Herşeyin hayırlısı[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Herşeyin hayırlısı[emoji41][emoji41][emoji41]
Bu kadar kötü bilanço ile bir dip yapmaz ise şaşarım 2 milyon kar bumudur ********ler ne yaptıkları belirsiz
Ne yaptiklari belirsiz ama en azından bunlar zarar yazmamislar cunku bunlardan hersey beklenir ,cuma gunku hareketin devami önemli cogu hisse düsmustugu gun arti kapatti belki insafa gelmistir yönetim .ytd
Bundan sonra en yakın direnç 2,56-58 TL direnci. Kirarsa 2,80 TL de soluğu alır. Benim ongorum bu seviyelerde bir düzeltme yapıp yoluna devam etmesidir. 2,30 TL ye kadar bir düzeltme sıkıntı yaratmaz. Tabi bir bakmışsın düzeltme yapmadan 2,80 TL ye gitmiş. NE YAPARSA YAPSİN BEN BU HİSSENİN %15-20 GİDERİ OLDUGUNU DUSUNUYORUM. (2,90-3,00 TL) Tabi patronun MKK ya kaydettirdigi 20 milyon lot unutulmamalı....Dikkatli olmak ta lazım[emoji41][emoji41][emoji41]
Şirketimizin %50 oranında Bağlı Ortaklığı Tanıtek Bilişim Sistemleri*San. ve Tic. A.Ş, İSTGÜVEN İstanbul Güvenlik A.Ş.'nin 36 ay süreli 4.000 adet*kapasiteli "Takip ve Güvenlik Sistemi Kiralama Hizmet Alımı" işine ilişkin*olarak 4.975.200,00.- TL + KDV bedelli sözleşme imzalamıştır.*
Kamuoyuna arz ederiz.
Forum çok sessiz maşallah....[emoji6] Millet herhalde 5-10 TL olunca gelecek[emoji6]
Endeks 104 bin AKGUV 2,67 TL [emoji6]
Takaslarda bizim menkul ataya devretmiş malları. Tahta yapıcı mı değişmiş yoksa hisseleri mi sattı bunlar?
KAP: AKGUV [ ] AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Şirketimizin %50 oranında Bağlı Ortaklığı Tanıtek Bilişim
Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu tarafından bugün alınan
kararla, Platürk Elektronik Denetleme Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. isimli
şirkete %50 oranında kurucu ortak olarak katılınmasına ve kurulacak şirketten
50.000 TL nominal bedelli 50.000 adet hisse alınmasına karar verilmiştir.
Yeni kurulan şirketin temel odak noktası, Yurtiçi ve yurtdışında Elektronik Denetleme Sistemleri ihalelerine yerli ürünler ile
katılmaktır. Bunun yanı sıra diğer EDS projeleri yapan şirketlere donanım ve
yazılım hizmeti sunmak şirketin diğer odak noktası olacaktır.
Kamuoyuna arz ederiz.
bu şirket '' ya devlet başa yada kuzgun leşe'' der gibi hareketler yapıyor ama bakalım sonu nere varacak... asla al sat tut tavsiyesi değildir. 2 günlük borsacıyım.....
AKGUV Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 3028646 Yıllık Değ%:-55 Ana Ortaklık Payları: 3870157 Yıllık Değ%:-41
18 milyon lotu ataya gecti ,
Koca kafa milleti kandirdin,allahta seni kandirsin,
Yatfin ve citi kaldırıp kaldırıp malı boşaltıyor bir ordan bir virmandan
şaka gibi şirket. daha yeni hamleleri olacak. platürk ile anlaştık artık %50 ortak olduk diyerek hisseyi kaldırıp daha satacak. daha bekleyin. tahta yapıcısının hisseleri satmak için götünden haber paylaşıp az yukarı çıkartıp veriyor malı milletin eline.
yazmayım yazmayım diyordum da tanıtek e ortak olduktan sonra verdikleri mal ortada. afganistan olayına hiç girmeyeceğim. 3-4 güne platürk ün yarısını satın aldık diyecek. o zaman bile bu o.ç. yandaşları her yerde yazacak oooo gördünüzmü yarısını satın almış uçacak, kaçacak diye. gören bişi sanır. 50 bin liralık şirket. bakkal açsan daha fazla para.
tez vakitte batarsınız inşallah. hatta şu meşhur fetöcü (bu laftan bıktım ama bu baştaki adam direk öyle kabineye giremediğinden anlayın) o.ç inşallah bir kuru ekmeğe muhtaç kalır.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında tarafımca paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık. ( 29.03.2019 tarihli Son güncelleme )
https://i.resimyukle.xyz/4R2fbU.png
Ne adi hisseymişsin be çakıldın kaldın
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
https://s16.directupload.net/images/190405/rcqp8uho.jpg
yılbaşından bu yana takas
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
devre kesti
Bukadar dususun sebebi nedir
Bu bedelli muhabbeti nerden çıktı var mı kaynak
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kimse Yok mu.. battı mı yoksa bu şirket
bu s...... hersey beklenir.
hisse çakıldı an itibariyle düşüş % 6,47 sebebi nedir?
Sabredin...
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahını izniyle inşAllah herşey güzel olur...
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen yıl adesede de aynı dolabı çevirmişlerdi. Sabredin. Para kolay kazanılmıyor. Saygılar.
Senin gibi hissenin taaaaaa
Muhtemelen patron satışı
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Haber mi var
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi