bugun bayagi calistim sizler icin kirmizi yandikca 1lot aldim[emoji4]
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bugun bayagi calistim sizler icin kirmizi yandikca 1lot aldim[emoji4]
iyi gunler @pharnakia @cefaks @ZİCO Tukaş pasta ve kademe tşk ederim
Kusura bakmayın insanda şevk bırakmıyor ********ler ekran falan bakmıyorum yoksa ne var ne yok satıp gideceğim bu diyarlardan :) Akşamleyin şöyle bir bakıyorum çıkan sonuç bu
https://i.hizliresim.com/pbz5Xq.jpg
endex duserken pesine takil cikarken banane.ohh ne alaa
Böyle rezillik olur mu arkadaş.. En dandik kağıtlar bile eften püften haberlere 3-5 tavan çekerken tukaş gibi büyük sandığımız bir şirket gelen haberler karşısında uyuz eşşek modunda.. Üstelik endeks düşerken kendini 30 kağıdı sanıyor. Çıkarken gene uyuz eşşek modu bıktık artık bıktık okullular... Sinirden yarısını sattım gitti. Alan ky ise hayırlı olsun .. Bu çakallarsa boğazlarında kalsın... YTD
Şirketimiz Yönetim Kurulu 04.01.2019 tarihli toplantısında;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09.03.1995 tarih ve 302 sayılı izni ile kayıtlı sermaye sistemine geçen Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2018 yılı sonunda dolması sebebiyle kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2019-2023 (5 yıl) yılları için geçerli olacak şekilde süre uzatımına ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'ne göre, Şirketimizin mevcut 300.000.000.-TL kayıtlı sermaye tavanının artırılarak 500.000.000.-TL'ye çıkarılmasına, bunlara istinaden Esas Sözleşme'nin "Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesinin ekteki şekilde tadil edilmesine,
Esas Sözleşme'nin "Şirket'in Merkezi" başlıklı 4 üncü, maddesinin Şirketimiz merkez adresinin, Merkezi Adres Sistemi ve ticaret sicili işlemlerinin elektronik olarak yürütüldüğü MERSİS (Merkezi Sicil Kayıt Sistemi) ile uyumlu hale getirilmesini teminen ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın isminin 703 sayılı KHK ile Ticaret Bakanlığı olarak değiştirilmesi kapsamında ekteki şekilde tadil edilmesine,
Esas sözleşmenin "Esas Sözleşmenin Değiştirilmesi" başlıklı 29 uncu maddesinin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın isminin 703 sayılı KHK ile Ticaret Bakanlığı olarak değiştirilmesi kapsamında ve "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na Gönderilecek Evraklar ve Kamuya Duyurulacak Raporlar" başlıklı 30 uncu maddenin ise 6102 sayılı TTK ve ilgili mevzuat kaynaklı uygulama değişikliği çerçevesinde ekteki şekilde tadil edilmesine,
Esas Sözleşme'nin Geçici 1 inci maddesinin YTL/TL dönüşümünün sona ermesi nedeniyle kaldırılmasına,
Bu hususlara ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli izinlerin alınmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Ticaret Bakanlığı'nın onaylayacağı hali ile, yapılacak ilk Genel Kurul'da pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar vermiştir.
hadi hayırlı olsun bakalım bedelsiz yapacak değil büyük ihtimalle bu bu gelecekte olacak sermaye artışının ilk adımı önce kayıtlı tavan yükselmesi daha sonra sermaye yükseltmek
Şirketimiz Yönetim Kurulu 04.01.2019 tarihli toplantısında;
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09.03.1995 tarih ve 302 sayılı izni ile kayıtlı sermaye sistemine geçen Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2018 yılı sonunda dolması sebebiyle kayıtlı sermaye tavanı süresinin 2019-2023 (5 yıl) yılları için geçerli olacak şekilde süre uzatımına ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'ne göre, Şirketimizin mevcut 300.000.000.-TL kayıtlı sermaye tavanının artırılarak 500.000.000.-TL'ye çıkarılmasına, bunlara istinaden Esas Sözleşme'nin "Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesinin tadil edilmesine, Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli izinlerin alınmasına ve Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Ticaret Bakanlığı'nın onaylayacağı hali ile, yapılacak ilk Genel Kurul'da pay sahiplerinin onayına sunulmasına karar vermiştir.
