:halay::yahoo:... Ne güldüm yahu, mail atalım:) Valla rezil oluruz tahtacı da kalır ortada....
Printable View
Piyasalar abd dekı oylamayı bekliyor sanırım, pek birşey çıkacağını sanmıyorum ama tersi olursa öperler bizi...
Destek direnç bilgisi verebilecek varmı
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknoloji hissem papilon 3. tavanını yaptı az evvel. Darısı bu mandafonun başına diyelim.:kahkah:
Kim satıyor böyle? yabancılardan alan varmı?
ABD bize vermesi gereken f35 ler i kendisi alacakmış buda demek oluyorkı bıze f35 yok, acaba diyorum tam secımler arefesınde göstermelikte olsa bize bır yaptırım kararı alır mı bu mendeburlar, inşallah olmaz diyelim...akşama satışlar artarsa sıkıntı...
Teknik çiler ne diyoruz ne olur bu hisse
Oyak ıyı gırdı tahtaya bakalım devamı gelecekmı...
İşe daldık fırsat teptik.
Iyi doktuler. Bu arada 11.95 teki fiyat bosluguda doldu.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesbe ve zoren yine artıda.
Kötü grubun en kötü hissesi bu.
Dostlar varmı bu hareketlerden bır netice çıkarabilen, saçma sapan hareketleri var endeks 100 puan çıkıyor buda ıkı kademe yukarı yapıyor, endeks 100 kademe gevsıyor bu 4 kademe düşüyor ben hiçbi b.k anlamadım..
Bu hissedeki para giriş çıkışınında ben çok önemli olmadığını düşünüyorum. Toplayan amcalar zaten 2 ay önce topladılar. Ve şu anda yukarı sürüyorlar..
https://invst.ly/o-qij
VESTL Günlük...
Böyle inişli çıkışlı günlerde bu grafiğe bakmanızı öneririm..
Deustche ne var neyok yuklenıyor ama tahta duşuyor...
İnsanları bıktırıp arkasındanmı baktırıcak diye düşünüyo insan şahsen ben sabrı bitmeye yakın çok arkadaş var diye düşünüyorum hayırlısı
Sabah 12.52 görüp sonra 11.95 lere düşüp daha sonra 12.15 ile günü kapatan hissede sabır mı kalır ortak.
Paranoyak etti resmen, bu kadar da omurgasız hareketleri yapmaması lazım, bence çoğu kişi bugün verdi, hele ki 12 leri kırınca.
Büyük marjlarla oynuyor, çoğumuz da izlemekle kalıyor, değerlendirebilene de helal olsun.
Zaten diğerleri gibi ciddi bir prim yapsaydı vururdum kafasına şahsen ama bu kadar beklentisi olan hisse batık hisseler kadar bile bir çıkış yapamadı daha.
Arkadaşlar takas atabilecek varmı, malesef ben parasını ödememe rağmen göremiyorum sağolsun aracı kurum..
Yerli ve milli oto hikayesi ile sağlam mal çıkılıyor. Dertleri ne anlamak zor.
Bugünde 4 milyon lira para çıkışı olmuş. Sata sata bitiremediler.
Genelde öğleden sonra izlemiyorum ama bugün sabahtan akşama kadar ekranın başındaydım ve sadece seyrettim, tahtacı resmen hipnoz etmiş, hisse 15 bile olsa sattırmayacak galiba.:) Çok korkmaya başladım bu tahtacıdan, karla çıkmadan zararla bizi sepetler mi acaba.:kahkah:
Ben de o arabanın yürüdüğünü göreyim sonra kar zarar bakmam, bu kadar ızdırap yeter derim.
Son 1 ayda vesteşde yabancı payı %13 artmış
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Son 1 haftada %7.39 artmış
Oto işi kısa vadede beklenti oluşturmuyor benim icin.
