Tavanımız hayırlı olsun.2 milyon var alışta.
Printable View
Tavanımız hayırlı olsun.2 milyon var alışta.
Bu yılın kagıdı almad
Yıldız pazara bi çıksa,kurumsal yabancı fonların da dikkatini çekecek.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ALMAD.E, CANTE.E ve PASEU.E payları 24/07/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 23/08/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Şirketimizin 2022 yılı hesap dönemine ilişkin "Olağan Genel Kurul Toplantısı" nın yapılması için, ortaklarımızın 31 Ağustos 2023 Perşembe günü, saat 11:00'da Çınarlı Mah. Ankara Asfaltı Cad. No:17/A 10. Kat Çeşme Toplantı Salonu Four Points by Sheraton İzmir Konak/İzmir adresinde aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere toplantıya davet edilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Geçen yıl 2.ceyrekte 56 milyon olan kar
bu yıl 2.ceyrekte 62 milyon.
İyice sıkıştı,,bir tarafa patlama yapması an meselesi,,23 ünde cezası bitiyor,ay sonu genel kurulu var.
20 tl hedef ile kagida 8 tl civarindan 8888 lot ile giris yaptik ve spegimizede selami caktik.
Bundan sonra top soekeddin efendi hazretlerinde.
Ytd
Korkutmaya mı çalışıyorsun zıplama tahtası mı yaptın kendine bugünü bilemiyorum ama bir süre birlikteyiz..
31 ağustos saat 11.00 : İzmir Konak
Four Points By Sheraton
inşallah genel kurulda olmayı planlıyorum.
ciddi potansiyel taşıdığını düşündüğüm bir şirket
Yönetim Kurulumuz 28.08.2023 tarihinde yaptığı toplantıda;
1)Şirketimizin Tekirdağ İli, Malkara İlçesindeki maden sahası bölgesinde bulunan;
-Pirinççeşme Mahallesi, Arnavutçeşme Mevki, 109 Ada, 3 nolu Parselde kayıtlı 6.655,57 m2 Tarla niteliğindeki taşınmazın tamamının 1.797.003,90 TL peşin bedelle satın alınmasına,
2-)Şirketimizin toplam 1.797.003,90 TL bedelle satın almış olduğu taşınmazın SPK'nın (II-23.3) Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği çerçevesinde değerlendirilmesi sonucu satın alma işleminin önemli nitelikte işlem olmadığına,
oy birliği ile karar verilmiştir
Altınyağ Madencilik ve Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ALMAD) kayıtlı sermaye tavanının yüzde 666 artışla 2 milyar TL'ye yükseltilmesini tescil ettirdi.
11/10/2023 - 11/10/2023 tarihinde ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 10,11 -
9,57 TL fiyat aralığından 1.000.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca
/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 11/10/2023 tarihi itibariyle %37,45 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin
detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
10/10/2023 - 10/10/2023 tarihinde ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 9,05 -
9,21 TL fiyat aralığından 2.000.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca
/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 10/10/2023 tarihi itibariyle %37,09 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin
Bu dün gönderilen alım.
ALMAD Patronu 1.500.000 Lot Daha Hisse Aldı
https://parafesor.net/altinyag-maden...aha-hisse-aldi
13/10/2023 - 13/10/2023 tarihinde ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 10,28 -
11,00 TL fiyat aralığından 1.500.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 13/10/2023 tarihi itibariyle %38,55 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin
Yılın kağıdı olcak dedik bakalım
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ALMAD.E, ENSRI.E ve OZKGY.E payları 16/10/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 15/11/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.
SPK'nın 06/02/2023 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasasında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar tüm paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Şirketimiz Altınyağ Madencilik ve Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Alıcı) ile Başarıarge Enerji Teknolojileri Elektrik Elektronik Yazılım Makine Sanayi Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi (Satıcı) arasında, paylarının tamamı satıcıya ait olan, Ören Enerji Üretim Anonim Şirketi, Gardenya Enerji Üretim Anonim Şirketi ve Narlıdere Enerji Üretim Anonim Şirketi paylarının %100'ünün Şirketimiz tarafından satın alınmasına yönelik bağlayıcı olmayan ön protokol imzalanmıştır.
Payları alınması planlanan 3 şirket bünyesinde toplam 2,587 MW enerji üretim kapasitesine sahip Güneş Enerji santrali (GES) bulundurmaktadır. Şirketimiz Altınyağ Madencilik ve Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından durum tespiti incelemesi yürütülecek olup, bu süreçte payları alınacak olan şirketlere yönelik incelemeler yürütülecektir. Satın alma sürecinin 8 hafta sürmesi planlanmaktadır.