ilerisi için BEDELLİ veya bedelsiz sermaye arttırımın sinyali bu bence
geçmiş yıl zararları olduğu için BEDELLİ daha bi yüksek ihtimal
hayırlı olsun kayıtlı sermaye tavanı 300 milyondan 500 milyona çıkıyor şu an için önemli bir haber değil aslında ama bunun arkasında ödenmiş sermaye artışı yaparsa onun şekli önem arz edecek bir kısım bedelli bir kısım bedelsiz yapabilirler ama 500 milyona çıkaracak diye birşey yok tabiki şu an ödenmiş sermayemiz 272 milyon diye biliyorum belki ilerde kar payı yerine sermaye artışı olarak hisse verebilir çünki bu sene iyi kar geliyor adam gibi bedelli yaparsa fiyatı daha yukarı çeker yavaş yavaş
çok yuksek bedelli yapamaz %20 ila %40 arsında bırseyler olabılır
tabii senin dediğin gıbı hem bedelli hem bedelsizde olabılır
Bu şunu gösterıyorki akşama bedelli açıklanırsa şaşırmamak lazım
alış ve satış farklarına bak kendi alıyor satıyor bu hisede yabancı varmı sence öyle milyon lotu satacak bunu kullanıp 1,44lere kadar basabilir ama kendi eli ile çıkartır bence tekrar bu haber kayıtlı sermaye artışı illaki ödenmiş sermaye artışı yapacak diye birşey yok ve o kayıtlı sermaye süreli alınıyor ticaret bakanlığından onun süresi dolmuş o yüzden artırıyor
dalga geçiyorlar, 69 69 veya 31 31 alıyor terbiyesiz
hise rolantide iken kimse yoktu bir düştük pir düştük herkes geldi neler oluyor acaba diye patron kardeşler baya bir kaşar olduklarını bir kez daha kanıtladı 1,49 gördük ordan teptik 1,55
Bu kardeşler parsan'da da operasyon
Yaptılar. 30 luk kağıdı 8,5 lere kadar
Düşürdüler.
Bu cengiz okullu işadamı diye
Geçinip borsada milletin ocağına
İncir ağacı dikiyor.
Parsan da milleti.bitirdi.
Sıra kendi şirketin e geldi.
Buarada azda olsa bizide
Uydurdu.bu adam hakkında
Spk nın dikkatli olması gerekiyor.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çaycı girdiğinden beri hır bereket kalmadı kağıtta. Muhtemelen ******** pandada buralarda.. Yuh olsun size okullular sizinde çakallıktan öte düşünceniz olmadığı ispatlandı... Benden bu kadar yerken boğazına dizilsin zararlarım.. Ama suçun en büyüğü bende hep buluyorum dandik kağıtları:vk:
Buradan bu adam hakkında
Spk ye suç duyurusunda
Bulunuyorum bu adamım
Yaptığı işlemler incelensin
arkadaşlar elinizde hisse olsun olmasın bu taraz hareketlerin olduğu tüm hisselerde bildiğin bir içerden haber almadan tutunda işlemlerde usulsuzluk olan her olayı e devletten spk nın yenilenen sayfasından şikayet edin hatta cimere de yazın ki kimse götünü koyduğu yerden para kazanmasın bu memuruna da şirket sahibine de onları denetlemekle görevli spk borsa gazetecilik yaptığını söyleyen şarlatanlarada yazmak gerekiyor ne kadar şikayet o kadar doğru dürüst güvenilir sistem gelişir diye düşünüyorum
Bencede yanlış düşünüyorsunuz arkadaslar
İCBCT de ne oldu 2 oyuncusuna 6 ay ceza verdıler
hısse 11 kusurlardan 10 gun içinde 4 kusurlara geldi
zararı daima küçük yatırımcı çeker
yaslanın arkanıza seyredın
yada kapatın ekranı neyse Üstadın O MEŞHUR ŞARKISINI PAYLAŞAYIM
ilk paylaştığımda hisse 1,45 ti
https://www.youtube.com/watch?v=jwKTxrTrQKs
sermaye tavanı haberiyle biçmişler.. 1,54 altı kapatmamalı...
http://666kb.com/i/e03vocu3akhy54hom.png
Borsa hayatımda belkide ilk defa kayıtlı sermaye tavanı haberinin hisseyi yüzde 10 düşürdüğüne şahit oldum. Hisse sahiplerine güvenilmeyince sanırım bu şekilde oluyor
53 den bile veremedik vay be sabah 64 den satmıyorduk akşama 53'e razı olduk yinede alan yok borsa hesabı açtığım güne lanet olsun diyorum. döviz ve altın candır gerisine gerek yok bu ülkede. Hayırlı akşamlar
bir günlük kapanışları önemsemeyin.yarın kapanış a bakın.
