Güven önemli ve gerçekten bu kadar boş hikayeden sonra güvenmek zor. Maalesef bende olumsuz u bekleyen taraftayım. Ama saymıyorum ve satmayacağım tam tersi ben alacağım bu finansal durumla baskılanması hissenin çok zor
Printable View
Buralarda hacmin artıyor olması enteresan. Yıllardır hacim miş takas mış grafik miş hepsinin terse yattığını bu borsada gördüm. O yüzden hacmin artması da bir yanıltmaca olabilir.
Batıyomuyuz ne
Dün 150 bin adetle baskıları bakalım bugün kaç adet olacak
İki gündür bilisimler gidiyor bu habire baskı yapıyor kaç ay sürer ki
Sanırım hisse el degıstırıyo. Baskı var. Bırakmıyorlar. Ytd
Az kafayı kaldırsa tepesine biniyorlar. Bı rahat bıraksalar gıtcek.
Son 3 aylik ortalamala maliyetler 10.7 ve uzerı.ytd
Her gün link çıksın istiyordum şimdi düşsün istiyorum.mesela 10.46 değsin diyorum orada tekrar alırım diyorum.
Mart sonunda ki harekette alan alıcı olan TEB satış yaptı, sırada başkaları var. Turkven ortaklı olan DTS şimdiye kadar Türkiye’de 3 tane bu sektördeki şirketi aldı, linkin burda bi geleceği yok eninde sonunda onlarda satacaklar, belki satmadan önce borsada da esaslı bir vurgun peşindedirler bilemem ama önleri kapalı.
Evet abilir diyorsun ki rekabet edemez belki logo yazılım alsa daha iyi olur bu şirket kaça gider 10 diyen var 20 milyon USD diyen var
Bana göre edemez bilişim şirketi daha doğru dürüst sitesi yok.
11 milyon dağıtılmayan kar var, bankada da nakit, taşınmaz olarak Arnavutköy de 2500 milyon değerlemesi yapılan arsa. Bellide seçim sonucunu görmek istediler arsa değeri için. Ama 20 milyon verirlerse çok iyi
Cover13 iyi de Linkin talibi çok bir şirket mi var alıcı adamlar 2017 den beri sayacağız diyor neden
Başka talibin ismini hiç duymadık. Varsa kulağınıza çalınan birşeyler yazın. Düzgün sitesi yok demişsiniz ama iyi bir müşteri pörtföyü var ve ürün gamı beğenikiyorki şirketin büyüklüğüne göre iyi satış hacimleri gerçekleşiyor. Keşke küçük te olsa yeni arge ürün, pazar gelişimi ile ilgili birşeyler olsa. Satış olayına piyango olarak bakmak istiyorum.
Kulağıma bir duyum haberi yok inancım şu link iyi para eder
Acıklamanın sonunda tekrar gorusme ler baslarsa haber verilecek diyor. bir sılkeleme hareketi de olabilir. Ytd
Aradaki rakamı dusurmek ıcın borsadan ucuza hisseyi kapatma amacı gudebilirler. Ytd
Konuya hakim arkadaslar so. Bir haftalık alım yapan hesapları takibe alıp bizi bilgilendırse iyi olur. Aracı kurum turkven. Guzel isler yapmıs. Bu ısın pesını bırakmayacak kanaati deyim. Y t d
Cretit -finans ve TEB bugün satışta.
Mecburen u v y olduk. Hayırlısı diyelim. Niyet vur kac ti. Olmadı😄
Kay ay yada yıl bekleriz maiyet 13,20
Maliyet cok yuksekmıs. Ama satılırsa en kotu maliyeti kurtarırsın. Ay mı yıl mı Allah bılır
alt bolliger i patlattı.üstte koca bir boşluk. amacın ne senin...:)
Tahtayı anlamak mumkun degil. O satısları kaldırsa lar zaten gidecek ama inatla baskılıyolar. 30 lot 50 lotla kademe dusuruyolar. Ne diyelim. Sabır sabır..
Korkudan kimse almiyor
Şelale kendinizi serbest birakin
10.467 den döner diyordum ama satışlar serbest dönüş emaresi Yok.
Bende sana güvendim biraz aldım ve link,,'e guveniyorum
Adamlar kapanista 12bin lot önce satış karanlık oda da 12 bin lot alış koydular
Kısaca bekleme şart kaça dusurecekler bellidegil
Şirket şimdiye kadar 12 milyon geliştirme gideri yapmış geçmiş kar yedekleri 20 milyon arsa ile beraber