😂😂
Bu yazıyi alarko topigine yazdığimı düşünüyordum.
Orada göremeyince mod sildi zannettim.
😊😂
Verdigim rahatsızlık için özürler....
Printable View
Güzel bir gün olacak inşaallah, boşuna relax demedik, ABD bir avuç terörist için NATO müttefikini satacak değil, uzlaşma çıkacağı belliydi.
Hayırlı cumalar.
Hisse kisa vadede ciddi prim yapmasina ragmen dik durusunu surduruyor.Asagiyada gelecek goruntusu yok.Ben erken cikmisim anlasilan.Gonlunuzce olsun.Bol kazanclar.
7 8 bin lot aldım bakalım. 12 leri konuşan güçlü bir grup var. Onlar bir anda giriyor ve % 7 8 yapıyorlar. Bir-kac gün dillendirip hoop aynı şey. Bakin oylum. Ersu. Sanko. Bucim. Crdfa vs. Vs. Bekleyen kazanır. Erbos ve silvr ile nuh ta mallandılar. Onlara güveniyorum. Tabiki YTD.
Birde milli içecek ersu da bayağı yüklemişlerdi. Nuhun indikatörleri. Çekirdek analizleri al yönünde diyorlardı. Hayırlısı bakalım.YTD
1c de 16 mio karı 2c de 78 mio olarak açıkladı. Inş 3c de sürpriz olabilir. Ytd
Türkiye Türkiye
duy sesimizi, bu gelen nuhun ayak sesleri.....diyosun yaniii.
5-6 yıldır 12 yi görmedi, göstermediler! Sadece konuşuldu. İnş o rakamları görür..dolar bazlı bakarsak 20 leri 30 ları 40 ları görmedi diyelim..
9.80 üzerine çıkarsak dolar bazında düşen trendi kırmış oluruz.sonraki direnç 12.70 olur dolar bazında. Ytd.
Dolar bazlı bakarsak borsadaki şirketlerin %90 ı aynı durumda, fakat bizde borç yok harç yok, Allahın taşını toprağını işleyip kendi limanımızdan servis ediyoruz, o yüzden kafa rahat, relax 😀
Hareket mi var. Nee
Houhahioooo
Tekniğe ne kadar uyar bilmem ama kısa vadeli grafikte flama var, bu da bizi 10 liralara taşıyacak gibi, zaten olması gereken fiyat oralar, ister teknik ister taktik 😀
Canlar bir sonraki % 5 likte görüşmek üzere. 8 30 8.57 bereket. 1 günde.
Sankoya ugrayip gelecem. Kalici gitmedim. Ytd
Kapanışı kaçtan yapacak bakalım namıssız..
Yazdığımız silver de boş durmamış. % 5 yapmış.
Aman haaa ytd.
Bu havada tavan olmazsan ne zaman olursun....
Buraya ne oldu böyle_herkes halinden memnunmu?
Artık kelepir Nuh yok diyorlar, yeterince topladılar demekki, yıllar önce 9 lira altına düşsede daha çok alsak diyorduk şimdi daha yeni 9 lu rakamlara geliyoruz 😀
Bakın işte yine çiktı.:vk:
Kendi BES'imiz için 0101BES fonuna kelepir topluyorduk sessiz ve sakin..:Sad::yahoo:
Cıkma, çıkma, çıkma....! Be yaaa !:whistling:
Zincirleri kırdı artık, durdurabilene aşkolsun 😀
Bir hikaye, haber oluştursalar.. Birkaç tavan görsek.. Kıracak zincirleri deriz de.. Yoksa 10 a çakıp bırakmasınlar yine..
https://www.nuhcimento.com.tr/wp-con...t-Raporu-1.pdf
raporu okumak ve detayları iyi anlamak için için saatler yetmez herhalde. okudukça etkilendim.. be yaaa! .:rules::rules:
bir çimento fabrikası değil de muhteşem entegre sistemler içeren, en küçük atığı değerlendiren bir muazzam tesis.
tek kabahati otoyoldan geçerken çok kasvetli görünmesi....:oleyo:
acaba o kasvetli görünümü fayans veya uygun bir malzeme ile kaplasalar, ayda bir de yıkasalar...:(:yes:
Çok dik duruyor maşallah.seans sonunu merak ediyorum.her şey olabilir.ytd.
Bakalım yine 9-10 aralığına demirletip bekleteceklermi yıllarca.
Çıkışımız çok hızlı oldu, belki bilanço öncesi hazırlık belki başka birşey, relax relax dedik ama beklediğimiz çift hanelere hızlıca yaklaştık, artık fazla relax değilim açıkçası, hisseyi buraya taşıyanlar ya 12 liralara devam edecek ya da hızlı çıkışın düzeltmesini yapıp 8-8,50 aralığına geri dönecek. Bundan sonrası herkesin kendi kararı, şahsen ben dün eldekilerin yarısını verdim 9,80 lerden, düzeltme gelirse onları yerine koyarım, gelmezse kalanlar evladiyelik. Herkese hayırlı bol kazançlar.
tombul parmaktır o.... tombul parmak....
hele cep telefonlarından talimat yazıyorsak çooookkkk dikkat etmeliyiz be yaaaa! :oleyo::vk:
Toplamda 5000 lot verdi
Cuma günü sattığım kağıt neden bende gözüküyor 31 Ekim valör tarihi ne oluyor bilen var mı acaba
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattiğinınızin parası T+2'de yani 31 ekimde 12.30 iitibariyle hesabınıza geçer.
Aldığinizı da o tarihte ödemeniz lazım.
Hisse gözüküyorsa satmış :whistling: değil de almış olmayasınız?
Tombul parmak pek revaçta bu günlerde. :yes::yes:
Evet Gedik yatırım persembe sattığımin parası var cuma sattgimin parası yok sattığım lot duruyor mkk ya baktığım Perşembe ve cuma yaptığım işlem lotlaro ayrı kategoride
Şifre alacan mkk yatırımcı girişinde orda saklanır lotlar [emoji2772][emoji2772][emoji2772]