...................
Printable View
...................
Bir miktar giris yaptim dun %14 karla postaladim endekse kafa atti resmen kagit helal olsun duserse yine alirim ekmek var bu kagitte cok hareketli 😀sagol spek elinde olanlara iyi kazanclar dicem de hissede kimse yok yorum yapan yok cunku sevdigim hisse tarzi yorum yapilmayan ucacak kacacak firlayacakcilarin olmadigi bir kagit 😀Al sat tut tavsiyesi degildir
Her gün 40 kademesi var:),,,bolingeri aşırı açtı,,öğleden sonra gevşeyebilir.
Bugunde %7 net kar birakti bana😀 son 1 aydir cok hareketli 2.26 basladi 3.44 yapti en dusukten alip en yuksekten satamadik ama yine de %21 verdi borsa duserken yukseldi hisse demek ki spek borsan nin dusmesini beklemis yukseltmek icin ayni sekilde guler yatirim holding te spek borsanin dusmesini beklemis gibi borsa duserken oda 1.20 den 1.95 e gitti 3 gunde ..belki de 2 hisse nin spegi aynidir ..sagol spek 2 al satta %21 boyle hareketli hisseleri seviyorum duserse yine alirim hadi iyi kazanclar Al sat tut tavsiyesi degildir .
2.81 alti 4 kademede alis yaptim yine hayirlisi 😀Al sat tut tavsiyesi degildir
Adamö osmanlı dan malı sattı ondan sonra işlem yasagı verdi spk .
Acaba lidfa bilanço ne zaman gelir kağıt teknik olarak ne durumda
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, LIDFA.E paylarında 15/10/2019 tarihli işlemlerden (seans başından) 28/10/2019 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/793138
2,05 TL. maliyetli hisselerimi , birkaç hafta önce 3,05 TL. den verdim ve 2 aylık bir süre içinde %50 kar ederek hisseden tamamen çıktım. Hisseyi kötüleyip de bize akıl vermeye çalışanlar, acaba hangi güzel hisseyi alıp da benim gibi %50 kar etti acaba. Kendilerini sorgulasınlar ve başkalarına akıl vereceklerine , kendilerine baksınlar. Büyük lokma ye , büyük konuşma sözünü de unutmasınlar.
Gecenler de 3 tl ustun den verdik hareket bitti attik sanki Al sat tut tavsiyesi degildir
Kar acıklayınca napcan bakalım baskı baskı nereye kadar
9 aylık bilançosu 12 milyon TL kar açıkladı.saygilar
Kar cok güzel yıl sonu 19 milyon gibi olur 19 da kasadavar 38 tirilyon yapar 0.34 temettü verimliliği olur
Yıl sonu 19 tirilyon olur kasada da 19 var 38 yapar 0.34 temettü
3.70 ustunde kaldıkça 4.00 lar test edebilir ytd
Teknik 10 numara inşallah güzel olur az bir miktar aldım
Flama güzel çalıştı bugun citide topluyor almak lazım
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/BltuBl.jpg
aylık takas
Hatirlayan varmidir 2.8x lerden maliyetim vardi onu gecenlerde 5.30 dan verdim yukselir demistim kagit kimse hisseye guvenmezken tesekurler lidfa spegi ve lidfa iyi kazanclar Al sat tut tavsiyesi degildir
Şair burda yavaş at kaleci sağlam demiş.
%100 bedelsimi geldi?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks yüzde1.5 artıda,bilançon iyi gelmiş,sen yüzde5 eksidesin.Nalet olası brüt takastasın yoksa satıp başka yere geçmiştim.YTD
Ulan aq ortakları her sene bi operasyon yapıp yukardan satıyorsunuz, ne olur yani bi kere de düşerken ortak alımı yapsanız.Bi de kendinizde övünüyorsunuz 1,1 milyar tl aktif büyüklüğüne ulaştık diye. Sizin aktifinizi pasifinizi si2im.YTD
100 bedelsiz açıklamıştı spk onayı nezama ngelir
Bekliyoruz ne zamandan beri.1 Ay içerisinde gelir heralde.Y.T.D.
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
6
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi
02.03.2020
SPK Başvuru Tarihi
02.03.2020
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği
Kaydi Pay
Ek Açıklamalar
Lider Faktoring A.Ş.'nin 02.03.2020 tarih ve 2020/05 sayılı yönetim kurulu toplantısında;
1- Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK")'nun (II-18.1) sayılı "Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği"nin 6'ncı maddesi 6'ncı fıkrası hükmü çerçevesinde; Şirketimiz mevcut 100.000.000.- TL (Yüz Milyon Türk Lirası) olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin 45.000.000 TL (Kırk Beş Milyon Türk Lirası)'ndan, 45.000.000,00-TL (Kırk Beş Milyon Türk Lirası) tutarında % 100 oranında artırılmak suretiyle, 90.000.000,00- TL (Doksan Milyon Türk Lirası)'na çıkarılmasına,
2- Artırılacak 45.000.000,00 -TL (Kırk Beş Milyon Türk Lirası) sermayenin tamamının finansal tablolarda yer alan olağanüstü yedeklerden karşılanmasına ve,
3- Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde kayden izlenmekte olan ve aralarında grup ayrımı bulunan, nama yazılı paylardan oluşan mevcut çıkarılmış sermayenin % 100 oranına isabet eden artırılan sermayeyi temsilen ihraç edilecek 45.000.000,00 -TL (Kırk Beş Milyon Türk Lirası) nominal değerdeki payların, artırım tarihindeki pay sahiplerine payları oranında bedelsiz olarak dağıtılmasına,
karar verilmiştir.
Bir ay yaklaşık geçecek.Benim tahminim 1 ay daha sürer.Ancak dünyada olağanüstü bir durum olmazsa artık zirveye doğru 5 lere doğru hareket başlayacaktır.3500 LERİ GEÇTİĞİ ZAMAN HIZLI ÇIKIŞ BAŞLAYACAKTIR.Y.T.D.
beldelsiz haberi su an kapta listelenmiyor?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ortamda bedelsiz haberi güme gidecek diye göndermiyorlar
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spk onayı gelcek nisan başında geleceğini tahmin ediyorum YTD
Gume gitmesi spk lik durum degil. SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.