Biz arsayı gördükte.sana ne gösterdiler.de.
Böyle cıyaklıyorsun
İlk defa ky olarak olarak erken uyanıp zararına da olsa çıktım kağıttan. Aslında daha alttan ucuza yerine koyabilirim ama koymayacağım bu uğursuz kağıdı.. Üzüldüğüm şey ise muhtemelen başka bir ky ye malı vermiş olmam. Bu kağıtta en mide bulandırıcı şey okullu kardeşlerin paylarının tamamını üç yıl önce mkk ye kayıt ettirip heran spekleri vasıtasıyla ky nin kucağına yıkma modunda tutmaları. Velhasıl bunun bir örneğini geçen sene çaycı vasıtasıyla yaptı. Hisseyi yok parasına çaycının üzerinden 3 ten 1,5 liraya kadar benim gibi salak kynin kucağına verdi.. Kağıtta kalan arkadaşlara Allah sabır versin. Tek şansınız benim çıktığım kağıtlar da genelde yukarı yönlü hareket olur:) YTD
İyi akşamlar pharnaki ve ZİCO hocam 31.12.2018 ve 04.01.2019 alan satan kurumlar ve genel aracı kurum dağılımı tşk ederim
Sayın Hunter bu kagit 2.50 TL iken aldık biz küçük yatırımcıya göre az lot almadık ve o zamandan beri elimizde ve zarar büyük çıkamiyiruz be kol kaldı ne bacak bu arsa haberi satış amaçlı dediler ve 1.5 senedir haber bekleniyor ve bizde bekliyorduk ama adamlar pic ettiler bu haberi kimseye yamaklik yaptığımız yok bizim burda yazdıklarımiz kap göç tr de yazıyor okursanız daha iyi bilgi sahibi olursunuz iyi akşamlar ytd
Kusura bakmayın yanlış anlaşılma olmuş değerli arkadaşım.Tukaş çok bildiğim bir kağıt değil ancak geçen sene ekmek yemiştim 1.55 ten ilk hareketinde bu sefer de yeriz diye daldım.elde kaldı.yazıları çok incelemedim anlık yazdım kağıdın ters hareketi ile böyle düşüş olur mu mantıklı bir açıklaması yok.yazık ky nasıl para kazanacak.endeks patlamış biz -7 yazmışız dün bir arkadaşa 1.68 den aldıracaktım allahtan kağıdı satılmayınca alamadı.millet parasını yedirmessin böylelerine.Zararınızı kurtarmanız dileyi ile sağlıcakla kalın arkadaşım
Aslında olan birşey yok şirketler 5 yılda bir Kayıtlı Sermaye Tavanını artırır yada sabit bırakabilir ancak olan şirket yöneticilerinin basiretsizliği kayıtlı sermaye tavanı artırılması açıklanıyor twitterda bedelli yapıyor algısı oluşturuluyor bununla beraber ky 'de panik buna destek olarak açık yapanlar ve satanlar. Yüzde 5 den fazla düşenlerde en fazla açık yapılan 2. kağıt , bu tahtada mal sahibi hariç kimse açık yapamaz cesaret edemez benim midemi bu olay bulandırdı o nedenle sattım beklesem belki daha fazla kazanırdım ancak buna da şükür bir kısmı ile bekliyorum. Nasip diyeceğiz artık borsa kumarhane oldu.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/JZAyEW.jpg
He he.. Elimdeki.950 lot 1.67 maliyetle kağıdı pazarlıyorum
Senin için başka laflarım var.ama.
Değmezsin.burada şirket bir haber
Açıklamış.arkadaşlar paylaşmış.
Yanlış olan bunun neresinde her bilgi
Paylaşanı.yancı pazarlamacımı.
Yapacak sın
Senin gibiler burada algı oluşturup
Millete iftira atar kağıdı kötüleyip.
Millete sattırıp.alltan alma derdine
Düşer.
Senin gibileri çok gördüm.git
Başka kapıda havla.