Gelişmeler hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Kamuoyunun Bilgisine arz ederiz. Saygılarımızla.
9 aylık 137.360.511 kar
Geçen 9 aylık 111.174.663
08/11/2023 - 08/11/2023 tarihinde ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 8,66 -
9,10 TL fiyat aralığından 4.500.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 08/11/2023 tarihi itibariyle %40,18 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin
Yönetim Kurulumuz 16.11.2023 tarihinde yaptığı toplantıda;
1) Şirketimizin Tekirdağ İli, Malkara İlçesindeki maden sahası bölgesinde bulunan;
- Kürtüllü Mahallesi, İbrice Hududu Mevki, 111 Ada, 20 nolu Parselde kayıtlı 3.440,80 m2 Çayır niteliğindeki taşınmazın 129,03 m2'lik kısmının 32.500 TL peşin bedelle satın alınmasına,
2-) Şirketimizin toplam 32.500 TL bedelle satın almış olduğu taşınmazın SPK'nın (II-23.3) Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği çerçevesinde değerlendirilmesi sonucu satın alma işleminin önemli nitelikte işlem olmadığına,
oy birliği ile karar verilmiştir.
11 EYLÜL den bu yana kahve desteği üzerinde zıplayıp duruyorsun.. İkiz kuleleri mi yıkacaksın.. kır şu kahveyide önümüzü görelim..
günlüklerin çayırda.. haftalıkların halen bayırda olduğu için seni malsız çulsuz izlıyorum..
https://i.hizliresim.com/a66m8f5.png
19/12/2023 - 19/12/2023 tarihinde ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 6,85 -
7,20 TL fiyat aralığından 1.750.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 19/12/2023 tarihi itibariyle %41,27 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
13/12/2023 - 13/12/2023 tarihinde ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 7,30 -
7,45 TL fiyat aralığından 1.250.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 13/12/2023 tarihi itibariyle %40,64 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
Geçen hafta yapılan alım...
haftalıkta 6.12 desteğini 6.09 il gördü..
26/12/2023 - 26/12/2023 tarihinde ALTINYAĞ MADENCİLİK VE ENERJİ YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 6,43 -
6,48 TL fiyat aralığından 500.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 26/12/2023 tarihi itibariyle %41,45 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin
Yönetim Kurulumuz 28.12.2023 tarihinde yaptığı toplantıda;
1) Şirketimizin aktifinde kayıtlı bulunan ve yatırım amaçlı olarak satın alınmış olan;
-İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Aşağı Yenmiş Mahallesi, Söğütçük Mevki, 162 Ada, 5-6-7 Parsellerde kayıtlı toplam 8.362,65 m2 arsanın 85.000.000 TL+KDV satış bedelinden az olmamak üzere satılmasına,
-İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Aşağı Yenmiş Mahallesi, 163 Ada, 1 Parselde kayıtlı 2.851,52 m2 arsanın 26.000 000 TL+KDV satış bedelinden az olmamak üzere satılmasına,
2)Şirketimizin yatırım amaçlı elde tutulan Arsalarının satışından elde edilecek fon kaynağının, Şirketimizin Yenilenebilir Enerji Kaynağı yatırımlarında kullanılmasına, oy birliği
22 Kasımdan bu yana grip olmuş, gözü toprağa bakıyordu.. biri hapşırdı, diğeri de çok yaşa dedi.. günlükteki teknik analizi böyle
(aslına bu yorum bile almada çok)
haftalıklar halen ne yapacağı belirsiz bir şekilde durmaya devam ediyor.. günlükte hapşırdıktan sonra 6.90 üzerine çıkması ile mevcut belirsizliği bir nebze giderebilir..adam olacak çocuk oldukça yukarıda kaldı.. 7.85 malsız çulsuz izlemede..
https://i.hizliresim.com/cs0jfbv.png
Sürekli arazi alınıyor. Kömür rezervi açısından stratejik araziler mi acaba. Gerçi kömür işleriyle fazla yüksek bir yere varamaz sanırım. Ancak kaybakları varsa, değerli metal madenciliğine faliyetlerine adım atarsa, ozaman iyi ışıldar.
yazmıyacaktım ama duramadım...pala senin atacağın feykleri ben yerim... ( kahkaha imojisi bile koyamıyorum) :) :) :)
sana Antalya dan Kilise kadar yengeç gibi yan yan hayırlı yolculuklar..