Tahtayi yukarı gotureceklerse bunu patronun malını satmak için götürecekler. Aynen geçen sefer ki gibi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönde
Arada yazıyorum burda hatta yatırımcı ilişkilerine mail attım cevap bekliyorum bence yerli otunun batarya kısmı vestl e ait olacak nedeni de meta nikel madeni .... batarya hammaddesi nikel ve kobalt dır ikiside üretiliyor zaten kobalt nikel tabanlı çıkıyor 9 ayda 300 milyon zarar yazdı düşünsenize koskoca Vestel ana faaliyetden 150 milyon net kar yazdı eğer meta nikel zarar etmeseydi net karı 450 milyon olacaktı bu kadar zararı neden çeksin patron tabiiki yakın gelecek gelişmeleri için....
Yarısına 1 milyar ödedikleri meta nikel bugün bilançoda 687 milyona düştü defter değeri zarar yüzünden..
Vestel en büyük beklentisi benim zannımca nikel madenidir... neden Çin le batarya işine girecekken ses kesildi ( 4 milyar dolar) abd ticaret savaşı yüzünden olabilir şimdi yeni ortak bakıyorlar büyük ihtimalle
nikel tonu 15 bin dolar 300bin ton fizibilite var hesabı ortada tek sıkıntı Gördes çed raporu engellendi kapasite artışı için.. İlginçtir tam çed toplantısı öncesi kamyon devrildi baraja siyanür sızdı goy goyuyla toplantı ertelendi köylü protesto etti..
Özetle bilançoyu etkileme gücüyle nikel madeni en önemli gelişme hisse için... Umarım Vestel açıklayıcı bir cevap yollar sorularıma... bol kazançlar ...
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın dex61 anlamadığım için soruyorum bu satışlar neyin nesi ayrıca paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim
ABD eline almış sazı yine.
https://m.borsagundem.com/haber/abd-...e-aldi/1456258
Bilmiyorum kardeşim herşey yolunda giderken bugünkü yabancı satışını da ankamadom fakat bugün şöyle bir olay daha gözlemledim sabah thy de 1000000 biş milyon alışta olan merrill öğleden sonra aldığı tüm lotu sattı thy de. Yani sadece bize özel değildi bu satışı. yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Bu arada teknik görünümde halen kanal tepesindeyiz. Resim gönderemiyorum. Kanal tepesini aşdığımuz anda yükseliş hızlanır diye düşünüyorum. Yarın için 12.46 üzeri kapanış öesela süper olur. Faiz felam durumları var tabi yarın abd perşembe biz bu ara buralarda badanaş çekebilir.
Son bilgi. Son patron satışında 6 ay hisse satılmamayı yazılmıştı sanırım tarih 24 aralıkta son buluyor. Eylül aydında ise tekrar
Zorlu Holding, 6,17 milyon TL nominal tutarlı Vestel Elektronik hissesinin satışa konu edilebilmesi için için Merkez Kayıt Kuruluşu'na (MKK) başvurdu
Hisse satış için başvuru yaptı. Yani aralık somu gibi iyi bi patron satışı olabilir. Buradan bebşm anladığım 14 gün yükseliş sonra şelale. Olabilir.
Bugün çok dökülen olmuşsave endeksde de sıkıntı olmazsa yarın yükesk açıp dediğiniz lere gidebilir.
Üst dirence yaklaşmadan hep dayak yiyip geri dönüyor, yukarıdayken geleni çarpıyor, basarak aşağıdan sattırıyor gibi bir film, hava puslu.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...00d753b373.png
Twetterda böyle bir haber var
Babayigitler hazır.
Yarın coşku var inşallah. Tarihi günler yaşayacağız.
Acaba şimdiden ön sipariş verebiliyor muyuz?
Sipariş alınsa ne güzel olur.
Gecikmeden fabrikasyona geçilir. Gecikmeden dünya ile rekabet edilirdi.
@RTErdogan @varank
#VESTL #ASUZU #KARSN #tcell TOBB
Cumartesi günü test sürüşü yapamayi düşünüyormuş reis, bu olmadı.