ortaklar mujde benim baktığım grafiğe göre yarın hareket var..bugün biraz aldım yarın bigborsaya teslim ederiz..nede olsa o 3,33e satar ilerde....:)
Printable View
ortaklar mujde benim baktığım grafiğe göre yarın hareket var..bugün biraz aldım yarın bigborsaya teslim ederiz..nede olsa o 3,33e satar ilerde....:)
Kademeler nasıl arkadaşlar
Saman alevi gibi olmasın artık 96 üzerine atmalı
Saman alevi imiş bi an heyecanlandık
oooooooooooo bu hareket hiç iyi olmadı :( bic
85-86 başladığımız yere geri geldik..
84-85 savaşı başlayacak birazdan...152k ya 162k
84 252k oldu oraya verirlerse ::::::::::(
Bakalım kapanış ne olacak
Sayın arost gün sonu pastayı paylaşabilirmisiniz?
Ulaşçılar binmişsiniz dolmuşa nereye yolculuk böyle,,,bigin dolmuşu mu bu.
Dolduruşa gelmeyin dolmuşa gelin
Bigborsa 1,86 alamayanlar bu fiyatları çok arar diye yazmış...82 ye verdiler bugün ...
Niye düştü bu kadar endeks sebep mi var
Afrin e rejim yanlısı 10-15 araçla yaklaşan davarlar yüzünden...Biz de top atışıyla kış kışlamışız...Pek sorun yok gibi
Arkadaşlar alıcı satıcı durumumuz nasıl görebilen varsa paylaşabilir mi??
46k-93k ilk 10 kademe
Sanki mal dağıtılıyor,haberiniz ola...Gerekirse şirketi satın alacak biri var ama siz yine de dikkatli olun...
Aynı şeyleri arena ve gerelde de yaptı...İkisinden de hiçbirşey kazanamadı,kendini tatmin ediyor zavallı...
BİC yine güldürmeyi başardın beni,bilader twitter a direkt bisttüm etiketle dedim sana daha önce,dinlemiyorsun beni...Spor hisselerine kadar düşmüş vah garibim :(
Bugün Denizle ,iş yatırım iyi top çevirmişler...bakalım yarın ne olacak ...
Big sakata geldi galiba yazmamış üç gündür.
Mardinli mi diyorlar birine 680 bin ceza kesmişler.Göz korkusu sarmıştır.Şikayet dırumunda kurtaramaz kendini tabi ağası zenginse çerez parası bunlar.İhtimal olarak yazdım belkim hastadır yataktan kalkamıyodur.yada speğe yalvarıyodur gel bi kaldır şunu madara olduk falan filan başka adam yok gaşiba bigden başka :)
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
twitterdan tek tek etiketleyip bir sürü adama yarın hareket başlıyor,perşembeye kadar devam edecek yazmış...İnşallah millet onun gazına gelmez,o malları kafasına kafasına çakacaklar onun...
Allah Çarptı herhalde agzı g.. ünde geziyordur [emoji23]
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİC ne kadar sıkışmış tahtada,herkese yalvarır hale gelmiş :28::thumbdown:
https://i.hizliresim.com/vj6L14.png
Millete hisse pazarla,sonra zarara giren olunca...ben şu fiyattan sattım,sen niye satmadın...Ben mi al dedim,burası borsa kim kime ...sa... Hisse pazarladıklarınla dalga geç...
bugün ufak bi hareket beklıom bizim eşşekte bakalım trendinin üstüne atabilcek mi...hedef 192....bugünlük..
Bigborsa halen 3,60 olcak diyor, bi de adamın dediği tutarsa varya , artık havasından geçilmez....:)
Bazı özlü sözler de söylüyor,zenginlik-fakirlik ... olmak ya da olmamak ...roketlemek ya da roketleyememek ... kafam karıştı başka neydi yav :kmk:
Bugün merrill teyzemiz 10 lot kılçıksız almış arkası gelir mi acaba???
10 lot almış.....ne çok almış ne çok almış....iyiki veren olmuş onca malı :cool:
1 Mart Perşembe, Ankara'da olup genel kurula katılabilecek var mı aranızda? Saat 10.00 da başlıyor...
D*****n kuyruğu orada kopar...
Ulaş gel aşa gel 1.50 de buluşalım hadi bekletme artık.ama bu sefer başka duruyor gibi.bakalım ekşın ne yana olacak
2 üzerinde uzun süreli kapanışlar yapması şart...
yoksam gel gitlerle bigün veriverirse ele şaşmamalı..
sabıkalı bana göre bu...ytd..
Yorum yapan yok, fırtına öncesi sessizlik mi diyelim?