece Maalt'da yıllardır gördüğümü paylaştım. Yanılma oranım yüksek olabilir. Er yada geç ederine gelicek ve artık çok yaklaştık.
Adettendir... Yatırım tavsiyesi değil kendi görüşlerimdir!
Yarın ki tavan fiyatımız 267,10 TL :)
Çok bekledik, umarım kar satislari gelmez Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar grafiği geçen yılın zirvesini 50 dolar olarak gösteriyor. Çanak yaparsa dadından yenmez.
Tahta'da oyuncular değişti gibi. QNB-AK paralı elemanlar sanki. Bakalım bank of-ahlatçı ikilisi ne yapacak?
Aynı kişilerde olabilir, sağ cepten sol cebe
Qnb 41.000 lot aldı
Neler oluyor anlayan var mı
Mahkeme kararı gelene kadar yokum arkadaşlar.
Herkese bol kazançlar. :)
Bank of Amerika cuma günü aldığı 33.000 lotun, 22.000 tanesini sattı
Dün ahlatçı ve gedik aldı, fiyatı yükseltti bugünde sattılar
Daha film bitmedi. Yeni yuksekler gelecektirRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice düştü
Senin dolarla falan işin yok. Kendin çalıp, kendin oynuyorsun...
Gelsin artık şu mahkeme sonucu yahu...
Aynı fikirdeyim ve çok sıkıldım artık
Bu mahkemenin günü belli değil mi ya
Tebrikler maalt 👏👏
Mahkeme ile ilgili bilgisi olan var mı
Mahkeme bilgim yok
Ama inşaat tam gaz devam
Temeli düzlüyorlar galiba
İnşaattan anlamam
Burdurdan bastım gittim geçen pazar
Kepçeler kamyonlar
Otel 2023 e yetişecek herhal