Kactan girelim buna.nerden doner sence
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Şu anda yaşanan düşüşün ivmesine bakınca yarın 19-19.20 bölgesinden %5-6 eksi açıp dibine kadar sürecekler kanaatindeyim..kimbilir belki de direkt taban açarlar akabinde yukardan maliyetlenenleri de panikletip satış yazmalarını sağlarlar taban seviyesine.:vk: sonra da onları yavaş yavaş toplarlar..:kahkah:
GAP var onu alsın izlemek gerekir %10 marj uygulaması iyi değil SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
09:42 itibariyle tavana kadar satıcılara baktılar
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bu kadar adi bir tahta görmedim ekmek çıkmaz bana
Yapacağını yaptın ama bana ne fayda
iş-alnus ve meksadaki karaktersizler kasıtlı olarak kac gündür aşağı cektiler bugün nihayet alıma geçtiler .. spk da izliyor elinde cekirdek..
406.000 lot var tavanda.a.o.20.43
çoook ilginç?
herkes evde un satışları artıyor diye uluun ve petun tavanlarda gidiyor
uluun'u anladım tamamen UN işi yapıyor.
ama petUN, adında UN geçiyor fakat UN fabrikası yok, sadece ET işi yapıyor?
çözemedim ben bu işi
insanlar 1 ekmek yerine 10 ekmek mi yemeye başladılar?
lokantalar kapalı, açık büfe oteller kapalı, un tüketimi mi artmış?
yatay kademeli yükseliş başlaması lazım..
agrasif iniş cıkış iyi değil..
düzenli yatay%3-4 lük yükseliş güven sağlar..
anladın sen onu tahta yapıcı..
Ben efe78,hissenin en cafcaflı döneminde ceza yedim... bana göre pnsut 16-17 de gezerken petun 20 üzeri olması mantığa aykırı...
brüt takas hayırlı olsun çok insanın canı yandı 33 hareketinde...sırada şimdi bilanço var bakalım nasıl gelecek...
Kağıdına göre değişir.. Deva ve Rtabl brütte. Tam gaz yol alıyorlar. Birisi bilançodan, birisi ürettiği üründen..Petun için ikisi de yok.. yarın belli olur.. büyük operasyon yedi kağıt.. Geçen hafta 1 günde 600 milyon hacim yapmıştı.. normalde temettü kağıdı.. 10 milyon hacim yapmazdı.. olumlu değil gibi ilk etapta...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
23 Kırdıkan sonra zaten alış fırsatı vermez..bu gitgeller operasyonun son kırıntıları..
+ ya geçtikten sonrası yatay yükseliş devamı gelecektir..
panik satışları da bitsin önümüz açık..
brüt takas aslında iyidir..ama yönetebilene..
gerçek yatırımcı girer kağıda..
yat.tav.değ..
Haftalık takas
https://i.hizliresim.com/KfHBMP.png
gap kapandı..
artık teknk manada sorun kalmadı..
top ağamızda bakalım neler yapacak,,
yat.tav.değ..
nasıl bir kapanış yaptı öyle en son baktıgımda 20,40 dı kapanışa dogru 19,58 nasıl oldu... son dk bu kadar malı nasıl verdiler resmen halka arz yapmışlar...bir de brüt taksa var olmasa neler olurdu kim bilir...
Yeter be kardeşim gıda endeksi %1.6 yukarda Petun en kötü gıda hissesi şu anda dipte!
20 den kapatırsa tam süper olur..
teknik olarak iyi başlangıc olur..
ilk gap kapanır..
tahta yapıcımız biraz amator...
krizi fırsata cevirecek yeteneğini görücezmi??
beceremesse zaten aga girer ...
yat.tav.değ..
Nu hisse napiyor anlamadim
Ne kadar daha duser mi
Sanirim hisse benim yüzümden düştü
Patrooon duy sesimizi...
Dolaşımdaki pay 14.368.000
Ceket dar geliyor..
Her şey iyibir habere bakar..
Yat.tav.değ..
Yat tav değ nedir
Her şey bir tavan çekmeye bakar..gerisi gelir...
Yat.tav.değ.
Seni aldığım güne lanet olsun kağıt. En riskli en sıkıntılı kağıtlara bile girip çıkıyorum ama senin kadar lanet bir kağıt hiç denk gelmedi bu güne kadar. Allah belanı versin. Maliyetine geldiğin gün 1 lot bırakmam bi daha da pınarın adını bile duymaya tahammülüm yok.
Çin işkencesi nasıl yapılır Bilen varmı
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir daha zorda kalmadikca marketlerden pinar marka almayacagim
Benim yasadigim yerde sokaga cikma yasagi yok. Ama pinarlar elde patladı. Duraksadik kaldik
Nolanco ne zaman acaba
Bilanço demek istedim
Bende ama veste degil de bu kagida yüksekten nasıl diye girdigime sinirden elimde yeşil vardi
Biraz gülümsetebildiysek ne güzel :)
Şaka bir yana , moraller bozulmasın mal elde kaldı diye .. En fazla oyalanacağı 2 hafta .. Sonra yavaş yavaş zirve hareketi başlar .. Bir sonraki bayramda allah ömür verirse .... 'ları görürsünüz. (Totem olsun diye yazmıyorum)
Tamam mı Süleyman , moral bozmak yok ! :)
hadi bakalım virabismillah dedik..
kaptan nereye isterse oraya cıkacaz..
yat.tav.değ..